04 / 05 / 2024

Greenox projesi

Greenox projesi

Büyükdere Caddesi’ne 420 metre mesafede, “dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey ormanı” Greenox projesi yükseliyor.

Greenox, Türkiye’nin “En Yeşil Binası” seçildi!

Teslim zamanı yaklaşan Greenox projesi ,  Sign of the City Awards’de “En Yeşil Bina” kategorisinde kazanan proje oldu. Greenox, Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifikası’na sahip binası seçilmişti..

IFC’den Greenox’a “EDGE” Yeşil Bina Sertifikası!

Aycan & Feres İş Ortaklığı tarafından Çeliktepe’de inşa edilen Greenox projesi Uluslararası Finans Kurumu (IFC) tarafından başlatılan EDGE Yeşil Bina Sektörel Gelişim Programı kapsamında Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifika almaya hak kazanan binası seçildi. 

Greenox: Türkiye'nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifikalı projesi!

Uluslararası Finans Kurulusunun EDGE Yeşil Bina Sertifikası Programı kapsamında Türkiye'den Pilot Proje seçilen Greenox, Türkiye'nin ilk, dünyanın 2. "dikey ormanı" olma özelliğini taşıyor.

Kağıthane Greenox Residence fiyatlar!

Kasım ayında teslimlerin gerçekleşeceği Greenox Residence projesi 120 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kağıthane Greenox Residence fiyatlar 399 bin TL'den başlıyor.

Greenox’un ilk ağacı dikildi!

Aycan-Feres İş Ortaklığı imzası taşıyan yeşil bina projesi Greenox’un ilk ağacı dikildi. Kentsel dönüşüme yeni bir soluk getiren Greenox, tamamladığında Türkiye'nin ilk, dünyanın 2. dikey ormanı unvanına sahip olacak.

Greenox, Türkiye’nin ilk dikey ormanı olacak!

Büyükdere Caddesi’ne 420 metre mesafede, “dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey ormanı” Greenox projesi yükseliyor.

Greenox’un PR ajansı Olmadık İletişim Ajansı oldu!

Aycan-Feres İş Ortaklığı tarafından inşa edilen yeşil bina projesi Greenox’un iletişim çalışmalarını Olmadık İletişim Ajansı yapacak.

Greenox Çeliktepe proje fiyatları!

İstanbul Kağıthane'de konumlandırılan Greenox Çeliktepe projesi 170 adet daireden oluşuyor. Greenox Çeliktepe proje fiyatları...

Greenox Residence Kağıthane fiyatları!

27 katlı tek blok şeklinde yükselen Greenox Residence Kağıthane projesi 170 daireden meydana geliyor. Greenox Residence Kağıthane fiyatları 480 bin TL'den başlıyor.

Greenox Residence’ta CNR Emlak Fuarı’na özel kampanya!

Aycan&Feres İş Ortaklığı, 17 – 20 Kasım 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve emlak sektörünün önde gelen firmalarının bulunduğu 4. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’na Greenox Urban Residence projesi ile katılıyor

Greenox Urban Residence, Körfez yatırımcılarından ilgi gördü!

Türk gayrimenkul sektörünün her yıl merakla beklediği Dubai Cityscape Global Fuarı, bu yıl 6-8 Eylül 2016 tarihleri arasında düzenlendi. Cityscape Global Fuarının en yeşil projesi Greenox Urban Residence Körfez yatırımcılarından yoğun ilgi gördü

Türkiye’nin ilk ve tek dikey orman projesi: Greenox Urban Residence!

Yeşil Rapido 2. Yeşil Binalar ve Ötesi Konferansı, Stefano Boeri ile Greenox Urban Residence projesinin mimari Salih Çıkman’ı buluşturdu.

Greenox 4.Levent daire fiyatları!

Greenox 4.Levent daire fiyatları 390 bin TL'den başlıyor. 170 dairenin yer aldığı Greenox Residence projesi Eylül 2017'de teslim edilecek...

Greenox projesi Haberi

Greenox projesi

Insanoğlunun doğadan aldıklarını doğaya geri vermeyi hedefleyen bir yeşil dönüşüm projesi olarak öne çıkan Greenox, İstanbul’da hızla devam eden kentsel dönüşüme “yeşil” bir yaklaşım getirecek. Aycan - Feres İş Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen ve tamamlandığında “dünyanın 2. ve Türkiye’nin ilk dikey ormanı” unvanını alacak yeşil bina projesi, ağaç ve bitkilerle kaplı dış cephesiyle, şehrin ortasında doğadan kopmadan yaşama fırsatı verecek.


Dünya çapında hızla büyüyen kent nüfusuyla birlikte artan yapılaşmanın yarattığı en büyük sorunların başında, yeşil alanların giderek yok olması, kentlerin her geçen gün daha zor nefes alması, hatta hava kirliliğine yenik düşmesi geliyor. Bu sorunlara çözüm olarak geliştirilen “dikey orman” konsepti, dünyadaki en son trendi temsil eden sürdürülebilir mimari örneği. İlki 2014’te Milano’da inşa edilen dikey orman projelerinin ikincisi olan Greenox,...