16 / 05 / 2024

Göztepe stat açıldı mı

Göztepe stat açıldı mı

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Fatih Çekirge bugünkü yazısında 60 milyon liraya mal olan stat projesiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Bakan Nebati Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı için imzaların atıldığını açıkladı!

Bakan Nebati, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı'nın finansman ihtiyacı için imzaların atıldığını deklare etti.

Tasarruf finansman şirketlerine yönelik yönetmelik taslağı görüşe açıldı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Tasarruf Finansman Şirketlerinin Kuruluş ve Faaliyet Esasları Hakkında Yönetmelik Taslağı'nı görüşe açtı.

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi açıldı!

Verayapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Göztepe Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gülay Özmen Üstündağ tarafından açıldı.

Göztepe Stadı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Bayraklı'da Deprem Konutları Temel Atma ve Göztepe Stadı Açılış Töreni'nde önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından sonra Göztepe Stadı'nın açılışı gerçekleştirildi.

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi açıldı!

Çita Turizm İşletmeciliği İnşaat Gıda Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Cotton Coffee Güney Şubesi bugün Çekmeköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Necmi Altıntaş tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Göztepe Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Göztepe Parkı Şubesi bugün Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı!

İstanbul'un dördüncü şehir hastanesi olarak şehrin sağlık sistemine büyük katkılar sunacak olan ve yüksek teknoloji ile donatılan Göztepe Prof. Dr. Süleyman Yalçın Şehir Hastanesi açıldı...

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

Göztepe Şehir Hastanesi'nin ilk etabı Ağustos'ta açılacak!

Yarım asra yakındır şifa dağıtan İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Ağustos'ta ilk etabının hizmete açılması hedeflenen yeni binasıyla şehir hastanesi statüsüne kavuşarak, Türkiye'nin en modern hastanelerinden biri olarak hizmet sağlayacak. 

Adil Bayındır'dan 'Beyşehir Gölü imara açıldı' iddiasına cevap: İnşaat yok, beton yok! 

Konya Beyşehir’in Bağımsız Belediye Başkanı Adil Bayındır, Türkiye’nin en büyük tatlı su gölü Beyşehir’in çevresinin imara açıldığına yönelik iddialara ilişkin, "İnşaat yok, beton yok, ben buralıyım Beyşehir benim suyum" dedi.

Çin'de inşa edilen coronavirüsü hastanesi 2 günde açıldı!

Çin'in ilk coranavirüsü hastanesi Huanggang şehrinde inşa edildi. Bin yatak kapasiteli hastaene sadece 2 günde hizmete açıldı.

Çatısında 650 metre yürüyüş parkuru bulunan Göztepe'nin stadyumu açıldı!

Göztepe’nin beklenilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlık Yaşam Merkezi, açılış maçıyla taraftarına ve İzmirlilere hizmet vermeye başladı. Merkezin çatısında bulunan 650 metrelik yürüyüş parkuru dikkat çekiyor.

Göztepe stat açıldı mı Haberi

Göztepe stat açıldı mı

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Fatih Çekirge bugünkü yazısında Göztepe'de 60 milyon liraya mal olan stat hakkında değerlendirmelerde bulundu. İşte o yazı...

Bugün pazar... Bombasız... Suikastsız... Tehditsiz... Kansız... Kibirsiz bir yazıdır bu... Ve tamamıyla bize aittir... Yerlidir... İçimizdendir... Okuyun bakalım siz ne diyeceksiniz?

Hikayemiz şöyle başlar:

113 yıllık çınar Karşıyaka.

95 yıllık şampiyonluk tarihi Göztepe.

Ve altın ayakların takımı 105 yıllık Altay.

İzmir sokaklarında “evsiz kalmış” mahzun çocuklar gibi dolaşıyorlardı.

Kulüp yöneticileri, belediyelere, işadamlarına, siyasilere yalvaracak haldeydi.

“Stadımız yok... Bitkiniz. Çırılçıplak kaldık...”

Yalnız onların taraftarları değil, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş taraftarları da isyandaydı... Stadı olmayan bir şehirde heyecan olur mu?

Hele Karşıyaka. Yeri var. Projesi var. Ama izin yoktu. Belediye ısrarla “Şehrin içinde stat olmaz” diyordu.

(Sonradan Real Madrid stadını Madrid’in ortasında görünce hatırlamıştım belediyenin bu sözünü. Ya Barcelona stadı...)

İşte o günlerde...

Yani... 2015’te.

Yani... 

İzmir’in “evsiz...