28 / 04 / 2024

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, yeni yıla girerken sarı-kırmızılı renklere gönül verenleri coşturacak açıklamalar yaptı.

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi de ortağıydı... Watergarden AVM yabancı bankanın oldu! 

Ortakları arasında TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin de yer aldığı Ataşehir’deki Watergarden Alışveriş Merkezi'nin tek sahibi Albaraka Türk Katılım bankası oldu.

Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında?

Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği'nin yeni başkanı uzun senelerdir dernekte Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı yapan Bayram Tekçe oldu. Peki Bayram Tekçe Kimdir? GİGDER Başkanı Bayram Tekçe nereli, kaç yaşında, hangi okullardan mezun oldu?

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

TÜGİAD Başkanı Yıldırım’dan genç nüfus çıkışı: ‘Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli’

TÜGİAD Başkanı Gürkan Yıldırım, Türkiye’nin elinde bulundurduğu genç nüfus avantajına dikkat çekti. Yıldırım, “Avantajı kaybetmeden istihdam politikası üretilmeli” dedi.

Esenler Belediye Başkanı Göksu: 16 bin 500 konutun acil dönüştürülmesi gerekiyor!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'de yaklaşık 60 bin konutun kentsel dönüşüme girdiğini ve acil dönüştürülmesi gereken 16 bin 500 konut olduğunu söyledi.

SEDDK Başkanı Trafik Sigortasında yeni dönem başlayacağını belirtti! 'Alt yapımız hazır' diyerek...

SEDDK Başkanı Mehmet Akif Eroğlu, milyonlarca araç sahibi için önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre trafik sigortasında yeni dönem başlayacak. İşte detaylar...

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Çevreciler Marmaris Belediye Başkanı hakkında suç duyurusunda bulundu!

Marmaris'te Sinpaş GYO tarafından hayata geçirilen ve tartışmalara neden olan Sinpaş Kızılbük Thermal Wellness Resort projesi sebebiyle bazı sivil toplum kuruluşları Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ve belediye bürokratları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık'tan metro tepkisi!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Sefaköy-Beylikdüzü metro hattı için 1 yıldır izin verilmemesine tepki gösterdi.

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil Haberi

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, yeni yıla girerken sarı-kırmızılı renklere gönül verenleri coşturacak açıklamalar yaptı.


Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, sarı-kırmızılı ekibin TFF 1. Lig'de ilk yarıyı lider tamamlayarak Süper Lig'e göz kırpmasının sevincini yaşayan taraftarları, daha da coşturacak açıklamalar yaptı. Kulübün geleceğini garanti altına alacak yatırımlar, hedefler, şampiyonluk ve transferde neler yapılacağıyla ilgili tüm bilinmeyenlere açıklık getiren Sepil, Göztepe'nin geleceği için 3 projeleri olduğunu açıkladı. Sepil, 2017'nin stat, tesisleşme ve şampiyonluk hedefiyle Göztepe'nin yılı olacağınının altını çizdi. Gürsel Aksel Tesisleri'ne yapılacak yeni stadın ihale sürecine çok yaklaşıldığını ifade eden Sepil, "İstanbul'da stat projesi için çok önemli girişimlerde bulundum. Proje bitme aşamasında, ihalenin yapılma süresine çok az kaldı" dedi. Menderes Belediyesi'ne bağlı Tekeli Mahallesi'nde de uluslararası standartlarda bir altyapı tesisleri kazandıracaklarını belirten...