06 / 05 / 2024

gram kaç tl

gram kaç tl

Gram altın kaç TL ? sorusu, altın alacak ve altına yatırım yapacakların her gün gündeminde yer alıyor.

Altın bugün ne kadar? 7 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte 7 Eylül altındaki son durum

Altın kaç TL? şeklinde ki sorular altın yatırımcıları ve altın alacak vatandaşlar tarafından her gün soruluyor.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar oldu ? 7 Eylül Çarşamba 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Yatırımcıların her gün merakla takip ettiği çeyrek altın, yarım altın ve cumhuriyet altını fiyatlarını sizler için derledik.

Altın bugün ne kadar? 6 Eylül 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın kaç TL şeklinde ki sorular altın yatırımcıları ve altın alacaklar tarafından her gün soruluyor. 6 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın ikinci gününde gram,çeyrek altın, ons altının kaç TL olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 6 Eylül Salı altın fiyatları.

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 6 Eylül Salı 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın fiyatları 6 Eylül Salı çeyrek,yarım, ons altın, cumhuriyet altını yatırımcıların gündeminde yer alıyor. Altı almak isteyen vatandaşlar 22 ayar bilezik kaç TL? şeklinde araştırma yapıyor. İşte 6 Eylül Salı 2022 çeyrek altın fiyatları…

Gram altın fiyatları ne kadar oldu? Çeyrek altın bugün ne kadar?  5 Eylül güncel altın fiyatları….

1 Gram altın ne kadar? 1 çeyrek altın ne kadar? Altın fiyatları yükseliyor mu? İşte 5 Eylül güncel altın fiyatları…

1 gram altın ne kadar? Çeyrek altın ne kadar fiyatı? 1 çeyrek altın fiyatı nedir? İşte 4 Eylül güncel altın fiyatları…

1 gram altın bugün ne kadar? 1 çeyrek altın kaç ayar ve ne kadar? 4 Eylül Pazar güncel altın fiyatları…

Bugün çeyrek altın ne kadar ? Yarım altın ne kadar? 14 ayar bilezik ve 22 ayar bilezik fiyatları ne kadar?

22 ayar bilezik fiyatları 4 Eylül Pazar günü ne kadar oldu? 1 Çeyrek altın ne kadar? 1 gram altının fiyatı nedir?

Gram altın bugün ne kadar ? Çeyrek altın ne kadar oldu? Altın fiyatları 3 Eylül Cumartesi Altın fiyatlarında son durum…

Altın fiyatlarının ne kadar olduğu vatandaşlar tarafından günbegün merak ediliyor. Bizde sizin için emlakkulisi.com olarak 3 Eylül Cumartesi altın fiyatlarını derledik. Peki Altın yükseldi mi? Gram altın ne olur?

10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları düştü! 3 Mayıs 2024 güncel altın bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de düşmeye devam ediyor. Gram altın 2453 liraya gerilerken bilezik fiyatları da düştü. 10 gram Ajda bilezik kaç TL? 22,14 ve 18 ayar altın bilezik fiyatları  düştü! 3 Mayıs güncel altın bilezik fiyatları.

22 ayar, 18 ayar ve 14 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar? 24 ayar 10 gram altın kaç TL? 29 Nisan bilezik fiyatları

Altın fiyatları haftaya düşüşle başladı. Altının gramı gerilerken, 22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları  da değer kaybetti. Peki  24 ayar 10 gram altın kaç TL? 22 ayar altın kaç lira? 18 ayar bilezik fiyatları kaç lira? 29 Nisan 2024 altın fiyatları.

22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları düştü! 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 

Altın fiyatları yeni haftaya düşüşle başladı. Altının gramı gerilerken, 22, 18 ve 14 ayar bilezik fiyatları da düştü. Peki 10 gram 22 ayar bilezik ne kadar oldu? Başak burma bilezik kaç TL? 22 Nisan 2024 bilezik fiyatları.

Altında fren patladı! 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları

Bayram sonrası güncel altın fiyatları merak ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. 14 Nisan çeyrek altın, gram altın kaç TL? Güncel altın fiyatları.

