06 / 05 / 2024

Gravür Orman Park Evleri

Gravür Orman Park Evleri

Gravür Park Orman Evleri'nde 490 bin TL ile 550 bin TL arasında değişen fiyatlarla son 2 konutun satışı devam ediyor...

Orman Bölge Müdürlüğü bu ilde imarlı arsa satacak!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü, Ağrı Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 14 Kasım tarihinde yapılacak.

O ilde 30 bin metrekarelik imarlı arsa satılacak! Kaçırmayın!

Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü Ağrı Orman İşletme Müdürlüğü, Ağrı Merkez'de yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Door Park Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sevtap Palacı tarafından kuruldu.

Antalya'da 360 derece dönebilen ters ev inşa edildi!

Antalya'da orman parkında tamamen ters olarak yapılan ve kendi ekseninde dönebilen ev, yakında ziyaretçilerini ağırlayacak.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Diyarbakır'da parkın içine cami tartışması!

Diyarbakır'ın en yeşil alanlarından biri olan Park Orman içinde cami yapılacağı iddiası tartışmaların çıkmasına neden oldu.

Belgrad Muhafaza Ormanı'nın milli parka dönüştürülmesi mecliste!

Belgrad Muhafaza Ormanının milli park olarak dönüştürülmesi konusunda çalışma yapılıp yapılmadığı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Zeybek, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Sivas Millet Bahçesi açıldı!

Sivas’ın Zara ilçesinde Kızılırmak sahilinde yapımı tamamlanan ’Millet Bahçesi’ hizmete açıldı. Millet bahçesinin içerisinde millet konağı, düğün salonu, süs havuzları, çocuk oyun parkları, kamelyalar, spor alanları, yeşil alanlar ve yürüyüş parkı bulunuyor.

İstanbul'un hafriyat toprağı "altın"a dönüştürülüyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin iştiraki Ağaç AŞ, Alibeyköy ve Kurtköy'de kurulan tesislerde, son bir yılda 355 bin metreküp hafriyat toprağını geri dönüştürüp park, bahçe ve rekreasyon alanlarında kullanılır hale getirildi. 

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nişantepe Orman Park Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Serpil Kılıç ve Gürhan Kalkan ortaklığında kuruldu. 

Arifiye’nin yeni yaşam alanı açılıyor!

Arifiye’de inşa edilen yeni yaşam alanı açılışının 18 Ekim Perşembe günü saat 16.30’da gerçekleştireceğini dile getiren Başkan Toçoğlu, “İlçemizin yeni buluşma noktası hazır. Arifiye Park şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Bafa Gölü Tabiat Parkı yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

1994'te Tabiat Parkı olarak ilan edilen Bafa Gölü, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafında yapılan yatırımlarla bir cazibe merkezi haline geldi...

Park Orman Tabiat Parkı projesinde yeni gelişme!

Ege Turizm ve Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesi için İnceleme Değerlendirme Komisyonu (İDK) Toplantısı yapılacak...

Gravür Orman Park Evleri Haberi

Gravür Orman Park Evleri

Sarıyer'de hayata geçirilen Gravür Park Orman Evleri, Gravür İnşaat imzası taşıyor. 6 bin 500 metrekare alan üzerinde 3 katlı 8 bloktan meydana geliyor. Gravür Park Orman Evleri'nde 4+1 dubleks ve 5+1 dubleks daire tipleri bulunuyor.



Son 2 dairenin kaldığı Gravür Park Evleri'nde satışlar 490 bin TL ile 550 bin TL arasında değişen fiyatlarla gerçekleşiyor.Teslimlerin hemen gerçekleşen projede banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


Sarıyer Gravür Orman Park Evleri, yüzme havuzu, otopark ve güvenlik imkanları bulunuyor.



Gravür Orman Park Evleri, İstinye Park AVM'ye 7 kilometre, Sarıyer merkeze 1,5 kilometre mesafede konumlanıyor.


0212 243 72 58

www.gravürinsaat.com.tr

Maide...