09 / 05 / 2024

Green Flats telefon numarası

Green Flats telefon numarası

Green Flats fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin inşaat çalışmaları başladıktan 3 yıl sonra gerçekleşeceği proje 548 adet daireden meydana geliyor.

İzmir Bornova Green iletişim!

Ege ve Yaşar Üniversitelerinin yanıbaşında yükselen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. İzmir Bornova Green iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 (232) 388 08 91 olarak belirlendi.

Ankara Green Flats teslim tarihi!

Doğukan Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Green Flats Evleri fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Peki Ankara Green Flats teslim tarihi ne zaman?

Green Flats fiyat listesi!

Green Flats fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin inşaat çalışmaları başladıktan 3 yıl sonra gerçekleşeceği proje 548 adet daireden meydana geliyor.

Ankara Green Flats satılık!

Ankara Green Flats satılık konut tipleri 4+1 olarak dizayn edildi. Ruhsat ve proje çalışmaları devam eden proje Doğukan Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Doğukan Yapı Green Flats Projesi!

Doğukan Yapı Green Flats Projesi Ankara'da hayata geçirilecek. İnşaat çalışmaları 2 yıl içerisinde başlaması öngörülen proje 150 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Doğukan Yapı'dan Green Flats projesi geliyor!

Doğukan Yapı Ankara'da yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden Green Flats projesi 548 adet daireden oluşuyor.

İncek Green iletişim!

İncek Green iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 312 460 00 01 olarak belirlendi. Sinpaş İncek Green Ankara projesinde teslimlerin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanuyor...

Ankara İncek Green satış ofisi

Dairelerin teslimlerinin 2016 yılının sonunda gerçekleşmesi planlanan Ankara İncek Green satış ofisi telefon numarası şöyle: 0312 460 00 01. Proje, Ankara'nın İncek bölgesinde yaşama geçiriliyor...

Green Pine Maslak iletişim!

Green Pine Maslak iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 289 72 75 olarak belirlendi. Green Pine projesinde 2. etabın 2015 yılının ikinci çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor

Çekmeköy Lidya Flats iletişim!

Çekmeköy Lidya Flats iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0216 484 67 67 olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Aykutoğlu Flats Küçükköy iletişim!

Aykutoğlu Flats Küçükköy iletişim için 0212 650 91 32-33 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. Aykutoğlu Flats Rezidans Gaziosmanpaşa'da metrekare birim fiyatı 5 bin TL ile 5 bin 500 TL arasında belirlendi...

Lidya Flats Çekmeköy satış ofisi!

Lidya Flats Çekmeköy satış ofisi bilgileri haberimizde web adresi ve telefon numarasıyla birlikte yer alıyor

Lidya Yapı Lidya Flats iletişim!

Lidya Yapı Lidya Flats iletişim bilgileri telefon numarası ve web adresi haberimizde yer alıyor

Green Flats telefon numarası Haberi

Green Flats telefon numarası

Green Flats fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Ankara'da hayata geçirilen proje Doğukan Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Ankara Green Flats Konutları 150 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Proje 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden oluşuyor. 


2017 yılında yapımına başlanması planlanan Green Flats Ankara'da konutların inşaatın başlamasından itibaren 3 yıl sonra teslim edilmesi öngörülüyor. 


Toplam 548 adet dairenin yer aldığı Doğukan Yapı Green Flats'de konutların büyüklükleri 165 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. 


Green Flats fiyat listesi!

Green Flats Evleri fiyatlarının metrekare bazında 500 bin TL ile 600 bin TL arasında değişen aralıkta başlayacağı belirtiliyor. 


Doğukan Yapı Green Flats iletişim

Telefon: 0312 480 03 00

Web: www.dogukanyapi.com.tr

Özge...