Altın yükseliyor! 30 Mart Cumartesi altın fiyatları ne kadar? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

Altın fiyatları hafta sonun ilk gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Güne yükselişle başlayan altın fiyatları yatırımcıların odağında. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Gram, çeyrek, tam altın kaç TL?

22, 18 ve 14 ayar altın bilezik bugün kaç TL? Altın bilezik fiyatları resmen fırladı! 8 Mart Cuma canlı altın fiyatları!

8 Mart Cuma altın fiyatları fiyatları bugün de yükselmeye devam ediyor. Gram altın 2 bin 392 lira oldu. Altın bilezik fiyatları fırladı. 8 Mart Cuma 22, 18 ve 14 ayar bilezik kaç TL? Güncel altın bilezik fiyatları.

Altın hafta sonuna nasıl başladı? 3 Şubat Cumartesi gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL?

3 Şubat 2024 Cumartesi altın fiyatları merak ediliyor. Dün yüksek seviyelerde seyrden altın fiyatlarının haftasonu fiyatları araştırılıyor. Bugün  gram, çeyrek, yarım, tam, Ata, gremse, Atabeşli altın kaç TL? 3 Şubat Cumartesi altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL?  3 Ocak 2024 altın fiyatları

Altında hareketlilik devam ediyor. Haftanın üçüncü işlem gününde altın fiyatları yatırımcıların odağında. Sabahın erken saatlerinden itibaren canlı altın fiyatları takip ediliyor. Peki Gram, çeyrek, yarım, tam, Cumhuriyet, Ata ve gremse altın kaç TL? 

Altın yatırımcılarına müjde! Gram altında yeni rekor! Gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık altın fiyatları

Merkez Bankası'nın 250 baz puan beklentiler doğrultusunda faiz artılı ile birlikte  döviz ve altın fiyatları yükselişe geçti. Gram altın rekor kırarken yatırımcıların gözü altın fiyatlarına çevrildi. Peki gram, çeyrek, Cumhuriyet altını kaç TL? 23 Aralık 2023 Cumartesi altın fiyatları.

Altın 2 bin liradan geriledi! Yatırımcılar hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 2 bin liranın sınırına kadar yükselirken, bugün düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın yükseliyor! Son dakika çeyrek, gram, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları

16 Kasım Perşembe altın fiyatları güne yükselişle başladı. Son zamanlarda düşüşe geçen altında bugün dengeler değişti. Peki Son dakika çeyrek, gram, tam, Cumhuriyet altını kaç TL? 16 Kasım Perşembe altın fiyatları.

Altın alacaklar buraya! Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 Salı canlı altın fiyatları

Altın almak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Haftaya yükselişle başlayan altın fiyatları, yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Ons altın bugün 1930 dolara yükseldi. Peki  Gram, çeyrek, yarım, tam altın kaç TL? 19 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında tsunami: Bugün gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın kaç TL oldu? 26 Ağustos 2023!

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşmüştü. Bu haftaya 1648 TL'den giriş yapan altının gram fiyatı bugün, 1633 liradan işlem görüyor. Peki, 26 Ağustos Cumartesi canlı gram altın, yarım, cumhuriyet, ata ve çeyrek altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte altın fiyatları…

gram kaç tl Haberi

gram kaç tl

9 Eylül 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın son gününde gram altın, çeyrek altın, ons altının kaç lira olduğu sorgulanıyor. İşte merak edilen 9 Eylül Cuma  altın fiyatları.

Altın fiyatları 9 Eylül Cuma  günü de vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Altının gram fiyatı haftanın son gününe nasıl başladı? Gram altın ve çeyrek altın ne kadar? Soruları her zaman ki gibi altın almak isteyenler tarafından yanıt aramakta.

Altın fiyatlarındaki güncel rakamlar haftanın son günü olan 9 Eylül Cuma’da vatandaşlar tarafından yanıt arayan sorular arasında.

Genel olarak gram altın son haftalarda bin TL civarında seyrediyor. 9 Eylül gram altın kaç TL oldu? Bugün altın kaç lira oldu? Bu soruların tüm cevapları sizler için hazırladığımız detaylı altın fiyatları haberinde…

Piyasaların açık olduğu haftanın son gününde gram altın, ons...