02 / 05 / 2024

Göztepe Stadı nerede

Göztepe Stadı nerede

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Göztepe'nin yeni stadının inşaatının durdurulduğu dair çıkan haberlere ilişkin açıklama yaptı. Sepil, stat inşaatın hızla devam ettiğini açıkladı. 

Göztepe Stadı'na ruhsat müjdesi!

Göztepe'de Gürsel Aksel Tesisleri'nin yerine yapılacak 20 bin 35 kişi kapasiteli yeni stadın ruhsatı çıktı.

İzmir Göztepe Stadı yeniden ihaleye çıkacak!

Yeniden yapılmak üzere yıkılan İzmir Karşıyaka ve Göztepe Statı yerel yönetimler merkezi idare arasındaki çekişme yüzünden ortada kaldı. Danıştay, Göztepe Stadı'nın yapımının ihaleye çıkacağını belirtti.

Göztepe Stadı 14 Haziran 2018'de açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım’ın şahsen ilgilendiği İzmir’e yapılacak iki stat konusunda çok hızlı gelişmeler yaşandığını söyleyen Mehmet Sepil, tarih verdi: “14 Haziran 2018’de stadımızı açacağız...”

Göztepe Stadı yıkılacak mı?

Konak Kent Konseyi’nin Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın yıkılması ile ilgili semt sakinlerini bilgilendirmek ve görüşlerini almak amacıyla düzenlediği forum büyük ilgi gördü

Göztepe Stadı meclis gündeminde!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mevcut stat yerine yapılacak yeni stadyum ve otopark tesisleri inşaatının bir an önce başlayabilmesi için muvafakat verme konusunu Meclis gündemine taşıdı.

Göztepe Stadı'nın nereye yapılacağı belli oldu!

Uzun zamandır İzmir gündemini meşgul eden Göztepe’ye yapılacak olan Stadyum’un yeri ve kapasitesi ile ilgili son karar, dün akşam Göztepelilerin geniş çaplı katılımı ile netliğe kavuştu..

Göztepe Stadı ihalesi gerçekleşti!

Karşıyaka Stadı' ndan sonra 15 bin seyirci kapasitesiyle UEFA standartlarında yeniden inşa edilecek Göztepe Gürsel Aksel Stadı' nın ihalesi de gerçekleşti. Stadın bitmesi için firmaya 700 gün süre verilecek...

Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla!

Turkmall, İzmir'deki yeni projesi Forum Göztepe için düğmeye bastı. Peki Forum Göztepe nerede inşa ediliyor? Projede kaç konut var? İşte Forum Göztepe 10 soruda tüm detaylarıyla...

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Göztepe Kulübü, Gürsel Aksel Stadı'nı 10 yıl kiralamak istiyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, inşaatı devam eden Gürsel Aksel Stadı'nın devir işlemleri hakkında bilgi verdi. 

Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbulluların merakla beklediği Göztepe Şehir Hastanesi nerede? Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı yarın açılıyor!

Göztepe’de 2 yıl önce yapımına başlanan Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak Pazar günü Beşiktaş maçı ile taraftarlarına kapıları açıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı 26 Ocak'ta açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel  26 Ocak Pazar günü Göztepe-Beşiktaş karşılaşmasıyla ilk maça ev sahipliği yapacak...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Göztepe'nin yeni stadı 26 Ocak'ta açılıyor! 

Göztepe Spor Kulübü'nün, 95 yıllık tarihinde kendi evi olacak ilk stadı, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi 26 Ocak'ta açılıyor. Göztepe yeni stadında ilk maçını Beşiktaş'la oynayacak...

Göztepe'nin yeni stadında heyecanlı bekleyiş!

Süper Lig ekibi Göztepe'nin teknik direktörü İlhan Palut, iyi mücadele eden bir Göztepe hedeflediklerini ve bu yolda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi. Palut, ''Yeni stadımız için taraftarlarımızın ve camiamızın yaşadığı heyecanına ben de dahilim'' dedi.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılış için gün sayıyor!

İzmir ekiplerinden Göztepe ligin ikinci yarısından itibaren maçlarını Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynayacak. 2 senedir inşaatı süren stadyumun en geç 17 Ocak'ta kullanıma hazır olması bekleniyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda sona geliniyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde sona geliniyor. Stadın Süper Lig'in 2. yarısında 24-26 Ocak haftasında Beşiktaş'la oynanacak devrenin ilk iç saha maçında hizmete açılması planlanıyor.

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda koltukların montajına başlandı!

Göztepe'nin yapımı devam eden Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde koltukların takılmasına başlandı. Koltuklara Göztepe oyuncuları Berkan Emir, Göktuğ Bakırbaş, Atınç Nukan ve Ege Özkayımoğlu oturdu...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Göztepe Stadı nerede Haberi

Göztepe Stadı nerede

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Tesisleri ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, "Göztepe Stadı durdu" gibi haberleriyle ilgili açıklama yapan Sepil, "Bu söylemler Göztepe Stadı'yla ilgili gerçekleri yansıtmıyor. Şu an denilenin tam aksine full kapasite ve maksimum işçiyle stadımızın inşaatı 7 gün 24 saat sorunsuz ilerliyor" dedi.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Tesisleri ihalesi 14 Haziran 2017'de 218 milyon 900 bin TL bedel ile düzenlenmişti. Temeli 9 Eylül 2017'de atılan statta tribünlerin yapımına başlandı.

Göztepe Stadı için geri sayım...