28 / 04 / 2024

Greenist teslimleri ne zaman

Greenist teslimleri ne zaman

Güneşli Bölgesi’nin 5+1 daire sunan tek projesi Greenist’te büyük aileler için birbirinden cazip fırsatlar mevcut. 4,5+1 dubleks daireleriyle de öne çıkan projede ailenin her ferdine huzurlu bir ev hayatı için tüm detayları düşünüldü..

Greenist: En İyi Ev Okula Yakın Ev!

Greenist Projesi, 2014-2015 öğretim yılında tüm öğrencilere başarılar diledi. Kurban Bayramı’nda daire teslimlerinin başlayacağı proje, kreşten üniversiteye uzanan seçkin eğitim kurumlarına yakınlığıyla da dikkat çekiyor...

Greenist Konutları Siemens'le el sıkıştı!

Haziran 2014'te teslimatına başlanacak, İstanbul Bahçelievler'deki Greenist konutları tüm dairelerin beyaz eşyaları için Siemens'le el sıkıştı. Her yaşam alanının kendine has bir balkonu, terası veya kat bahçesi bulunuyor...

Greenist'te konutlar 5 ay sonra teslim!

SARAY Grup'un ilk projesi Greenist konutları, haziranda teslim ediliyor. İstanbul Bahçelievler Basın Ekspres aksında, 20 dönüm arazi üzerine kurulu, 174 daireden oluşan Greenist'te, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 4,5+1 ve 5+1 daireler yer alıyor...

Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün hemen karşısında inşa edilen projede daire fiyatları 348 bin TL 'den başlıyor. Peki Inİstanbul Lokal Topkapı teslimleri ne zaman?

Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje Nurol GYO imzası ile yükseliyor. Peki Nurol Park Evleri teslimleri ne zaman?

Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Küçükçekmece'de hayata geçirilen Sone İstanbul projesinde toplam 1.067 adet konut bulunuyor. Peki, Sone İstanbul teslimleri ne zaman?

Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Toplam 100 'e yakın konuttan meydana gelecek olan projede daireler 1+1 'den 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Sur Yapı Koşuyolu Evleri teslimleri ne zaman?

Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Toplam 84 adet loft, 844 adet tower, 544 adet residence dairenin bulunduğu proje 55 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Güneşli Nurol Park teslimleri ne zaman?

Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

5 blok şeklinde yükselecek olan Nidapark Başakşehir projesinde daire alanların 88 metrekarede başlıyor. Proje Evvel İstanbul'un yanında yer alıyor. Peki Nidapark Başakşehir teslimleri ne zaman?

Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek olan proje Eski Beşler Fabrikası arazisinde yükseliyor. Projede 4 bin 750 metrekaresi ofis alanına ayrılıyor. Peki Kağıthane DKY On teslimleri ne zaman?

Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Konum bilgisine göre Çengelköy sahiline 1.3 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede villalar 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Peki Çengelköy Park Evleri teslimleri ne zaman?

Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

İstanbul Beylikdüzü - Kavaklı'da inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projedeki 1+1'ler 220 bin TL'den başlıyor. Peki Beylikdüzü Vira İstanbul teslimleri ne zaman?

Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Toplam 8 bin 796 metrekarelik arsa alanında yükselen proje Kale Kilit arazisi üzerinde hayata geçirilecek. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Avrupa Konutları Ataköy teslimleri ne zaman?

Soğanlık AND Kartal teslimleri ne zaman?

İstanbul'un Kartal ilçesine bağlı Soğanlık bölgesinde yükselen projede 1.595 adet konut, 42 adet ofis, 35 adet dükkan bulunuyor. Peki Soğanlık AND Kartal teslimleri ne zaman?

Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Inİstanbul Lokal Rezidans'ta 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Inİstanbul Lokal teslimleri ne zaman?

Greenist teslimleri ne zaman Haberi

Greenist teslimleri ne zaman

İstanbul Bahçelievler’de 174 daireden oluşan butik projesiyle yaşamın başladığı Greenist, evdeki huzuru geniş alanlara yayıyor. Bölgenin tek 5+1 daire seçeneğine sahip projesi Greenist’te, brütte yaklaşık 380 metrekareden oluşan 5+1 daireler, dört araçlık otopark imkanı, hazır gömme dolap ve beyaz eşyaları ve 50 metrakarelik deck kaplı teraslarıyla kalabalık ailelerin hayatlarını kolaylaştırmayı hedefliyor. 


Greenist’in dubleks dairelerinde duble ferahlık


Bölgenin tek 5+1 dairelerine sahip olmasının yanı sıra, 4,5+1 dubleks daireleriyle de öne çıkan projede ailenin her ferdine huzurlu bir ev hayatı için tüm detayları düşündüklerini dile getiren Saray Grup Yönetim Kurulu Üyesi Talin Saraylı Dikici “Güneşli, İstanbul’un son zamanlarda hızla gelişen bölgesi. Biz de gerek konumumuz, gerek peyzajımız gerekse mimari özelliklerimizle fark yaratmak için hiçbir detaydan kaçınmadık. En yeşil yaşamı sunduğumuz projemizde 5+1 daireler...