12 / 05 / 2024

Görkem Yapı Çengelköy satılık

Görkem Yapı Çengelköy satılık

Görkem Yapı Çengelköy satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dublekslerden meydana geliyor. Projede 12 daire ve 2 dükkan yer alıyor.

Görkem Yapı Çengelköy'de yeni proje inşa edecek!

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dubleks dairelerin yer alacağı Görkem Yapı Çengelköy projesinde ruhsat bekleniyor. Projede satışlar kaba inşaat tamamlandığında başlayacak.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler?

THY ve Emlak Konut beraberliğinde Arnavutköy'de yükselecek yapıların tüm detayları belli oldu. Peki, THY Emlak Konut Arnavutköy kura çekimi hangi gün yapılacak? 2023 Emlak Konut başvuru şartları neler? İşte detaylar...

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Görkem Otopark Trafik Yol Çizgi Ve Epoksi Uygulamaları İnşaat Yapı Kimyasalları Sanayi Ticaret Ltd.Şti bugün Tuzla'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Eren Kapusuz tarafından kuruldu.

Çengelköy Rezerv Yapı Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Çengelköy Mahallesi 2631 ada 1 parsel Rezerv Yapı Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Vadi Çengelköy projesiyle 168 yeni konut geliyor!

Mimarlık ve mühendislik işlerini kalite standardını düşürmeden en iyi şekilde dizayn ederek tasarlayan Huma Yapı'dan yepyeni bir proje geliyor. Huma Yapı Çengelköy Vadi projesi için harekete geçti.

Huma Yapı'dan Çengelköy'e 100 milyon TL'lik yatırım!

2008 yılında faaliyet göstermeye başlayan ve şimdiye kadar Avcılar, Halkalı, Tuzla, Güneşli, Çekmeköy, Sancaktepe ve Çengelköy’de pek çok sayıda konut projesine imza atan Huma Yapı, Çengelköy’deki yeni projesi için 100 milyon TL yatırım gerçekleştirecek.

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Çengelköy Yapı Anonim Şirketi Üsküdar’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Huma Yapı Anonim Şirketi, İmc Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirket tarafından kuruldu.

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy fiyat!

HGS Yapı Çengelköy fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy fiyat bilgisi ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy projesi nerede?

HGS Yapı Çengelköy projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi nerede projesinin yanıtı ve proje detayları...

HGS Yapı Çengelköy projesi geliyor! Yeni proje!

HGS Yapı İstanbul'un merkezi Çengelköy'de yeni bir projeye imza atıyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 konut tipleri yer alıyor. 

Nidapark Çengelköy’de ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı!

Tahincioğlu güvencesiyle İstanbul Çengelköy’de yükselen Nidapark Çengelköy projesinde ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı sunuluyor...

Görkem Yapı Çengelköy satılık Haberi

Görkem Yapı Çengelköy satılık

Görkem Yapı projesi Anadolu Yakası'nda Çengelköy'de hayata geçirilecek. Görkem Yapı Çengelköy satılık daire seçenekleri öncesinde projeden bahsedelim. 


12 daireden meydana gelecek Görkem Yapı Çengelköy projesinde 2 dükkan yer alacak. 


Ruhsat beklenen Görkem Yapı Çengelköy projesinde kaba inşaat tamamlandığında satışlar da başlayacak. 


Görkem Yapı Çengelköy satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dublekslerden meydana gelecek. 


Görkem Yapı Çengelköy satılık daire alanları 2+1'lerde 108 metrekare ve 3+1 dublekslerde 132-152 metrekare olarak belirlendi. 


Görkem Yapı Çengelköy satış ofisi iletişim

444 7 855