29 / 04 / 2024

göynük himmetoğlu kömür ocakları

göynük himmetoğlu kömür ocakları

Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından termik santral ve kömür ocakları faaliyetleri için Bolu Göynük'e bağlı Himmetoğlu Köyü'nde acele kamulaştırma kararı çıktı. Karar bugün Resmi Gazete'de yayımlandı...

17 bankadan 9’u kömür projelerini finanse etmeyecek!

Türkiye’deki 17 bankanın iklim değişikliğiyle mücadelede attığı adımları mercek altına alan rapora göre, 2022’den bu yana bir banka daha yeni kömür projelerini finanse etmeyeceğini açıkladı ve rakam 9’a yükseldi.

1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatlarına zam geldi mi?

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte kömür fiyatları gündemde yerini aldı. Peki, kömüre zam geldi mi, 1 ton kömür ne kadar? 2023 kömür fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

BİM’de tek kullanımlık masa örtüsü 25 TL’ye, mangal kömürü 140 TL’ye, dilimli sucuk 59,75 TL’ye düştü!

BİM Market’in 23 Mayıs Salı günü indirim girecek aktüel ürünler kataloğu müşterilere özel paylaşılırken tek kullanımlık masa örtüsü 25 TL’ye, mangal kömürü 140 TL’ye, dilimli sucuk 59,75 TL’ye düşecek. İşte 23 Mayıs tarihli BİM fiyat listesi

İhtiyaç sahiplerine müjde! Belediye yardım başvuru ekranı burada! Odun/kömür, erzak, gıda, giyim yardımı...

Dar gelirli ailelere yönelik belediye yardım başvurusu nasıl yapılır sorusunun cevabı merak konusu oldu. Odun/kömür, erzak, gıda, giyim gibi pek çok konuda sağlanan yardımlara başvurular internetten gerçekleştirilebiliyor.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Prof. Dr. Naci Görür,Türkiye'de 7,2 ve 7,4 büyüklüğünde deprem beklenen illeri peş peşe duyurdu. Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul, Erzincan-Karlıova ve Karlıova-Bingöl Göynük... Deprem bekleniyor!

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Global Hafriyat İnşaat Nakliye Kömür Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kocatepe tarafından kuruldu.

Maaşlara ek 1000 TL'lik doğal gaz desteği yapılacak! Isınma (kömür, odun) yardımı kimlere verilecek?

Milyonlarca çalışana 1000 TL'lik doğalgaz ve ısınma (odun, kömür) desteği sağlanacak. Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, artık özel sektör çalışanları da bu destekten faydalanacak. Peki, 1000 liralık doğal gaz yardımı kimlere verilecek?

Mato Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Kömür Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mato Yapı Malzemeleri İnşaat Nakliye Kömür Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Budak tarafından kuruldu.

Taş kömürü ithalat oranı yüzde 12’ye çıktı! İşte, Taş Kömürü 29 Eylül 2022 fiyat listesi.

Taş kömüründe ithalat rakamları temmuz ayında bir önceki aya göre yüzde 0,8’lik bir artışla bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12’ye çıktı.

Bu kış ne doğalgaz ne kömür… Vatandaş yanacak! Yeni kömür fiyatları ağızları açık bıraktı…

Başta Avrupa olmak üzere dünya çapında yaşanan enerji krizinin etkisi ve akabininde arzda yaşanan bozulmalarla kömür fiyatları rekor kırdı. Buna göre kömürün ton başına fiyatı 436,71 dolara çıktı.

Türkiye Taş Kömürü en az ilkokul mezunu 4.000 personel alımı yapacak! Başvurular ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Türkiye Taş Kömürü Kurumu (TTK)'ndan iş arayan vatandaşları sevindirecek haber geldi. TTK 4 bin yeni personel alacağını duyurdu. Peki başvuru şartları ne oldu? İşte detaylar...

Kömür fiyatlarındaki 100 dolarlık artış çimentoya 15 dolar yansıyor!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği (TÜRKÇİMENTO) Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilimin sektörüne olan etkisini değerlendirdi. Kömür fiyatlarındaki 100 dolarlık artış çimentoya 15 dolar olarak yansıyor. İşte ayrıntılar...

göynük himmetoğlu kömür ocakları Haberi

göynük himmetoğlu kömür ocakları


Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından termik santral kurma şartı ile işletilmesine izin verilen İR:5359 ruhsat numaralı kömür sahasında yürütülecek dekapaj ve kömür üretim faaliyetleri için Bolu Göynük Himmetoğlu Köyü'nde belirlenen alanlarda acele kamulaştırma yapılacak.


BAKANLAR KURULU KARARI


Karar Sayısı : 2014/6597

Bolu İli, Göynük İlçesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli haritalar ile listelerde sınırları, bulundukları yer ve ada/parsel numaraları belirtilen taşınmazların, termik santral kurma şartı ile işletilmesine izin verilen İR:5359 ruhsat numaralı kömür sahasında yürütülecek dekapaj ve kömür üretim faaliyetleri kapsamında, Türkiye Kömür İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılması; Enerji ve Tabii Kaynaklar?Bakanlığının 11/6/2014 tarihli ve 914 sayılı yazısı üzerine, 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27 nci maddesine göre, Bakanlar?Kurulu’nca 2/7/2014 tarihinde kararlaştırılmıştır.


Kamulaştırılacak alanlar için