12 / 05 / 2024

Green Hills Gayrimenkul

Green Hills Gayrimenkul

Green Hills Gayrimenkul tarafından Yalova’da hayata geçirilen New Life 60 projesi Emlak Fuarı’nda yerini aldı.

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı. 

Styrıan Green Heart Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Styrıan Green Heart Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Wolfgang Felberbauer tarafından kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Box Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammad Yousuf ve Soofıa Yousuf ortaklığında kuruldu.

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Green Leaves Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu'nda Mahmoud Hafez M Fares ve Ranıa Ahmad M Alshahrour ortaklığında kuruldu.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Green Life Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Esenyurt'ta 15 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Davutoğlu, Ahmet Alıstışarı ve Yaşar Kavşut ortaklığında kuruldu.

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Seven Hills Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Mohamad Walıd Dakhel tarafından açıldı.

Gwen Stefani’nin Beverly Hills’teki 35 milyon dolarlık evi!

No Doubt grubunun solisti olarak tanınan, sonrasında solo çalışmalarıyla da adını tüm dünyaya duyurmayı başaran ünlü şarkıcı Gwen Stefani, gayrimenkul tercihleriyle adından söz ettiriyor. İşte Gwen Stefani’nin Beverly Hills’teki 35 milyon dolarlık evi.. 

Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilirsiniz!

RE/MAX Fores Gayrimenkul Danışmanı Ömer Günce Akça Miami'de gayrimenkul yatırımıyla Green Card sahibi olabilmenin detaylarını anlattı...

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulla M. Obaıd Ahmed tarafından kuruldu.

Green Gold Hotel 10.2 milyon TL'ye icradan satışta!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Gülçamlı mevkiinde yer alan Green Gold Hotel isimli gayrimenkul 10 milyon 243 bin TL bedel ile icradan satışa sunuldu. 

İncek Green'in 2+1 örnek dairesi tanıtıldı!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen İncek Green'in 2 + 1 örnek dairesi beğeniye sunuldu,

Green Hills Gayrimenkul Haberi

Green Hills Gayrimenkul

Emlak ve gayrimenkul dünyasının başarılı firmalarına yer veren ve fuarın ilk günü büyük ilgi ile karşılaşan Emlak Fuarı 2015, bugün de tüm hızıyla devam ediyor. Yatırımcılar, ziyaretçiler ve katılımcılar için büyük avantajlar sunan fuar Türkiye'nin tanıtımına da katkı sağlıyor. 


Dev projelerin dev maketleriyle katıldığı CNR Emlak Fuarı'nda Green Hills Gayrimenkul de New Life 60 projesi ile göz alanlardan… New Life 60 projesi ile dikkat çeken Green Hills Gayrimenkul, uygun ödeme seçenekleri sunuyor. Yalova'da hayata geçirilen New Life 60, 4 blokta toplam 60 daireden meydana geliyor. 


YÜZDE 20'Sİ SATILDI 

Yalova merkeze 12 dakika, Yalova-Armutlu yoluna 300 metre, sahile 5 dakika mesafede yer alan proje 5 bin metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde yükseliyor. Yüzde 65'i deniz gören projede daire fiyatları dolar üzerinden satışa sunuluyor. Şu...