17 / 05 / 2024

Grand Otel Binası şile belediyesi

Grand Otel Binası şile belediyesi

Şile Belediye Başkanlığı Hacıkasım Mahallesi'nde turistik tesis planlı, 2 bin 10 metrekare alanı kapsayan Grand Otel Binası'nı satacak.

Ziraat GYO İzmir gayrimenkullerinin değeri belli oldu! 

Ziraat GYO, Alsancak otel binası, Alsancak iş yeri binası ve Bayraklı arsalarının değerleme raporlarını yayınladı. Peki Ziraat GYO İzmir gayrimenkullerinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İstanbul'un simge yapılarından biri daha satılıyor

Tarihi yarımadadaki 10 milyar lira değerinde olan otel yabancılara satılacak. Türk Hava Kurumu'nun (THK) en değerli mülkü olan Laleli'deki tarihi otel binasının Katarlılara satılacağı iddia edildi.

Hakkari Merkez'de 55.3 milyon TL'ye satılık otel binası!

Hakkari İl Özel İdaresi, Hakkari'nin Merkez ilçesi Merzan Mahallesi'nde yer alan 50 odalı ve 120 yatak kapasiteli otel binasını satıyor...

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası otel oluyor!

Yük taşımacılığı sektöründen çıkma kararı alan Global Yatırım Holding Başkanı Mehmet Kutman, Karaköy'deki holding binasının otel yapılacağını belirterek, yatırımla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi açıldı!

Vatan Otel İşletmeciliği Tekstil Turizm İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Grand Liza Şubesi 100 TL sermaye bedeli ile Fahrettin Akyüz tarafından açıldı.

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Salıpazarı otel binası için 117 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Değerleme konusu taşınmazların KDV hariç aylık kira bedeli toplam 750 bin TL olarak belirlendi.

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne kadar?

Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değerleme raporu yayınlandı. Peki Halk GYO İstanbul Levent Otel binasının değeri ne oldu?

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Halk GYO Salıpazarı Oteli'nin piyasa değeri 118 milyon TL oldu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Salıpazarı Otel Binası'na ait değerleme raporu yayınlandı. Değerleme raporuna göre otelin KDV dahil piyasa değeri 118 milyon TL olarak açıklandı.

Eğirdir'de 20 milyon TL'ye satılık otel binası!

Eğirdir Belediye Başkanlığı , Eğirdir Yeşilada'da yer alan otel binasını 20 milyon 500 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşüm ofisi ihalesi bugün!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Kocasinan Kentsel Dönüşüm Ofisi ihalesi yarın!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Kayseri kentsel dönüşüm ofisi ve otel binası ihalesi 2 Mart'ta!

Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Çandır Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Ofis ve Otel Binası İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 2 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Grand Otel Binası şile belediyesi Haberi

Grand Otel Binası şile belediyesi

Şile Belediyesi tarafından satılacak olan Grand Otel Binası'nın tahmini bedeli; 2 milyon 575 bin 248 YTL değerindeki otelin geçici teminatı 77 bin 257 YTL.

İhale 9 Nisan 2008 Saat 14.30'da Şile Belediye Binası Meclis Odası'nda kapalı teklif usulü ile...