29 / 04 / 2024

Green Apple İnşaat nerede

Green Apple İnşaat nerede

Green Apple İnşaat Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Alı Aldabbah tarafından 200 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu.

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uğur tarafından kuruldu.

Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 serisi geliyor: İşte özellikler ve fiyatlar!

Apple'ın son teknoloji akıllı telefon serisi iPhone 15, yaklaşıyor. Sızıntılar, seri hakkında heyecan verici ayrıntıları gün yüzüne çıkarıyor. İşte ayrıntılar...

Apple'ın piyasa değeri yeniden yükselişte! 3 trilyon dolar bandını aştı!

ABD merkezli teknoloji devi Apple’ın piyasa değeri yeniden yükselmeye başladı. Şirketin değeri 2022 Ocak ayından beri ilk defa 3 trilyon dolar eşiğini aştı.

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Coşkun tarafından kuruldu.

Apple'ın iPhone 16 Serisi Ekran Boyutları Sızdırıldı: iPhone 16 Ultra 6.9 İnç Olacak!

Apple'ın gelecek nesil akıllı telefon serisi iPhone 16'nın ekran boyutları belli oldu. Serinin en üst modeli olan iPhone 16 Ultra, 6.9 inçlik devasa bir ekrana sahip olacak.

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hüsnü Şimşek tarafından kuruldu.

Apple'ın ilk katlanabilir cihazı hakkında tüm detaylar ortaya çıktı: İşte bilinenler!

Apple'ın ilk katlanabilir cihazıyla ilgili hala birçok belirsizlik var. Ancak şimdiye kadar bilinen tüm detaylarını içeren bir içerik hazırladık.

Apple'ın gelirleri iPhone satışlarıyla beklentileri aştı!

ABD'li teknoloji devi Apple'ın ocak-mart döneminde elde etmiş olduğu gelir, yıllık yüzde 3 azalarak 94,8 milyar dolara inmesine karşın piyasa beklentilerinin üzerinde geldi.

Dünyanın en değerli markası artık Apple değil! İşte Apple’ın pabucunu dama atan o şirket!

Birçoğumuzun elinde ya iPhone telefonu ya tableti ya da bilgisayarı bulunan ABD’li dünya teknoloji devi Apple, artık dünyanın en değerli markası değil. Peki Apple’ın pabucunu dama atan şirket hangisi? İşte yanıtı…

Herkes bu ortaklığı konuşuyordu! Apple’ın elektrikli araba hamlesinde Mercedes-Benz ve Volvo detayı!

Apple’ın üretim ortağı Foxconn ve Nvidia arasında yeni bir otonom elektrikli araba anlaşması yapıldı. Herkesin konuştuğu ortaklar “artık biz de bu sektördeyiz” diyerek piyasada ses getirmeyi hedefliyor. Ortakların Mercedes-Benz ve Volvo ile de çalışması bekleniyor.

Apple'ın 2. nesil SE saatini farklı kılan özelliklikler. 18 Ekim 2022 fiyat listesi...

Akıllı saatler telefonları aratmayan özelliklerle ilerliyor. Apple'ın en yeni saatinin fonksiyonları ve fiyatı şöyle... 

Villa Green İnşaat Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Villa Green İnşaat Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Olcak Taşlık tarafından kuruldu.

Green Apple İnşaat nerede Haberi

Green Apple İnşaat nerede

Green Apple İnşaat Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Alı Aldabbah tarafından 200  bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Bakırköy'de kuruldu. 


Green Apple İnşaat Tekstil Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaattaahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum vekuruluşları tarafından kapalı...