09 / 05 / 2024

Green Flats teslimleri ne zaman

Green Flats teslimleri ne zaman

Green Flats fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin inşaat çalışmaları başladıktan 3 yıl sonra gerçekleşeceği proje 548 adet daireden meydana geliyor.

Eskişehir Green Park'ta hemen teslim konutlar!

Green Park projesinde yer alan konutların teslimleri hemen yapılıyor. Eskişehir Green Park'ta 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olacak şekilde toplam 72 konut bulunuyor.

Seba Flats Kağıthane'de teslimler 2019 Haziran'da!

Seba İnşaat imzası ile Kağıthane'de inşa edilen Seba Flats projesinde daire teslimleri 2019 yılının Haziran ayında gerçekleşecek..

Ankara Green Flats teslim tarihi!

Doğukan Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Green Flats Evleri fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Peki Ankara Green Flats teslim tarihi ne zaman?

Green Flats fiyat listesi!

Green Flats fiyat listesi dairelerin konum ve alanlarına bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin inşaat çalışmaları başladıktan 3 yıl sonra gerçekleşeceği proje 548 adet daireden meydana geliyor.

Ankara Green Flats satılık!

Ankara Green Flats satılık konut tipleri 4+1 olarak dizayn edildi. Ruhsat ve proje çalışmaları devam eden proje Doğukan Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Doğukan Yapı Green Flats Projesi!

Doğukan Yapı Green Flats Projesi Ankara'da hayata geçirilecek. İnşaat çalışmaları 2 yıl içerisinde başlaması öngörülen proje 150 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilecek.

Doğukan Yapı'dan Green Flats projesi geliyor!

Doğukan Yapı Ankara'da yeni bir proje hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ruhsat ve proje çalışmaları henüz devam eden Green Flats projesi 548 adet daireden oluşuyor.

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats'ta metrekaresi 3.650 TL'ye! Temmuz teslim daireler!

Aykutoğlu İnşaat Aykutoğlu Flats projesinde yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 650 TL'den başlıyor. AVM'nin Ağustos'ta açılacağı projedeki dairelerin teslimleri ise Temmuz ayında gerçekleştirilecek...

Aykutoğlu Flats Küçükköy'de Temmuz teslim daireler! Metrekaresi 3.650 TL!

Küçükköy'de yer alan Aykutoğlu Flats projesi kapsamında yer alan dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 650 TL'den başlıyor. Aykutoğlu Flats projesindeki dairelerin teslimleri Temmuz'da yapılacak

Green Village'de daireler 219 bin TL'den başlıyor! Teslimler Mayıs 2016'da!

Green Village daireleri 4 oda 1 salon bahçeli ve teras dubleks şeklinde tasarlandı.Green Village kapsamında fiyatlar 219 bin TL'den başlıyor.Projenin teslimleri Mayıs 2016'da gerçekleşecek.

Green Village projesinde Mayıs 2016'da teslim! 219 bin TL'ye!

Green Village projesinde yer alan dairelerin teslimleri 2016 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek. Proje kapsamında yer alan daireler 4 oda 1 salon bahçeli ve teras dublekslerden oluşuyor

Green Pine Maslak projesi!

İstanbul Avrupa Yakası Maslak'ta konumlandırılan ve Gökkar İnşaat tarafından yükselen Green Pine Maslak projesi iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Green Pine Maslak projesinde ilk etap teslimleri bu ay sonunda yapılıyor...

Lidya Flats ulaşım! Çekmeköy Taşdelen'de!

Lidya Flats ulaşım ve satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Çekmeköy Taşdelen bölgesinde yer alan Lidya Flats Evleri projesinde konutların teslimleri hemen yapılıyor...

Green Flats teslimleri ne zaman Haberi

Green Flats teslimleri ne zaman

Green Flats fiyat listesi konut tiplerine göre farklılık gösteriyor. Ankara'da hayata geçirilen proje Doğukan Yapı tarafından inşa ediliyor. 


Ankara Green Flats Konutları 150 bin metrekarelik arsa alanına sahip. Proje 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen dairelerden oluşuyor. 


2017 yılında yapımına başlanması planlanan Green Flats Ankara'da konutların inşaatın başlamasından itibaren 3 yıl sonra teslim edilmesi öngörülüyor. 


Toplam 548 adet dairenin yer aldığı Doğukan Yapı Green Flats'de konutların büyüklükleri 165 metrekare ile 208 metrekare arasında değişiyor. 


Green Flats fiyat listesi!

Green Flats Evleri fiyatlarının metrekare bazında 500 bin TL ile 600 bin TL arasında değişen aralıkta başlayacağı belirtiliyor. 


Doğukan Yapı Green Flats iletişim

Telefon: 0312 480 03 00

Web: www.dogukanyapi.com.tr

Özge...