04 / 05 / 2024

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Hülya Horoz Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Monolıth Konaklama Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marııa Garchenko tarafından kuruldu.

Clk Konaklama Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Clk Konaklama Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Tuğrul Çolak tarafından kuruldu.

D Coons Emlak İnşaat Turizm Gıda Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Coons Emlak İnşaat Turizm Gıda Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de  Elahe Eftekharı ve Nurettin Muhlis Kirpikli ortaklığı  tarafından kuruldu.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kuruldu.

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Can Suıte Otel Konaklama İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Rezaeı Pasdar tarafından kıruldu.

Konfor Suit İnşaat Turizm Konaklama Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konfor Suit İnşaat Turizm Konaklama Emlak Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 40 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Güven tarafından kuruldu.

Çiftçi Kardeşler Emlak Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftçi Kardeşler Emlak Konaklama Ticaret Limited Şirketi, Nimet Çiftçi ve Mesut Çiftçi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Fatih Muhsine Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 200 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da, Hülya Horoz Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.

Gala Konaklama Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gala Konaklama Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 1 milyon 500 bin TL sermaye ile Beylikdüzü'nde, Mehmet Esat Yüce, Okan Tuna ortaklığında kuruldu.

Atlas Emlak'ın ismi Atlas Konaklama olarak değiştirildi!

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan Atlas Emlak Yatırım ve Ticaret A.Ş'nin ismi Atlas Konaklama Hizmetleri Turizm ve Otelcilik A.Ş olarak değiştirildi...

Atlas Emlak Beykoz'daki tesisini aylık 80 bin liraya 19 Turizm'e kiraladı!

Avrasya Petrol ve Turistik Tesisler Yatırımlar A.Ş'nin bağlı ortaklığı olan Atlas Emlak Yatırım ve Tic.A.Ş, Beykoz'da bulunan konaklama tesisini aylık 80 bin liraya 19 Turizm'e kiraladı...

Krizin vurduğu Dubai'de emlak fiyatları geriledi

Krizde umut bağlanan Körfez ülkelerinden de kötü haberler geliyor. Dubai'de emlak fiyatları hızla geriledi.

Emlak Konut GYO'dan 2 büyük kampanya!

Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan Kent Plus Mimarsinan ve Selimpaşa Emlak Konutları için yeni bir kampanya başlatıldı.

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi Haberi

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi

Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi 200 bin TL sermaye bedeli ile 3 Mart 2015'te, Hülya Horoz Müdür Temsil ve ilzama yetkililiğinde kuruldu.


Grat Konaklama Emlak ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi iş konusu;KONAKLAMA; a)      Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. EMLAK; a)      Şirket, amaç ve konusu gerçekleştirmek için her türlü gayrimenkulü satın alabilir, devir ve ferağ edebilir, irtifak, intifa, sükna hakları ile ayni veya gayrimaddi haklarla ilgili her çeşit iltizami ve tasarrufi işlemleri yapabilir, gerektiğinde şahsi ve ayni haklar, leh ve alyhinde ipotekler, satış vaadi sözleşmeleri, tesis ve akdedebilir, gerektiğinde bunları fek ve devredebilir....