18 / 05 / 2024

Green Nordic Enerji Teknoloji Danışmanlık adres

Green Nordic Enerji Teknoloji Danışmanlık adres

Green Nordic Enerji Teknoloji Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mahmut Aydın tarafından kuruldu...

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nxt Green Biyokütle Enerji İşleme Ve Teknoloji Çözümleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lıght Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Adem Güngör ve Hüsnü Karaca ortaklığında kuruldu.

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hüsnü Şimşek tarafından kuruldu.

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Emin Demir, Bülent Özgür Kılıç ve Reşat Alp Başar ortaklığında kuruldu.

Green Oil Enerji Limited Şirketi kuruldu!

Green Oil Enerji Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Levent Polat tarafından kuruldu.

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi kuruldu!

Green Servıces Enerji Elektrik Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Ölçer tarafından kuruldu. 

Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Platform İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selen Kancabaş Özdemir, Dilek Tatlıdamak ortaklığından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Themıs Green Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Themıs Green Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Wwttach Alfred Wılhelm imzasıyla kuruldu.

Green Nordic Enerji Teknoloji Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Nordic Enerji Teknoloji Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mahmut Aydın tarafından kuruldu...

Enerji devi Yingli'den Türkiye'ye 20 MW'lik GES!

Dünyanın en büyük solar panel üreticilerinden Çinli Yingli Green Energy'nin iştiraki Yingli Green Energy Europe GmbH. Türkiye'de ilk kez enerji üretimine yatırım yapacak. İşte ayrıntılar...

JM Green Çimento İnşaat Cam ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

JM Green Çimento İnşaat Cam ve Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Kırıakos Mourad tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da Fatih, Hobyar Mahallesi'nde kuruldu.

Ankara Via Green'de satışlar başladı!

Ankara'nın ilk yeşil ofisi satışa çıktı. Turizm ve enerjide yatırımları bulunan Bayraktar İnşaatın Ankara'daki yeşil bina özellikli iş merkezi Via Green yüzde 40 enerji, yüzde 50 su tasarrufu sağlıyor.

Ankara Via Green yüzde 40 enerji, yüzde 50 su tasarrufu sağlıyor!

Turizm ve enerjide yatırımları bulunan Bayraktar İnşaat ’ın Ankara’daki yeş il bina özellikli iş merkezi Via Green yüzde 40 enerji, yüzde 50 su tasarrufu sağlıyor

Green Nordic Enerji Teknoloji Danışmanlık adres Haberi

Green Nordic Enerji Teknoloji Danışmanlık adres


Green Nordic Enerji Teknoloji Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mahmut Aydın tarafından kuruldu. Green Nordic Enerji Teknoloji Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin ofisi İstanbul Ümraniye'de yer alıyor.


İş konusu;


1)  Elektrik enerjisi üretmek amacıyla; her türlü enerji santrali  sistemlerini üretmek, ithal etmek, ihraç etmek, alım ve satımını yapmak, alım ve satımına aracılık etmek, her türlü elektrik enerjisi üretim santrali ve tesisi kurmak, kurulumuna aracılık etmek, işletmeye almak,  devralmak, kiralamak, kiraya vermek, Üretilen elektrik enerjisi ve/veya kapasiteyi toptan satış lisansı sahibi tüzel kişilere, perakende lisansı sahibi tüzel kişilere ve serbest tüketicilere ikili anlaşmalar yoluyla satmak, Kontrol oluşturmaksızın kurulmuş veya kurulacak dağıtım  şirketleri ile iştirak ilişkisine girmek, Kurulmuş veya kurulacak özel sektör,...