09 / 05 / 2024

Green Saroz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Green Saroz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Green Saroz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Bozca tarafından kuruldu.

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Green Nest Group İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile MD Salah Uddın tarafından kuruldu.

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uğur tarafından kuruldu.

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lotus Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Zeynep Coşkun tarafından kuruldu.

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Green Depolama İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Hüsnü Şimşek tarafından kuruldu.

Villa Green İnşaat Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Villa Green İnşaat Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Olcak Taşlık tarafından kuruldu.

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Days Enerji Üretim İnşaat Anonim Şirketi Pendik'te Emin Demir, Bülent Özgür Kılıç ve Reşat Alp Başar ortaklığında kuruldu.

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Green Home İnşaat Gayrimenkul Yatırım Otomotiv Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Rıham M.M.A. ve Zıad Abunada ortaklığında kuruldu.

Green Builder İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Green Builder İnşaat Ve Müteahhitlik Limited Şirketi Esenyurt'ta A. Zız F M N A. tarafından kuruldu. 

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

İkt Green Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

İkt Green Yapı İnşaat Ticaret Ve Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Burak Demirci tarafından kuruldu.

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Oasis İnşaat Zirai Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 450 bin TL sermaye bedeli ile Yaser Alomar Alkhalil tarafından kuruldu.

Green Saroz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Saroz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Bozca tarafından kuruldu.

Green Way İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Way İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghanı Shokrızarrınabadi, Hanifeh Yousefi ve Sara Yousefi ortaklığında kuruldu. 

Green Saroz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres  Haberi

Green Saroz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres 

Green Saroz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Bozca tarafından kuruldu.

Green Saroz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı,...