18 / 05 / 2024

gram altının günün hangi saatinde alınır

gram altının günün hangi saatinde alınır

Altın piyasadaki gelişmeler doğrultusunda ani iniş ve çıkışlar gösteriyor. Altın, yatırımcılar ve altın almak isteyenler tarafından sabahın erken saatlerinden itibaren araştırılmaya başlanıyor. Öte yandan altın gramının belli saat aralığındaki rakamlarını ise çok az kişi biliyor...

Ünlü ekonomist yıl sonunu işaret etti! Gram altın için net rakam verdi! Bu rakam ne görüldü ne duyuldu!

Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Son günlerde düşüşe geçen altın fiyatlarının ne olacağı merak ediliyor. Marbaş Menkul Değerler Genel Müdür Yardımcısı Soner Kuru, yıl sonunu işaret ederek, gram altın için rakam verdi. 

Gram altın 3.200 TL! Elinde altını olanlara büyük şok: Gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Son dakika gram, çeyrek altın fiyatları tek tek açıklanırken; 3 bin 200 TL tahmini yatırımcıları şok etti. İşte gram altın fiyatı güncel ve çeyrek altın fiyatı bugün!

Gram altın fırladı! Altın borcu olan yandı! İslam Memiş 'altın alamayan gümüş alsın' dedi!

Son dakika altın fiyatları bugün resmen fırladı. Gram altın 2 bin 600 TL olurken İslam Memiş altın alamayan yatırımcıların gümüş alabileceklerini söyledi.

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

Gram altın 3.000 TL olacak diyen İslam Memiş yatırımcıların büyük hatasını açıkladı! Bu rakamları gören kaçırmasın!

Altın uzmanı İslam Memiş, altın piyasasını değerlendirdi. Gram altın 3.000 TL olacak diyen İslam Memiş   altın almak isteyen yatırımcıları uyardı! Bu rakamları gören kaçırmasın...

Gram altının 20 gün sonra kaç TL olacağı açıklandı! Elinde 1 gram bile altını olanlar dikkat, büyük fırtına geliyor!

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği gram altının 20 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Peki gram altın ne kadar olacak? İşte paylaşılan o rakam...

Gram altın için flaş bir tahmin geldi! Çarpan etkisiyle 4 bin TL'yi görebilir!

Yatırımcıların en çok tercih ettiği yatırım araçları arasında başı çeken gram altın ile ilgili flaş bir tahmin geldi. Yapılan tahminlerde gram altının çarpan etkisiyle 4 bin TL'yi görebileceği belirtildi.

Kapalıçarşı altın fiyatları! Bugün gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor!

23 Şubat 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Kapalıçarşı'da gram altın 2,114 TL, çeyrek altın 3,505 TL'den işlem görüyor. Son dakika altın fiyatları.

Son dakika altın fiyatları: Gram altın 2 bin 53 TL, çeyrek altın 3 bin 394 TL'den işlem görüyor! 

Son dakika altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün gram altın  2 bin 53 TL, çeyrek altın 3 bin 394 TL'den işlem görüyor. İşte 15 Şubat 2024 altın fiyatları.

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

Altında son 3 ayın en yüksek seviyesi görüldü! Kapalıçarşı'da gram altın 1856 TL oldu! 20 Ekim 2023 altın fiyatları

Altın fiyatlarında yükseliş haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcıların güvenli liman arayışı altında yükselişi tetikliyor. Kapalıçarşı'da gram altın bugün 1856 TL oldu. İşte 20 Ekim 2023 altın fiyatları.

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor! Elinde gram altın olanlar acil bakın!

Gram altında 14 gün sonra her şey sil baştan değişiyor. Elinde avucunda gram altın olanlar hemen bu detaylara bakın....

'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyen İslam Memiş 15 gün sonrası için rakam verdi

Altın fiyatlarını yakından takip eden yatırımcılar için Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş 'Gram altın tarafında kazan dibi, sıyırdın sıyırdın' diyerek, gram altında 15 gün sonrası için rakam verdi.

gram altının günün hangi saatinde alınır Haberi

gram altının günün hangi saatinde alınır

Altının gramı geçen hafta güne Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı harekat sonrasında yükselişle başladı. Bugün ise yatırımcılar altın fiyatları ne oldu? Gram altın kaç TL? sorularının cevaplarını araştırıyor. 

Yatırımcılar ve altın almak isteyen vatandaşlar altın piyasasındaki hareketliliği takip ediyor. Piyasalar genellikle sabah, akşam ve gün içi takip edilirken, gece altın fiyatlarının hangi seviyelere çıktığını gören kişilerin sayısı oldukça az. Ani iniş ve çıkışlar yapan altın gece saatlerinde çok dip seviyeler görürken, çok yüksek seviyelerle karşılaşmak da mümkün oluyor. 

Altının gramı dün saat 13:46'da 870,95 seviyesinde işlem gördü. Altın dün saat 15:33'e kadar dalgalı seyrederek saat 15:33'de 870,33 lira seviyesine geriledi. Altın bu gerilemenin ardından yükselişe gerek saat 18:29'da 878,16 lira seviyesine yükseldi. Altın yükselişinin ardından aşağı yönlü hareket ederek saat 19:43'de  868,33 lira seviyesine geriledi. Altın bu düşüşün ardından tekrar...