28 / 04 / 2024

gram latın kaç lira oldu

gram latın kaç lira oldu

Altın fiyatları bu hafta açıklanacak verilerin ardından yeni rekorlar kırmaya hazırlanıyor. Uzmanlar psikoljik sınırın aşılmasıyla gram altında yeni rekorların geleceğine vurgu yapıyor. Peki altın bu kadar pahalılanınca vatandaş ne yapacak? İşte detaylar...

Altın yükseliyor! Elinde 1 gramı bile olanlar aman dikkat! Çeyrek altın bugün kaç TL? 22 Aralık Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın aşıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? 22 Aralık 2023 Cuma altın fiyatları.

Altın 2 bin liradan geriledi! Yatırımcılar hemen bakın! Gram altın, çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık Salı altın fiyatları

Altın fiyatları bugün güne düşüşle başladı. Gram altın 2 bin liranın sınırına kadar yükselirken, bugün düşüşe geçti. Peki altın fiyatları ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek altın kaç TL? 5 Aralık 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Altın fiyatları bugün yatırımcılar ve altın alıp satmak isteyenler tarafından merakla takip ediliyor. Son zamanlarda sakin seyreden altın fiyatları güne yine yatay başladı. Peki Altın fiyatları bugün ne kadar? 10 Temmuz Pazartesi gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın kaç TL?

Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları

Seçime son bir gün kalırken seçim öncesinde altın fiyatları merak ediliyor. Altın fiyatları bu hafta son dört ayın en büyük kaybını  yaşadı. Seçim öncesi altın fiyatları ne kadar? Bugün gram altın kaç lira? Herkes pür dikkat baksın! 27 Mayıs altın fiyatları.

23 Mart Perşembe altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 23 Mart 2023 altın fiyatları

23 Mart altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrasında altın fiyatları yükselişe geçerken, Amerika Merkez Bankası Balkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrası ne kadar? Gram altın kaç lira, çeyrek altın kaç TL? 23 Mart 2023 altın fiyatları.

Altın bugün ne kadar? 5 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.106,42 liradan satılıyor. 5 Ocak 2023 yani bu yılın dördüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 5 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 4 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.114,96 liradan satılıyor. 4 Ocak 2023 yani bu yılın üçüncü işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 4 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 3 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.107,75 liradan satılıyor. 3 Ocak 2023 yani bu yılın ikinci işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 3 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 2 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.096,29 liradan satılıyor. 2 Ocak 2023 yani bu yılın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 2 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 1 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.096,29 liradan satılıyor. 2 Ocak 2023 yani bu yılın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 1 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 31 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevapları araştırılıyor. Gram altın 1.092,83 liradan satılıyor. 31 Aralık 2022 yani haftanın altıncı gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 31 Aralık altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 30 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.092,83 liradan satılıyor. 30 Aralık 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın beşinci gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 30 Aralık altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 29 Aralık 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların yanıtları araştırılıyor. Gram altın 1.092,90 liradan satılıyor. 29 Aralık 2022 yani piyasaların açık olduğu haftanın dördüncü gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 29 Aralık altın fiyatları!

gram latın kaç lira oldu Haberi

gram latın kaç lira oldu

ABD'de geçen hafta açıklanan iş gücü istatistiklerinin beklentileri aşmasının ardından bu hafta cuma günü ülkede enflasyon rakamları açıklanacak. Ondan önce de faiz artırım silahını kuşanan Avrupa Merkez Bankası'nın Perşembe yapacağı toplantı tüm piyasaların yakından takip ettiği ikinci başlık olacak.

Gram altın fiyatı dolar/TL kurunun yeni haftaya da rekorla başlamasıyla yükseldi. "Gram altında bin TL (1000 TL) rakamı aşılabilir" beklentisi oluştu. Eğer kritik seviye olan bu sınır aşılırsa altında rekor üstüne rekor bekleniyor.

Altın piyasasında değerli madenin kilogram fiyatı, önceki kapanışa göre yüzde 0,50 azalışla 988 bin 500 liraya geriledi.

Altının onsu, uluslararası piyasalarda 1.844,10 dolardan işlem gördü.

Piyasada gram altın 992 lira, çeyrek altın bin 603 lira, Cumhuriyet altını ise 6 bin 462 liradan satılıyor.

Son zamanlarda altın fiyatlarında yaşanan artış, vatandaşları altına bire bir benzerliği olan imitasyon altına...