05 / 05 / 2024

Göztepe imar planları

Göztepe imar planları

Göztepe Mahallesi, 2978 ada, 73 parsel ve 2979 ada, 78 parsel ile aradaki kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı..

Medipol için hazırlanan imar planlarını İBB iptal ettirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın kurucusu olduğu Medipol için hazırlamış olduğu imar planlarını İstanbul Büyükşehir Belediyesi iptal ettirdi. Paylaşılan detaylara göre mahkeme planı hukuksuz buldu. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kanal İstanbul'a 3 ayrı iptal kararı geldi, çılgın projenin bütün imar planları iptal edildi!

Mega kent İstanbul’un yeşil alanlarına darbe vuracak, kentte göç yoğunluğu oluşturacak Çılgın proje Kanal İstanbul'un imar planlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi hukuk savaşını şimdilik kazandı.

Karabağlar Esentepe'deki rezerv alanın imar planı mahkemelik oldu: Turkmall, Forum Göztepe projesini yapacak mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüme alınan ve rezerv alan ilan edilen Karabağlar Esentepe'deki 7 hektarlık alanın imar planları mahkemelik oldu. İşte o son dakika gelişmesi...

Büyükçekmece Tepecik'te imar planı krizi: Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı!

Büyükçekmece Tepecik'te İBB Meclis'inde görüşülmeyen imar planları tepkiye neden oldu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, konuyu değerlendirdi ve "Tepecik’in, Türkoba’nın, Kumburgaz’ın imar planları çıkmalı" dedi. 

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

İmar planlarındaki gecikme konut piyasasını sarstı! Bu kentte fiyatlar Miami'yle yarışıyor!

Depremin ardından yaşanan göç ve imar planlarındaki gecikme Mersin'de konut sıkıntısı yarattı. Vatandaş konuta erişimde zorluk yaşarken sektör temsilcileri konuyu değerlendirdi.

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Beykoz Kavacık, Yenimahalle ve Göztepe mahallelerinin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Göztepe ve Yenimahalle Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bağcılar Göztepe Mahallesindeki riskli alanların imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Göztepe Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Abdül Batur'dan iptal edilen Gültepe İmar Planları açıklaması! 

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, mahkeme tarafından iptal edilen Gültepe İmar Planları projesi hakkında açıklama yaptı.

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına sunulacak!

Antalya Kırcami'nin imar planları halk oylamasına göre belli olacak. Halk oylamasının 2 Ocak'ta yapılacağı belirtildi.

Göztepe imar planları Haberi

Göztepe imar planları

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi, 2978 ada, 73 parsel ve 2979 ada, 78 parsel ile aradaki kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 13 Nisan 2018 tasdik tarihli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 1 ay boyunca askıda kalacak.

İmar planı için...