06 / 05 / 2024

Green Flats projesi

Green Flats projesi

Green Flats fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin inşaat çalışmaları başladıktan 3 yıl sonra gerçekleşeceği proje 548 adet daireden meydana geliyor.

Ankara Green Flats satılık!

Ankara Green Flats satılık konut tipleri 4+1 olarak dizayn edildi. Ruhsat ve proje çalışmaları devam eden proje Doğukan Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Doğukan Yapı Green Flats Projesi!

Doğukan Yapı Green Flats Projesi Ankara'da hayata geçirilecek. İnşaat çalışmaları 2 yıl içerisinde başlaması öngörülen proje 150 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Maia Green Port Prime'da yüzde 35 peşin 24 ay vade fırsatı! 

Aydın Kuşadası'nda Maia Yapı tarafından inşa edilen Green Port Prime konut porjesinde satışlar devam ediyor. Peki, Green Port Prime projesi konut fiyatları ne kadar?

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!

Maia Yapı tarafından Aydın Kuşadası'nda inşa edilen Green Port Prime konut projesi satışa çıktı. Proje kapsamında 46 adet konut inşa edilecek. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Mara Green Life'ta yüzde 40 peşinatla 4+1 villa! Yeni proje!

NZM İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mara Green Life projesinde 24 villa bulunuyor. Satış sürecinin devam ettiği Mara Green Life projesi Kocaeli İzmit'te hayata geçiriliyor. 

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Green Life Residence Antalya'da 0,60 faizle 120 ay vade fırsatı!

Antalya Döşemealtı'nda yükselen Green Life Residence projesi Müeahhit Halil Uçar tarafından inşa ediliyor. Lansmana özel satışların yapıldığı projenin 197 gün sonra tamamlanması planlanıyor.

Double Flats Maltepe'de 250 bin TL'ye! Yeni proje!

Double Flats projesi öğrenci yaşamına en uygun konut projesi olarak hayata geçiriliyor. Fiyatların 250 bin TL'den başladığı projede 1+1 dubleks, 2+1 dubleks, 3+1 bahçe dubleks, bahçe dubleks, çatı dubleksler yer alıyor.

Seba Flats basın toplantısı 16 Şubat'ta!

Seba İnşaat, Seba Flats adında yeni bir konut projesine başlıyor. Şirket, yeni projesi ve 2017 yatırım planlarını 16 Şubat 2017 tarihinde düzenleyeceği basın toplantısıyla anlatacak.

Ayazağa Cendere Vadisi'ne Seba Flats projesi geliyor!

GEÇMİŞTE Ulus ve İstinye bölgesinde birçok projeye imza atan Seba İnşaat, kentsel dönüşümle yıldızı parlayan Ayazağa Cendere Vadisi'ne odaklandı. Vadi'de Seba Office Boulevard projesine devam eden Seba İnşaat, şimdi de 202 daireden oluşacak Seba Flats adında lüks bir konut projesine başlayacak.

Kağıthane İva Flats fiyat!

Kağıthane İva Flats fiyat listesi 249 bin TL'den başlayarak değişiyor. İva Flats projesi 2018 yılında tamamlanacak...

Tiflis Green Diamond projesi satış rekoru kırdı!

Gürcistan’daki Türk sermayeli inşaat şirketi Maqro Construction, Tiflis’teki yeni konut projesinde satış rekoru kırdı. Ülkede pek çok ilklere imza atan, 1772 konutluk dev projenin birinci etabındaki konutların yarısı 1 hafta içinde satıldı.

Antalya Green Hub projesi Antalya'ya değer katacak!

Y.Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub sürdürülebilir masterplan projesi, 1 milyar dolarlık yatırımıyla Antalya'ya yeni bir yaşam tarzı önererek kent için katma değer yaratmayı hedefliyor.

Maqro Construction, Green Diamond ile Türkler'i Gürcistan'a çekecek!

Yeni projesi Tiflis’te başlayacak olan Maqro Construction, projesini Türkiye’de de tanıtmak üzere ilk adımı attı. Tiflis doğumlu Arçil ve Şota kardeşler, Green Diamond projesinin reklam yüzü oldular.

Antalya Green Hub projesi emlak fiyatlarını yükseltecek!

Y.Mimar Alper Derinboğaz tasarımı Antalya Green Hub sürdürülebilir masterplan projesi, 1 milyar dolarlık yatırımıyla Antalya'ya yeni bir yaşam tarzı önererek kent için katma değer yaratmayı hedefliyor.

Green Flats projesi Haberi

Green Flats projesi

Green Flats fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Ankara'da hayata geçirilen proje Doğukan Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Ankara Green Flats Konutları 150 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Proje 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden oluşuyor. 


2017 yılında yapımına başlanması planlanan Green Flats Ankara'da konutların inşaatın başlamasından itibaren 3 yıl sonra teslim edilmesi öngörülüyor. 


Toplam 548 adet dairenin yer aldığı Doğukan Yapı Green Flats'de konutların büyüklükleri 165 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. 


Green Flats fiyat listesi!

Green Flats Evleri fiyatlarının metrekare bazında 500 bin TL ile 600 bin TL arasında değişen aralıkta başlayacağı belirtiliyor. 


Doğukan Yapı Green Flats iletişim

Telefon: 0312 480 03 00

Web: www.dogukanyapi.com.tr

Özge...