02 / 05 / 2024

göztepe stadı ne zaman yapılacak

göztepe stadı ne zaman yapılacak

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe Stadı'nın yapımında görev alan mimarlarla bir araya geldi. Sepil, imar planına itiraz eden Şehir Plancıları Odası'ndan aldıkları randevunun iptal edildiğini açıkladı.

İzmir Göztepe Stadı yeniden ihaleye çıkacak!

Yeniden yapılmak üzere yıkılan İzmir Karşıyaka ve Göztepe Statı yerel yönetimler merkezi idare arasındaki çekişme yüzünden ortada kaldı. Danıştay, Göztepe Stadı'nın yapımının ihaleye çıkacağını belirtti.

Göztepe Stadı 14 Haziran 2018'de açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım’ın şahsen ilgilendiği İzmir’e yapılacak iki stat konusunda çok hızlı gelişmeler yaşandığını söyleyen Mehmet Sepil, tarih verdi: “14 Haziran 2018’de stadımızı açacağız...”

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu ne zaman açılacak?

2017 yılında inşasına başlanan Ümraniye - Ataşehir - Göztepe Metrosu için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni metro hattının 2022 yılının sonuna yetiştirilmesi hedefleniyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi paylaşımı!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, şehir hastanesi statüsüne kavuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün açılışı yapılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi ile ilgili paylaşımda bulundu.

Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın yapım çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Peki Ümraniye-Göztepe Metro Hattı ne zaman açılacak?

Ümraniye-Göztepe Metro Hattı'nın inşaatında son durum ne?

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın yapım çalışmaları devam ediyor. Hattın 2022'nin ortalarında hizmete alınması planlanıyor...

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılıyor?

Göztepe'de inşası devam eden ve 1 yılda 1,5 milyon ayakta hastaya, 50 bin yatan hastaya hizmet sağlayabilecek olan Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbulluların merakla beklediği Göztepe Şehir Hastanesi nerede? Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak?

İstanbul'un hizmet yarışına önemli katkılar sağlayacak olan Göztepe Şehir Hastanesi'nin inşaat çalışmaları devam ediyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı yarın açılıyor!

Göztepe’de 2 yıl önce yapımına başlanan Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak Pazar günü Beşiktaş maçı ile taraftarlarına kapıları açıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak'ta açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel  26 Ocak Pazar günü Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilk maça ev sahipliği yapacak...

göztepe stadı ne zaman yapılacak Haberi

göztepe stadı ne zaman yapılacak

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, önlerinde engeller olsa da Göztepe Stadı'nın yapılacağını söyledi. 


Stat projesinde görev alan mimarların İzmir'de bir otelde düzenlediği basın toplantısına telekonferansla katılan Sepil, bugüne kadar uğraştıkları sorunların kitap haline getirilebileceğini, bu problemleri aşmak için girişimlerde bulunduklarını belirtti. 


Gürsel Aksel Stadı'nın yerine inşa edilecek statla ilgili şehirden gizli bir şey yapmadıklarını vurgulayan Sepil, imar planına itiraz eden Şehir Plancıları Odası'ndan aldıkları randevunun iptal edildiğini aktardı.


Sepil, uzlaşma yoluyla her şeyin çözülebileceğini dile getirerek "Biz ne yaptıysak kamuoyunun önünde yaptık. Odanın en büyük karşı çıkışı, stadın şehir içinde olmayacağı yönünde, ancak bunun bilimsel bir karşılığı yok. Bu konuda UEFA ve FIFA'nın ne dediği ortada." dedi.


Göztepe Başkanı Sepil, şöyle konuştu:


"İzmir olarak bazı şeyleri aşmamız gerekiyor. İzmir'in kaderi bu işte. İtirazlarını geri...