30 / 04 / 2024

Grand Real adres

Grand Real adres

Grand Real Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Ibrahım Demir  Yashar Akhundov tarafından kuruldu.

Grand Real Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Real Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Ibrahım Demir  Yashar Akhundov tarafından kuruldu.

Grand Real Estate Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grand Real Estate Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Naes tarafından kuruldu.

Expo Real’e yeni platform!

Avrupa'nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan Expo Real, bu yıl Grand Plaza projesiyle yeni bir iletişim platformu oluşturmaya hazırlanıyor.

Münih Expo Real 4-6 Ekim'de!

Avrupa’nın gayrimenkul alanındaki en büyük fuarlarından biri olan EXPO REAL, bu yıl Grand Plaza projesi ile yepyeni bir iletişim platformu oluşturacak. EXPO REAL’in 2016’da katılımcı ve ziyaretçi sayısını daha da artırması bekleniyor.

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi!

Real Merter projesi nerede, adres, iletişim, satış ofisi ve konum bilgileri haberimizde yer alıyor. Real Merter Evleri'nde metrekare birim fiyatı 4 bin 677 liradan başlıyor...

Real Merter Güngören adres!

Güngören Real Merter adres olarak mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında hayata geçirilecek Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzası ile inşa edilecek. Proje satılık konut ve dükkanlardan oluşuyor.

Anadolum İnşaat Model Kartal adres bilgileri!

Anadolum İnşaat Model Kartal adres bilgileri kapsamında proje E-6 yolu üzerinde Yakacık Uğurmumcu tabelasının bulunduğu yerin sağında Kartal Metro İstasyonu'na, E-5 ve Real AVM'ye 1 kilometre mesafede yükseliyor.

Elit Grand Palas Kurtköy satış ofisi!

Elit Grand Palas Kurtköy satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Elit Grand Palas Kurtköy projesinde fiyatlar 192 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor...

Delmar Yapı Elit Grand Palas adres!

Delmar Yapı Elit Grand Palas adres bilgileri haberimizin içerisinde bulunuyor. Delmar Yapı imzası taşıyan Elit Grand Palas projesinde teslimlerin 2014 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor

Merter Real İstanbul Exclusive ulaşım! Adres bilgisi!

Merter Real İstanbul Exclusive ulaşım ; Prof. Dr. Turan Güneş Cad. E5 Yanyol 34025 Merter / İstanbul adresinde inşa edildi. Merter Real İstanbul'da konutlar hemen teslim ediliyor...

Real İstanbul Exclusive Merter nerede?

Real İstanbul Exclusive Merter nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde adres bilgileriyle yer alıyor. Projedeki konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor.

Real İstanbul Residence nerede?

Real İstanbul Residence nerede sorusunun yanıtı adres detaylarıyla şu şekilde; Prof. Dr. Turan Güneş Caddesi E5 Yanyol 34025 İstanbul Avrupa Yakası içinde Merter Bölgesi'nde yer alıyor

Varyap Meridyen Grand Tower'da 1 milyon 906 bin TL'ye!

Varyap Meridyen Grand Tower'da fiyatlar 346 bin TL ile 1 milyon 906 bin TL arasında seyrediyor. Toplam 107 bin metrekare alana kurulan Varyap Meridian projesinin yüzde 85"ini yeşil alanlar oluşturuyor.

Grand Real adres Haberi

Grand Real adres

Grand Real Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  10  bin TL sermaye bedeli  ile Ibrahım Demir  Yashar Akhundov tarafından kuruldu.

Grand Real Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak,danışmanlık hizmeti verme ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. OTOMOTİV -Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü otobüs, minibüs, midibüs,...