29 / 04 / 2024

Göztepe Yeşilpark Cadde satış ofisi

Göztepe Yeşilpark Cadde satış ofisi

Yeşilpark Cadde teslimleri Temmuz 2016'da gerçekleşecek. Zemin+13 katlı 2 blok halinde hayata geçirilen proje 3+1, 3+1 dubleks ve 4+1 dubleks daireler yer alıyor.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Medical Park Göztepe yıllık 27 milyon TL'ye kiraya verilecek!

2007 senesinden itibaren faaliyet gösteren Medical Park Göztepe Hastanesi kiralanıyor. Hastane için 2 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım!

İzmir'in 94 yıllık hayali olan Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nda geri sayım başladı. 218 milyon 900 bin TL’ye mal olan stat Süper Lig’in ikinci yarısında 24-26 Ocak haftasında oynanacak devrenin ilk iç saha maçında açılacak.

Türkerler Holding Göztepe’ye 4. kez sponsor oldu!

Türkerler Holding,  Göztepe Kulübü  ile 4. Kez sponsorluk anlaşmasına imza attı. Göztepe, Süper Lig’de bu sezon formasında  göğüste “Türkerler” şortta ise "Mahall bomonti İzmir” logoları ile oynayacak...

Göztepe spor tesisi arazisinin imar planı değişecek!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Göztepe'ye spor tesisi için devredilen arazilerin imar planlarının değişeceğini söyledi.

Göztepe'ye devredilen arsanın tahsisi iptal edildi!

Torbalı Belediye Başkanı Uygur, "Bu yer Göztepe Spor Kulübü'ne tahsis edilecekse, meclis uygun görürse bu hukuki ve sağlam temellerle yapılmalı ve belediyemiz de birtakım haklara sahip olmalı çünkü o alan köyün ortak kullandığı alan" dedi...

DKY Cadde Göztepe 05'de yaşam başladı!

DKY tarafından Kadıköy Göztepe ilçesinde inşa edilen DKY Cadde Göztepe 05 projesinde anahtarlar daire sahiplerine teslim edildi.

Park Residences Göztepe ödemeleri!

Park Residences Cadde projesi İstanbul Kadıköy Göztepe'de dört blok olarak Birleşik Gayrimenkul tarafından hayata geçirildi. Projede 5 yıl vade farksız ödeme imkanı sunuluyor...

Park Residence Cadde Göztepe fiyatları!

Park Residences Cadde projesi Birleşik Gayrimenkul tarafından İstanbul Göztepe'de hayata geçirildi. Projede fiyatlar 1 milyon 360 bin TL'den başlıyor...

Göztepe Park Residences Cadde ödemeleri!

Park Residences Cadde projesi Birleşik Gayrimenkul tarafından İstanbul Kadıköy Göztepe'de inşa ediliyor. Projede toplam 341 daireye yer veriliyor...

Göztepe Park Residences Cadde fiyat!

Toplam 341 daireye yer verilen Park Residences Cadde projesi hemen teslim ediliyor. Göztepe Park Residences Cadde fiyat listesi 1 milyon 360 bin TL'den başlıyor.

Zer Göztepe: Fikirtepe'ye yeni bir bakış açısı!

Ceylan İnşaat, inşaat sektöründeki tecrübesini Fikirtepe’ye yeni bir bakış açısı getirdiği Zer Göztepe ile taşıyor. İlbank, KİPTAŞ ve Ceylan İnşaat’ın bilirkişiliğiyle ortaya çıkan proje; 675 konuttan meydana gelecek 360 derece bir yaşam projesi olarak yükselmeye hazırlanıyor.

Göztepe Yeşilpark Cadde satış ofisi Haberi

Göztepe Yeşilpark Cadde satış ofisi

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Göztepe Bağdat Caddesi'nde inşa edilen Yeşilpark Cadde Residence Yapı Merkezi İnşaat imzası ile yükseliyor. 


Yeşilpark Cadde teslimleri Temmuz 2016'da yapılacak. Zemin+13 katlı 2 blok şeklinde tasarlanan projede yüzde 25 peşinatta kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor. 


Yeşilpark Cadde Kadıköy'de fiyatlar 610 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Projede 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks daire alternatifleri bulunuyor. 


Kadıköy Yeşilpark Cadde'de güvenlik çocuk oyun alanı, yerden ısıtma, iki araçlık kapalı otopark, deniz manzarası ve açık yüzme havuzu gibi sosyal yaşam alanlarına yer veriliyor. 


Tel: Telefon: 0 216 360 06 56 - 0535 026 10 36

Web: http://ymgayrimenkul.com/yesilpark

Özge...