07 / 05 / 2024

Göztepe Mahallesi satılık daire

Göztepe Mahallesi satılık daire

Anadolu Yakası'nın Taksim'i olan Kadıköy'ün her mahallesi en az ilçesi kadar meşhur. Bu mahallelerden Göztepe Mahallesi'nde hangi firmalar hangi projelere imza atacak, haberimizde yer verdik...

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Kadıköy ilçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Kiralık ve satılık konut fiyatları nasıl düşecek mi?

Sabah Gazetesi köşe yazarı Dilek Güngör, bugünkü köşesinde kira fiyatlarındaki yükselişi kaleme aldı. Dilek Güngör, satılık ve kiralık ev fiyatlarının düşmesi için önerilerini gündeme getirdi. İşte o öneriler..

Kadıköy Göztepe 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi, 3000 ada, 146 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 16.02.2021 tasdik tarihli plan askıya çıkarıldı.

Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı!

Güney Marmara bölgesinin parlayan yıldızı olan Balıkesir Gönen'de satılık ve kiralık mülk fiyatları 2 katına çıktı. Bölgede gayrimenkul fiyatları; İstanbul, İzmir, Bursa, Ankara gibi büyük kentlerin bazı bölgeleriyle yarışır oldu.

Gölbaşı Prime satılık!

Odabaşılar Firması ortaklığında, Eymir Mahallesi'nde inşa edilen Gölbaşı Prime projesi home ofis konseptiyle satışa çıktı. Peki Gölbaşı Prime satılık daire fiyatları ne kadar? Tüm detaylar haberimizde...

Gönen'de satılık tarla fiyatları üç kat arttı!

Yalova bölgesinden bir çok tarım üreticisi Gönen'in çevre köylerine gelerek meyve fidancılık işi için yer almaya ya da kiralamaya başladılar. Artan talepler doğrultusunda kivi ekili bu bölgelerdeki satılık tarla fiyatları yükseldi. 

Satılık ve kiralıkta müstakil villalara talep arttı!

Koronavirüs tatil ve yazlık tercihlerini de etkiledi. Metropollerden uzaklaşmak isteyenler kıyılara koşuyor. Bodrum, Çeşme, Kaş, Ayvalık ve ilginçtir. Giresun en çok ilgi gören yerler. Satılık ve kiralıkta talep müstakil villalara yöneldi...

Kadıköy'de 6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 6 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 31 Aralık 2018 olarak açıklandı. 

Gökorman Sinpaş satılık daire!

Gökorman Sinpaş satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Gökorman projesinde yüzde 5 peşinat imkanı sunuluyor...

Luxera Güneşli satılık daire!

Toplam 250 adet konuttan meydana gelen Luxera Güneşli projesinde teslimlerin 2019 yılının ikinci yarısında gerçekleşmesi planlanıyor. Luxera Güneşli satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Kadıköy'de 4.1 milyon TL'ye icradan satılık 4 daire!

İstanbul ili, Kadıköy İlçesi, Göztepe Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 4 milyon 157 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

Bodrum Nef Gölköy satılık daire!

Bodrum Yalıkavak'ta inşa edilecek olan Nef Gölköy projesi otel, villa ve rezidans dairelerden meydana geliyor. Bodrum Nef Gölköy satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Sinpaş Gökorman Evleri satılık daire!

Sinpaş Gökorman Evleri satılık daire seçenekleri 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlanıyor. Gökorman ev fiyatları 314 bin TL'den başlıyor...

Göztepe Mahallesi satılık daire Haberi

Göztepe Mahallesi satılık daire

1-) K Yapı Solid İnşaat bu kez Göztepe için buluşuyor!


K Yapı ve Solid İnşaat daha önceden Ataşehir'deki Trendist Ataşehir projesi için bir araya gelmişti. 2 firma bu kez Göztepe projesi için buluşacak. 


Karma tasarlanacak projenin adı Göztepe Park olacak. 50 bin dönüm alana sahip proje; 2014 senesinin 3. çeyreğinde başlayacak. 


Göztepe Park projesinin toplam yatırım bedeli 500 milyon TL. Göztepe Park projesinde konutlar, ofisler ve otel bulunacak. 


Göztepe Park iletişim

Tel  : 0216 455 33 33 

Web: www.trendistatasehir.com



2-) Göztepe Residences, Nisan'da satışta!


Göztepe Residences projesi, Toryum Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Nisan gibi satışa çıkacak Göztepe Residences projesinde 27 konut yer alıyor. 


Göztepe Residences kapsamında toplam inşaat alanı 4 bin 382 metrekare olarak belirlendi. Göztepe Residences projesinde 13 katlı tek blok bulunuyor. 


2 dubleks dairenin...