05 / 05 / 2024

Graniser Erol Hacıoğlu

Graniser Erol Hacıoğlu

IFC’nin de yatırımcıları arasında yer aldığı Londra merkezli yatırım fonu Bancroft ve EBRD’nin (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) tüm hisseleri alması sonucunda yoluna %100 yabancı sermaye ile devam eden Graniser, ihracat atağına kalktı...

Erol Özmandıracı’ya kızının annesinden sürpriz dava!

İş adamı Erol Özmandıracı'ya evlilik dışı ilişkiden doğan kızının annesi hostes Merve Nur B.'den sürpriz bir dava geldi.

Erol Özmandıracı ile Naz Elmas Maldivler'de!

Güzel oyuncu Naz Elmas ile eşi Erol Özmandıracı balayı için Maldivler'e gitti. Naz Elmas tatil fotoğraflarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşıyor...

Erol Özmandıracı ile evlenen Naz Elmas hamile mi?

36 yaşındaki güzel oyuncu Naz Elmas 1,5 yıldır beraber olduğu 52 yaşındaki Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin evlenmesinin bebek olduğu düşünülüyor...

Erol Özmandıracı ve Naz Elmas evlendi!

36 yaşındaki ünlü oyuncu Naz Elmas, bir süredir beraber olduğu 52 yaşındaki iş insanı Erol Özmandıracı ile evlendi. Çiftin düğün töreni Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşti.

Erol Tapar, Akiş GYO Mali ve İdari İşler Direktörü oldu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Mali ve İdari İşler Direktörü pozisyonuna Erol Tapar atandı....

Erol Tabanca: Türkiye'ye yatırıma devam!

Eskişehirli mimar ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Türkiye'ye katma değer yaratan ve içimize umut saçan güzel projelerin yapılacağını söyledi. 

Yalova Valisi Muammer Erol'dan deprem açıklaması!

Yalova Valisi Muammer Erol, deprem sonrasında ilk resmi açıklama yaptı. Erol, ''Birimlerimize şu ana kadar can ve mal kaybı ile ilgili herhangi bir ihbar düşmemiştir" ifadelerini kullandı.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Cemal Sönmez vefat etti. İ.T.Ü İnşaat Fakültesi 1958 sınıf arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Vivense CEO’su Kemal Erol: Türkiye'nin İkea'sı olacağız!

Türkiye’nin ilk online mobilya satış sitesini kurdu. Tasarımlarını kendisi yapıyor. Küçük üreticilere ürettirip, müşterilerine ulaştırıyor. Vivense kurucu ortağı ve CEO’su Kemal Erol,  "Türkiye'nin İkea'sı olacağız" diyecek kadar iddialı bir girişimci...  

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Üçer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Üçer 1 Mart 2018 Perşembe günü vefat etti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 mezunları taziye ilanı yayınlattı. 

Antalya Büyükşehir'den Şükrü Erol'a konteyner ev!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Finike’de 70 yaşındaki annesi ile birlikte derme çatma bir evde yaşayan Şükrü Erol’a konteyner ev yardımında bulundu. 

Graniser Seramik 1 milyar TL ciroya koşuyor!

Seramik karo üreticisi Graniser Seramik, 240 milyon TL ciroyla sektörün önde gelen oyuncularından biri. Graniser Seramik şu sıralar 1 milyar TL ciroya koşuyor.

Müteahhit Erol Bilek ve mimar sevgilisi ölü bulundu!

Müteahhitlik yapan Erol Bilek ile inşaat firmasında ortağı da olan mimar sevgilisi Manolya Sarı, evlerinde ölü bulundu.

Graniser Erol Hacıoğlu Haberi

Graniser Erol Hacıoğlu

IFC’nin de yatırımcıları arasında yer aldığı Londra merkezli yatırım fonu Bancroft ve EBRD’nin (Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası) tüm hisseleri alması sonucunda yoluna %100 yabancı sermaye ile devam eden Graniser, ihracat atağına kalktı.


Konu ile ilgili bir açıklama yapan Graniser Genel Müdürü Erol Hacıoğlu; “Değişen ortaklık ve sermaye yapımızla beraber ihracatta ciddi bir atağa geçtik. Bugün baktığımızda Avrupa ve ABD pazarında aranılan bir marka olduğumuzu görüyoruz. Türkiye’nin seramik pazarındaki ihracat payı daralırken biz Graniser olarak her geçen gün büyüyen bir ivme ile yolumuza devam ediyoruz. Ciromuzdaki %46 olan ihracat payımızı planlanan 10 Milyon Euro yatırım tutarı ile birlikte %60’a çıkartarak 65 milyon dolar seviyesine ulaşmayı hedefliyoruz. İhracattaki payımızı arttırmak için yaptığımız yatırımlara hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.


Seramik sektöründe Türkiye’nin dünya...