28 / 04 / 2024

Grace Özel İnşaat Malzemeleri iletişim

Grace Özel İnşaat Malzemeleri iletişim

Grace Özel İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, A.J.Patrick Kelly, David Micheal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Haziran'da kuruldu.

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergin Özel İnşaat Ve Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Özel tarafından kuruldu.

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sancar Adıgüzel tarafından kuruldu.

Onur İnşaat, Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesini hayata geçirecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Onur İnşaat'ın Ukrayna'daki yeni projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Ukrayna'nın ilk kamu-özel projesine Türk imzası' başlıklı yazısı...

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Fatih Adıgüzel ve Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Mes Özgüzel İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mes Özgüzel İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özgüzel tarafından kuruldu.

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Kanyon Özel Yapı Mimarlık Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL Hakan Bartu Sürmeli tarafından kuruldu.

YDA İnşaat'ın 12. kupon faiz oranı yüzde 4,0763!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 11.kupon ödeme işlemi gerçekleştirildi ve 12. kupon faiz oranı yüzde 4,0763 olarak kesinleşti. 

Berat Albayrak: İnşaat sektöründen güzel haberler geliyor!

İnşaat sektöründen güzel haberler geldiğini söyleyen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, ''Konut satışları Ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 54,2 artarak 170.408’e ulaştı'' diye konuştu.

Özel Pazarlama Gsm Elektrik Elektronik İletişim Emlak İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Fatih Şubesi açıldı!

Özel Pazarlama Gsm Elektrik Elektronik İletişim Emlak İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Türkiye'nin en büyük 20 özel inşaat şirketi!

Capital Dergisi'nin yayınladığı Türkiye'nin en büyük 500 özel şirketi belli oldu. İşte inşaat sektörünün en büyük şirketleri...

YDA İnşaat'ın 11. kupon faiz oranı yüzde 2,8975!

YDA İnşaat tarafından ihraç edilen TRSYDAT32212 ISIN kodlu özel sektör tahviline ilişkin 10.kupon ödeme işlemi bugün gerçekleşti, ödeme tutarları ilgili üyelerin Takasbank A.Ş. nezdindeki serbest hesaplarına aktarıldı. 11. kupon faiz oranı yüzde 2,8975 olarak kesinleşti.

Elite Concept'ten Kadınlar Günü'ne özel indirim! 

Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe'deki projesi Elite Concept'te 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel yüzde 20 indirime ek 8 bin TL ekstra indirim sunuyor. Projede 36 ay sıfır faiz ve 0,69 banka kredi faiz oranıyla 120 aydan 180 aya kadar da vade seçeneği sunuluyor...

Grace Özel İnşaat Malzemeleri iletişim Haberi

Grace Özel İnşaat Malzemeleri iletişim

Grace Özel İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, A.J.Patrick Kelly, David Micheal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Haziran'da kuruldu. 


Grace Özel İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır: a)  suya dayanıklı sıvılar, kaplamalar ve özel harçlar, ateşe dayanıklı ve mimari ürünler gibi özel yapı malzemeleri dahil özel kimyasal maddelerin satımı, dağıtımı,pazarlaması ve imalatı b) depolama ve teknik servis gibi ilgili yardımcı işlevler Şirket, amaçlarını yerine getirmek için, her türlü gayrimenkulü satmaya, kiraya vermeye, kiralamaya ve bunların üzerinde ayni ve şahsi haklar kurmaya, ipotek tesis etmeye ve bu ipoteği kaldırmaya yetkilidir. Şirket, sahip olduğu/olacağı gayrimenkullerin üzerinde, irtifak hakkı, kullanım hakkı, sükna hakkı, ipotek, kat irtifakı, kat mülkiyeti kurabilir. Şirket, sahip...