01 / 05 / 2024

göztepe kulübü sponsoru kim 2019

göztepe kulübü sponsoru kim 2019

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Ekrem İmamoğlu açıkladı! Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı’nda test sürüşü başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda 2017'den bu yana durmuş bir proje olan “Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nda test sürüşlerinin başladığını duyurdu.

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Emlak Kulübü Derneği kuruldu!

Emlak sektöründe mesleki anlamda faaliyet gösteren, gayrimenkul sektörüne  inanan ve içinde yer alan bütün paydaşları buluşturmak için yola çıkan “Emlak Kulübü Derneği “ resmen kuruldu.

Forum Göztepe'yle 1.450 konut geliyor! Yeni proje! 

İzmir'deki en büyük kentsel dönüşüm projesi olacak olan Forum Göztepe için düğmeye basıldı. Projede 2+1 ve 3+1 konut tipleri yer alıyor...

Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübüne sponsor oldu!

Hayata geçirdiği projelerle sektörün lider firmaları arasında yer alan Folkart, İzmir’deki 7 spor kulübünün futbol takımlarına forma göğüs sponsoru oldu.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Depreme dayanıksız diye kapatılan Göztepe İSMEK binası dayanıklı çıktı!

İBB depreme dayanaklı olmadığı gerekçesiyle Kadıköy Göztepe İSMEK'i kapattı. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Gençoğlu tarafından hazırlanan raporda binanın deprem performans seviyesinin iyi olduğu belirtildi.

Mehmet Sepil'den arazi açıklaması!

Göztepe'nin Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele edecek olan hentbol takımının tanıtım toplantısında konuşan Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Torbalı arazisiyle ilgili bazı açıklamalar yaptı.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Göztepe Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Şehir Hastanesi bugün kapılarını açıyor...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı yarın açılıyor!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan Göztepe Şehir Hastanesinin ilk etabı, yarın hizmete açılıyor.  

Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabı açılış için gün sayıyor!

Sağlık Bakanı Koca yaptığı açıklamada yenilenen, kapasitesi büyütülen Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinin birinci etabının, 758 yatak ve 27 ameliyathanesiyle yakında hizmete gireceğini müjdeledi.

göztepe kulübü sponsoru kim 2019 Haberi

göztepe kulübü sponsoru kim 2019

Türkerler Holding, Göztepe Spor Kulübüne 4. kez sponsor oldu.Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker; “Ankaralı bir iş insanı olarak İzmir ve spora yatırım yapmak en büyük hayallerimdendi. Bir kez daha bunun gurur ve mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.

Türkerler Holding’in Halkapınar’daki MahallBomonti İzmir projesinin tanıtım ofisinde, Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker ve Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil sponsorluk anlaşmasına imza attılar. Törene, Türkerler Holding yöneticileri, Göztepe Spor Kulübü Yönetim kurulu, teknik heyet ve bazı futbolcular da katılım sağladı. İmzalanan anlaşmada, Göztepe sezon sonuna kadar tüm resmi ligin, Türkiye Kupası ve özel müsabakalarında, formaların göğüs bölümünde “Türkerler”, şortlarda ise “MahallBomonti İzmir” logosuyla oynayacağı yer aldı.

Türker ; “İnandık, vazgeçmedik. Sayın başkanla yine el ele ve omuz...