05 / 05 / 2024

Göztepe arsa tahsisi

Göztepe arsa tahsisi

Torbalı Belediye Başkanı Uygur, "Bu yer Göztepe Spor Kulübü'ne tahsis edilecekse, meclis uygun görürse bu hukuki ve sağlam temellerle yapılmalı ve belediyemiz de birtakım haklara sahip olmalı çünkü o alan köyün ortak kullandığı alan" dedi...

Eskişehir OSB'de yatırımcıya 1 günde arsa tahsisi!

Son 4 yılda 93 yeni yatırımcıya 1,8 milyon metrekare arsa tahsis ettiklerini vurgulayan Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Nadir Küpeli, "Yatırımcılara bir gün içinde 10 bin metrekareden 300 bin metrekareye kadar arsayı, altyapısı hazır bir şekilde hemen teslim ediyoruz" dedi.

Göztepe'ye devredilen arsanın tahsisi iptal edildi!

Torbalı Belediye Başkanı Uygur, "Bu yer Göztepe Spor Kulübü'ne tahsis edilecekse, meclis uygun görürse bu hukuki ve sağlam temellerle yapılmalı ve belediyemiz de birtakım haklara sahip olmalı çünkü o alan köyün ortak kullandığı alan" dedi...

Diyarbakır OSB'de arsa tahsisi için yatırımcılar sırada!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi, devletin sağladığı teşvik ve destekle girişimcilerin gözdesi haline geldi. Bölgede 100'ü aşkın girişimci arsa tahsisi için sıra bekliyor.

Göztepe Futbol Akademisi için 103 dönümlük arsa tahsis edildi!

Ege Ekonomik Forumu'nda konuşan Göztepe Kulübü Başkan Vekili Talat Papatya, "Torbalı Belediyesi tarafından 103 dönümlük bir arsa tahsis edildi. Gelecek ayın 3'ünde lansmanını da yapacağız. İçinde 8 tane saha olan futbol akademisi kurmak üzereyiz" dedi..

Pırlanta Göztepe fiyat ve ödeme seçenekleri!

Pırlanta Göztepe Evleri, Erkan İnşaat tarafından Kadıköy'de inşa ediliyor. Teslime hazırlanan proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde, 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip.

Bitlis'te yatırımcıya arsa tahsisi!

Bitlis Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Ahmet Çınar, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Davut Tezcan ile 3 yatırımcıya arsa tahsisi için sözleşme imzaladı.

Menderes'teki 140 dönümlük arazi Göztepe’nin!

İzmir Menderes Belediyesi’nin sınırları içindeki Tekeli Mahallesi’nde yer alan 140 dönümlük arazinin Göztepe’ye tahsisi için karar çıktı. Büyükşehir Belediyesi onay verirse buraya dev bir tesis yapılacak

OSB arsa tahsisi şartları!

Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) 4562 sayılı Kanun hükümlerine göre işletilen mal ve hizmet üretim bölgeleri olarak karşımıza çıkıyor. Peki, OSB arsa tahsisi şartları nelerdir?

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım!

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer aldığını söyleyebilmek mümkün. Satışları devam eden proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim!

Bağdat Caddesi'ne 5 dakikalık mesafede bulunan proje toplam 8 bin 774 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Fikirtepe Pırlanta Göztepe satış ofisi iletişim telefon numarası 0216 505 04 34 olarak belirlendi.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe Residence'de fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Peki Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe iletişim!

Pırlanta Göztepe iletişim için 0216 505 04 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 446 konut ve 34 ticari üniteden meydana gelen proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satılık!

Fikirtepe Pırlanta Göztepe satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. 3 bloktan oluşan proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

Göztepe arsa tahsisi Haberi

Göztepe arsa tahsisi

Torbalı Belediyesinin haziran ayı olağan meclis toplantısı, belediye meclis salonunda Başkan İsmail Uygur yönetiminde gerçekleştirildi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; toplantıda, önceki Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez döneminde Göztepe Spor Kulübü’ne intifa hakkı sözleşmesiyle devredilen arsanın hukuka uygun olmaması üzerine sözleşmenin iptal edilmesi başkanlıkça meclise önerge olarak getirildi.

Uygur, imar servisinin inceleme yaparken arsanın bir kısmının sanayi imarlı, büyük bir kısmının ise imarsız olduğunu tespit ettiğini söyledi. 

Bakanlıkta da alanın tarım alanı olarak tanımlandığını ifade eden Uygur, "Plansız bir alana doğal olarak yapı ruhsatı verilemez, bu suçtur. Tabii bu büyük sıkıntı. Göztepe’den arkadaşları davet ettik, görüştük ve ruhsat iptaline karar verdik. Bu yer Göztepe Spor Kulübüne tahsis edilecekse, meclis uygun görürse bu hukuki ve sağlam temellerle yapılmalı ve belediyemiz de birtakım...