01 / 05 / 2024

Göztepe mağaza

Göztepe mağaza

Göztepe'nin lisanslı ürünlerinin satıldığı GÖZGÖZ Mağazası'nın yeni şubesi Menderes'te açıldı. Açılış töreninde Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı

MediaMarkt bir günde iki mağaza açtı!

Türkiye'nin önemli teknoloji perakende markalarından biri olan MediaMarkt, İstanbul Vega’da ve Üsküdar Nev Çarşı’da aynı gün içinde 2 mağaza açılışı gerçekleştirdi.

Gloria Jean’s Coffees Göztepe'de yeni mağaza açtı!

Günün her saatinde kahve keyfini artırmak isteyen Gloria Jean’s Coffees, Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü karşısında açıldı.

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

BMD Başkanı Sinan Öncel, Türk markalarının yurt dışında yatırım atağına başladığını söyledi. Öncel, markaların yurt dışında her gün ortalama 2 mağaza açmaya devam ettiğini belirtti.

TAB Gıda mağaza sayısını 50'ye çıkaracak!

TAB Gıda'nın bu yeni zinciri sessiz sedasız büyüyor. Şirket önümüzdeki yıl mağaza sayısının 13'ten 50'li rakamlara ulaşması planlanıyor...

Türk markaları yurt dışında her gün 2 mağaza açıyor!

Türk markalarının yurt dışında büyüme stratejilerine odaklandı. Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, “Yurt dışında her gün 2 yeni mağaza açıyoruz. Yıl sonunda 3 bin 150 olan yurt dışı mağaza sayımız 4 bine ulaşacak” açıklamasında bulundu.

Vestel Güneydoğu'da 6 ayda 6 mağaza açtı!

18 yıldır Vestel bayisi olarak Güneydoğu Anadolu'da mağazalar açan Uğur Pazarlama, ilk 6 ayda, 6 yeni mağaza açtı. Bölgedeki Vestal mağazası sayısı 18'e çıkardı.

Şok Market günde 3 mağaza açacak!

TÜRKİYE'nin en hızlı büyüyen organize perakende kanalı Şok Market, 4.000’inci mağazasını dün Ümraniye’de açtı. 2016 yılında bin mağaza açarak 4 bin kişiye yeni istihdam sağlayan şirket, 2017 yılında da her gün 3 mağaza açarak 4 bin kişiye daha iş imkânı yaratacak.

Göztepe'nin yeni mağazası Menderes'te açıldı!

Göztepe'nin lisanslı ürünlerinin satıldığı GÖZGÖZ Mağazası'nın yeni şubesi Menderes'te açıldı. Açılış töreninde Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da katıldı

Endülüs Park mağaza karmasını güçlendiriyor!

Bursa’nın en seçkin bölgelerinden Nilüfer’de yer alan Endülüs Park, mağaza karmasını güçlendirmeye devam ediyor. Migros, Simit Sarayı, Fix Silver, Vitamin Cafe ve Nanun şimdi Endülüs Park’ta!

Gülaylar mağaza sayısını 150'ye çıkaracak!

Türkiye'nin İlk 500 Sanayi Şirketi arasında 205'inci sırada yer aldıklarını belirten Gülaylar Kuyumculuk Genel Müdürü Tolga Eriz, ''2023 yılına kadar mağaza sayımızı 150'ye çıkarmayı hedefliyoruz" diye konuştu.

Gülaylar Group 2023 yılına kadar 150 mağaza açacak!

Gülaylar Altın Genel Müdürü Tolga Eriz,'' 2015 yılının yüzde 30 büyümeyle çok verimli geçtiğini söyleyebiliriz. 2023 yılına kadar mağaza sayımızı 150'ye çıkarmayı hedefliyoruz'' dedi.

Boydak Holding Gaziantep ve Kahramanmaraş’ta 2 günde 5 mağaza açtı!

İstikbal, Bellona ve Mondi’yi bünyesinde bulunduran Boydak Holding, mağazacılık faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Boydak Holding, İstikbal ve Mondi markalarıyla Gaziantep ve Kahramanmaraş’a 2 günde 5 yeni mağaza daha açtı.

Boydak Holding son 2 günde 4 yeni mağaza açtı!

Tanınmış mobilya markalarını bünyesinde bulunduran Boydak Holding, hızlı mağazalaşma stratejisine devam ediyor. Holding son 2 günde 4 yeni mağaza açtı.

Göztepe mağaza Haberi

Göztepe mağaza


Göztepe'nin lisanslı ürünlerinin satıldığı GÖZGÖZ Mağazası'nın yeni şubesi Menderes'te açıldı. 

Açılış töreninde Ak Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Kulüp Başkanı Mehmet Sepil, yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir taraftar grubu katıldı. Cüneyt Bey Mahallesi'nde yer alan mağazanın, hafta içi 09.30-19.30, hafta sonu ise 11.00-19.00 saatleri arasında hizmet vereceği açıklandı. 

Sarı kırmızılıların Güzelyalı, Alsancak ve Forum Bornova'daki mağazalarının yanı sıra Gürsel Aksel Tesisleri'nde outlet mağazası ve gezici karavanı...