04 / 05 / 2024

gözde grup hastane projeleri

gözde grup hastane projeleri

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah: "Aydın bölgesinde yeni bir hastane projemiz var. Yine Kuşadası'nda mevcut bir hastaneyi alıp yeniden dizayn ederek 100 yatağın üzerinde bir hastane açacağız." dedi.

Özde Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özde Grup Mimarlık İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Pendik'te Vahit Topuzluoğlu ve Anıl Cem Gölge ortaklığında kuruldu.

Gözde Grubu'ndan 7 yeni proje!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, koronavirüs salgınının neden olduğu sorunlara rağmen grup olarak sağlık ve inşaat konusundaki yatırımlarını sürdürdüklerini dile getirdi. Kenan Kalı, 7 yeni projenin müjdesini verdi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Cenk Hayırlıoğlu, Gürsoy Grup'tan ayrıldı!

Cenk Hayırlıoğlu, uzun yıllardır görev yaptığı Gürsoy Grup'tan ayrıldı...

Gün Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Grup İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şemsettin Gün tarafından kuruldu. 

Konut üreticilerinin gözde bölgesi Pendik!

Anadolu yakasının önemli bir merkezi olan Pendik, kara yolundan hava ulaşımına, marinadan demiryolu ağına kadar ulaşım seçenekleriyle konut üreticilerinin gözde adresi oldu.

İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 İlker Gürsoy Grup Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 40 bin TL sermaye bedeli ile İlker Gürsoy tarafından kuruldu. 

ÖİB Türkiye’nin gözde yerlerindeki 39 arsayı satışa çıkardı!

Türkiye’nin gözde yerlerinde toplam 39 adet arsayı satışa çıkaran ÖİB, 16 Ocak saat 17.00’ye kadar teklifleri kabul edecek. 

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Ayrancı tarafından kuruldu.

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümist Grup İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Mustafa Sözen tarafından kuruldu. 

Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor!

Hayata geçirdiği konut projeleri ile öne çıkan Gözde Grubu Alsancak'te 3 yeni proje için hazırlıklara başladı. Gözde Grubu’ndan Alsancak’a 3 yeni proje geliyor.

Gözde Grubu’ndan öğrencilere özel proje!

Doğru yerde, doğru projeler üretmek için çalıştıklarını belirten Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Kalı, özellikle üniversitelere yakın noktalarda planladıkları projelerin öğrencilerden talep gördüğünü dile getirdi.

gözde grup hastane projeleri Haberi

gözde grup hastane projeleri

Türkiye'ye kazandırdığı sağlık yatırımlarıyla dikkat çeken Gözde Grubu, inşaat sektöründe başarılı projelere imza atıyor.


GÖZDE Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah, "Benim yaşamım" anlamına gelen MyVia'nın kent merkezindeki yoğunluğa alternatif olduğunu ve doğayla bütünleştiğini söyledi. Kah, "Buca'da MyVia Yıldız, Evka 3'te Myvia Terrace ve Gaziemir'de MyVia Country projeleriyle ile toplamda 160 milyon liralık yatırıma imza attık" dedi.


İnşaat ve sağlıkta yatırım planlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Op. Dr. Kenan Kah, Gözde Hastanesinin 4, Myvia'nın da 8 farklı bölgede proje geliştirdiğini söyledi. Sağlık yatırımlarına devam eden Gözde Grubu ile butik hastaııecilik konsepti oluşturduklarını ifade eden Kah, "2 yıl içinde dört hastane projesiyle  İzmir  ve Ege'de büyümeye devam edeceğiz" dedi. Kişilerin geldiklerinde huzur buldukları, aile ortamını hissettikleri konseptler tasarladıklarını kaydeden...