10 / 05 / 2024

Gözde- Eren İnşaat ali akbulut

Gözde- Eren İnşaat ali akbulut

Gözde- Eren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Evren Madencilik şirketlerinin kurucusu Yüksek Jeoloji Mühendisi Ali Akbulut hayatını kaybetti. Akbulut'un cenazesi bugün Kartal Cemevi Vakfı'ndan saat 13:00'da kaldırılacak.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözde Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniiye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Halis Yalçınkaya ve Kıyasettin Katuncu ortaklığında kuruldu.

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bis Otelcilik Konaklama Turizm Gıda Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Barış Ekmekci, İbrahim Eren, Levent Karadoğan ve Selçuk Polat ortaklığında kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Güven İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Güven İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramız Zayud tarafından kuruldu. 

Penguen Kumburgaz Otelcilik İşletmesi Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Penguen Kumburgaz Otelcilik İşletmesi Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Varol Alagöz tarafından kuruldu. 

Rfd Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rfd Turizm Otelcilik Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ünlü tarafından kuruldu. 

Demirgiller Gıda Yem İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirgiller Gıda Yem İnşaat Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurhayat Demir tarafından kuruldu. 

As Atlas Konaklama Gıda Ve İnşaat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Atlas Konaklama Gıda Ve İnşaat Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Arzu Özaydın tarafından kuruldu. 

Gök Beyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Beyler İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Gök ve Ali Fuat Gök ortaklığında kuruldu. 

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Gül Gayrimenkul İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 120 bin TL sermaye bedeli ile Amer Jawısh tarafından kuruldu.

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Güney Platform İnşaat Danışmanlık Reklam Turizm Organizasyon Limited Şirketi bugün Maltepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Osman Bekci tarafından kuruldu.

Gözde- Eren İnşaat ali akbulut Haberi

Gözde- Eren İnşaat ali akbulut
Rıza ve Ziynet Karabulut'un oğulları, Zeyenp Özcan, Suzan, Sevinç, Metin ve Hasan Karabulut'un kardeşleri, Evren ve Eren'in babaları, Ebru Karabulut'un eşi, Gözde- Eren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Evren Madencilik şirketlerinin kurucusu Yüksek Jeoloji Mühendisi Ali Akbulut vefat etti. Akbulut'un cenazesi bugün Kartal Cemevi Vakfı'ndan saat 13:00'da...