03 / 05 / 2024

gözde grup kuşadasına hastane mi yapacak

gözde grup kuşadasına hastane mi yapacak

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah: "Aydın bölgesinde yeni bir hastane projemiz var. Yine Kuşadası'nda mevcut bir hastaneyi alıp yeniden dizayn ederek 100 yatağın üzerinde bir hastane açacağız." dedi.

Kuşadası Fu Idealife'ta yüzde 50 peşin, 9 ay vade ve sıfır faiz avantajı!

Fu Yapı imzasıyla Kuşadası'nda yükselen Fu Idealife'ta yüzde 50 peşinat sıfır faiz avantajıyla konut satışları devam ediyor. Peki Fu Idealife'ta konut fiyatları ne kadar? Fu Idealife ne zaman teslim edilecek? Fu Idealife'ta hangi konut tipleri bulunuyor? İşte ayrıntılar.

Kuşadası Belediye Başkanı Günel: Ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceğiz!

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  Kuşadası'nda  ruhsatsız ve kaçak inşaatlarla mücadeleyi sürdüreceklerini açıkladı.

Deprem uzmanı Naci Görür, Kuşadası depremi sonrasında önemli tespitlerde bulundu!

Kuşadası'nda deprem paniği yaşandı. Prof. Dr. Naci Görür, depremin ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. İşte Naci Görür'ün açıklaması...

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuşadası Grup Geri Dönüşüm Orman Ürünleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Dilber Çatılı tarafından kuruldu.

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Kuşadası imar planlarına mimarlardan itiraz!

Mimarlar Odası’nın İzmir, Aydın ve Kuşadası temsilcilikleri, Aydın’ın Kuşadası ilçesinde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın imzasıyla askıya çıkarılan imar değişikliklerine tepki gösterdi. 

Kuşadası'nda inşaat işlerine düzenleme!

Aydın Kuşadası Belediyesi, kentteki inşaat işlerinin İmar Kanunu’na uygun olarak yürütülmesi yönünde talimat gönderdi. 

Kuşadası Körfezi'ne dikkat! Gerilim arttı!

Doç. Dr. Toker, "Batıdaki stres transferi Ege Denizi açıklarına doğru yırtılarak ilerlemekte fakat doğuda Kuşadası Körfezi'nin orda bu stresin boşalmadığını, orda gerilimin artığını görüyoruz" dedi.

Kuşadası'nda Mars Kolonisi konseptli turizm tesisi kurulacak!

Kovid-19 salgını ile beraber turizmde alternatif alan arayışına giren ve çeşitliliği artırmak isteyen şehirlerden Kuşadası’nda “Mars Kolonisi” temasıyla turizm tesisi yapılacak. Belediye Başkanı Ömer Günel, projenin dikkatleri Kuşadası’na çekeceğini ve şehre büyük değer katacağını vurguladı. 

Kuşadası’nda bin 500 yıllık ağacın yanına yapılan villa yıkıldı!

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde bulunan ve zamanla genişleyen şehrin içinde kalan bin 500 yaşındaki zeytin ağacının yanına villa yapılması engellendi.

Dilan Çıtak: Babam Kuşadası'ndaki evi bana vermedi!

İbrahim Tatlıses 3 yıl önce Kuşadası'nda bulunan sistesinden çoçuklarına birer daire bırakacağını açıklamıştı. Geçtiğimiz gün görüntülen Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, ''Herkese ev verildi, bana verilmedi ama sorun yapmadım'' dedi.

Kuşadası'nda emlak çetesi vatandaşları mağdur etti!

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yaptıkları villaları birden fazla kişiye sattıkları öne sürülerek gözaltına alınan 4 zanlıdan 2'si tutuklandı.

Gözde Grubu projelerini tanıtmaya hazırlanıyor!

Gözde Grubu tarafından inşa edilen Gözde Kuşadası Hastanesi 30 milyon dolarlık yatırımla faaliyete geçti. Gözde Grubu bu sefer konut projelerini basına tanıtmaya hazırlanıyor.

gözde grup kuşadasına hastane mi yapacak Haberi

gözde grup kuşadasına hastane mi yapacak

Türkiye'ye kazandırdığı sağlık yatırımlarıyla dikkat çeken Gözde Grubu, inşaat sektöründe başarılı projelere imza atıyor.


GÖZDE Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kenan Kah, "Benim yaşamım" anlamına gelen MyVia'nın kent merkezindeki yoğunluğa alternatif olduğunu ve doğayla bütünleştiğini söyledi. Kah, "Buca'da MyVia Yıldız, Evka 3'te Myvia Terrace ve Gaziemir'de MyVia Country projeleriyle ile toplamda 160 milyon liralık yatırıma imza attık" dedi.


İnşaat ve sağlıkta yatırım planlarına hız kesmeden devam ettiklerini söyleyen Op. Dr. Kenan Kah, Gözde Hastanesinin 4, Myvia'nın da 8 farklı bölgede proje geliştirdiğini söyledi. Sağlık yatırımlarına devam eden Gözde Grubu ile butik hastaııecilik konsepti oluşturduklarını ifade eden Kah, "2 yıl içinde dört hastane projesiyle  İzmir  ve Ege'de büyümeye devam edeceğiz" dedi. Kişilerin geldiklerinde huzur buldukları, aile ortamını hissettikleri konseptler tasarladıklarını kaydeden...