02 / 05 / 2024

gördes dönüşüm

gördes dönüşüm

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in Deliçoban Mahallesi’nde dönüşüm başlattı.

İstanbul’un kentsel dönüşüm planı belli oluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’un kentsel dönüşüm planını aralık ayında kamuoyuyla paylaşacak. Önce yüksek riskli ve riskli sınıfta yer alan yaklaşık 600 bin yapı dönüştürülecek. Daha sonra ise yapıların ömürlerine göre dönüşüm planlaması yapılacak.

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı dönüşümü hızlandıracak: Her bölgenin özelliğine göre dönüşüm yapılmalı!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileri, Kentsel Dönüşüm Başkanlığının kurulmasının çok önemli bir adım olduğuna dikkat çekerek, bu şekilde sürecin hızlanabileceğini belirtti. Ayrıca, her bölgeye özel dönüşüm yapılması gerektiği belirtildi.

2020'de Türkiye'nin gündemi kentsel dönüşüm olacak!

2020'de Türkiye’nin ve inşaat sektörünün gündemi dönüşüm olacak. Bu sürecin doğru işlemesi için fırsatçı müteahhitlerin önüne geçilmesi gerektiğini söyleyen İNDER Başkanı Nazmi Durbakayım, “Müteahhidin hatası yüzünden can kaybı varsa bu kasıtlı ölüme sebebiyet sayılsın.” dedi.

Kocasinan Ziya Gökalp dönüşüm projesinde sona gelindi!

Kocasinan Belediyesi tarafından yürütülen Ziya Gökalp Mahallesi'ndeki Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabında sona yaklaşılıyor.

Manisa Gördes'te dönüşüm başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Gördes’in Deliçoban Mahallesi’nde dönüşüm başlattı.

Ankara Güneypark Dönüşüm Projesi'ne yeni yollar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamındaki konut alanlarını Turan Güneş Bulvarı’na ve Doğukent Caddesi’ne bağlamak amacıyla yol ve viyadük yapıyor.

Edirne İl Genel Meclisi'nde dönüşüm görüşüldü!

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek kentteki doğal tarihi mirasın korunması, yeni projeler ve hedefleri hakkında sunum yaptı. Gürkan dönüşüm projeleri hakkında da bilgi verdi.

Ali Gül: Kentsel dönüşüm ülkenin çehresini değiştirdi!

Kentsel dönüşüm ülkenin çehresini değiştirdi belirten Gül Proje Başkanı Ali Gül, dönüşümün sektördeki ileriyi ciddi boyutlara ulaştırdığını kaydetti. Gül ayrıca şirketin kalite ve güvenden ödün vermeyen yapısıyla geleceğe yön verdiklerini belirtti.

Güneypark Dönüşüm Konutları'nda kuralar çekildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Çankaya Oran'da yürütülen "Yeni Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında hak sahipleri için üretilen 2 bin 198 adet konut, noter huzurunda çekilen kurayla sahiplerini buldu.

Gülsuyu ve Gülensu dönüşüm planları Maltepe Belediye Meclisi'nde!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Gülsuyu ve Gülensu mahalleleri için hazırlanan kentsel dönüşüm planlarının tamamlanıp, meclis gündemine alındığını belirtti.

Vedad Gürgen: Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, "Dönüşüm Strateji Belgesi'ni yakın zamanda Elazığ'da başlatıyoruz. Elazığ ve tarihi Harput'u kapsayan bir dönüşüm strateji belgesi hazırlayacağız" dedi.

Elazığ'da Dönüşüm Strateji Belgesi hazırlanacak!

Vedad Gürgen, "Dönüşüm Strateji Belgesi'ni yakın zamanda Elazığ'da başlatıyoruz. Elazığ ve tarihi Harput'u kapsayan bir dönüşüm strateji belgesi hazırlayacağız" dedi.

Tevfik Göksu: Kayseri'de kentsel dönüşüm 20 yıl önce başladı!

İstanbul-Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Esenler'de uygulanan kentsel dönüşümle ilgili bir brifing verdi. Brifing sonrası Kayseri ile ilgili düşüncelerini açıklayan Göksu, Kayseri'de dönüşümün 20 yıl önce başlatıldığını ve devam ettiğini söyledi.

gördes dönüşüm Haberi

gördes dönüşüm

MASKİ Genel Müdürlüğü, mahallelerin altyapı sorununa neşter vurmak adına aralıksız çalışıyor. Bu kapsamda, Gördes’in Deliçoban Mahallesi’nde altyapı dönüşüm hamlesi başladı. Mahallenin 4 bin metrelik kanalizasyon hattını yenileyen MASKİ ekipleri, çalışmaların tamamlanması ile birlikte içme suyu hattına geçecek. MASKİ’nin çalışmaları ile birlikte mahallenin toplam 8 bin metrelik altyapısı modern bir sisteme kavuşacak. Büyükşehir Belediyesi Gördes Koordinatörü Alp Safa Gökkaya da mahallede yürütülen çalışmaları yakından takip etti.

MASKİ’nin mahalledeki çalışmaları bunlarla sınırlı değil

ASKİ ekipleri mahalleye içme suyu arıtma tesisi kazandırmak için de kolları sıvadı. Saatte 18 litre su arıtacak tesisin projelendirme çalışmaları devam ederken, mahalle sakinleri bu sayede daha kaliteli içme suyu tüketecek. Ayrıca mahallede taşkınlara sebebiyet veren dere de MASKİ ekipleri tarafından temizlenerek, su baskınlarından kaynaklı zararın önüne geçilecek. 

“40 yıllık altyapımız...