11 / 05 / 2024

Gram altın mı Çeyrek mi

Gram altın mı Çeyrek mi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gündemden düşmeyen altın ile ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş, hangi altın türlerinin alınması, hangi altın türlerinin alınmaması gerektiğini anlattı. İşte detaylar...

Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne oldu?

Altın fiyatları düşüyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Son zamanlarda yatırımcılar yarım gram altın almaya başladı. Peki Yarım gram altın fiyatı 2024 ne kadar? Altın fiyatları yerle bir oldu! Kapalıçarşı'da altın fiyatları ne kadar?

Altın alalım mı, satalım mı? İslam Memiş rakam verdi! Gram altının geleceği seviye netleşti!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta rekor kırarken, haftaya düşüşle başladı. Altın fiyatları gerilerken yatırımcılar ''altın alalım mı, satalım mı?'' sorusunu araştırırken İslam Memiş'ten gram altın için net rakam geldi. İşte gram altının geleceği seviye...

Gram altın fırladı! Altın borcu olan yandı! İslam Memiş 'altın alamayan gümüş alsın' dedi!

Son dakika altın fiyatları bugün resmen fırladı. Gram altın 2 bin 600 TL olurken İslam Memiş altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

Ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesinde! Yatırımcılar hazır olun! Gram altın için rekor tahmin ortaya çıktı!

Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarında faiz indirimi için bekleyecek zamanının olduğunu açıklamasının ardından ons altın tüm zamanların en yüksek seviyesine yükseldi. Gram altın için rekor tahminler ortaya çıktı. 

Gram altın yükselişe ara verdi! İslam Memiş altın alım fırsatı için net rakam verdi! Kuyumcuya gitmeden önce bakın!

Gram altın yükselişe ara verdi. Altın fiyatları dalgalı seyrediyor. Geçtiğimiz hafta rekor kıran altın şu sıralar 2170 dolar oldu. Peki altın alalım mı? Altın almak için doğru zaman mı? 

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ve gremse altın ne kadar oldu?

26 Şubat 2024 altın fiyatları güne yatay başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın ne kadar? 26 Şubat 2024 altın fiyatları.

Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL! 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününe sınırlı yükselişle başladı. Bugün gram altın  2 bin 76 TL, çeyrek altın 3 bin 494 TL, yarım altın 6 bin 846 TL. 2 Şubat 2024 canlı altın fiyatları.

Yatırımcılar borsada altın sertifikasına saldırdı: Gram altın karşısında yüzde 17 primlendi! Mantıklı yatırım mı?

Altın sertifikası ile spot gram altın yatırımına ilişkin dikkat çeken bir detay ortaya çıktı. Ekonomist İris Cibre, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda altın sertifikası ile spot gram altını karşılaştırdı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Altın fiyatları rekor kırdı! Gram altın fırladı! Bugün altın fiyatları ne kadar? 27 Kasım 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Altın fiyatları, bugün rekor kırdı, gram altın fırladı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 27 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

Gram altın, çeyrek altın ve tam altın bugün ne kadar? 18 Kasım 2023 son dakika altın fiyatları! 

Altın fiyatları hız kesmeden yükselmeye devam ederken, gram altın, çeyrek altın ve tam altının da ne kadar olduğu merak ediliyor? İşte 18 Kasım 2023 son dakika altın fiyatları...

12 Kasım 2023 altın fiyatlarında son dakika! Gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

12 Kasım 2023 altın fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri pek çok kişinin de gündeminde yer alıyor. Peki gram altın, çeyrek altın, tam altın ne kadar? 

Altın yükseliyor! Kapalıçarşı'da 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın fiyatları bugün yükselmeye başladı. Peki 1 gram altın ne kadar oldu? 10 Kasım Cuma canlı altın fiyatları.

Gram altın mı Çeyrek mi Haberi

Gram altın mı Çeyrek mi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Bir Bilene Sorduk Youtube kanalında altın çeşitleriyle ilgili kafaları karıştıran soruları cevapladı.

Altın kahini olarak bilinen İslam Memiş yaptığı açıklamada insanların küçük miktarda altın alırken yarım gram ya da çeyrek alabileceğini bunun tercihe göre değişeceğni söyledi. Konuyla ilgili örnek veren İslam Memiş, kendisinin cumhuriyet altını biriktirdiğini söyleyerek, karşısındaki kişiye de bunu önerdiğini ancak bunun tamamen yanlış bir uygulama olduğunu söyledi. 

İslam Memiş, yaptığı açıklamada, Kuyumcunun malı satarken maliyeti en düşük olanı satmaya çalıştığını ve nakite ihtiyacı olduğunu o yüzden o ürünün en iyi olduğunu söyleyip ürünü sattığını vatandaşın da buna inandığını ve aldığını belirtti.  

Memiş, bugünkü şartlarda tam ziynet altına vatandaşların cumhuriyet altını dediğini ancak Cumhuriyet altınının farklı olduğunu ve arkasında Türkiye Cumhuriyeti diye yazdığını...