13 / 05 / 2024

grey yapı emekevler

grey yapı emekevler

Ataşehir Belediyesi'nin, ''Yerinde Kentsel Dönüşüm'' projesi kapsamında hayata geçirdiği Emekevler'de 637 konut hak sahiplerine teslim edilecek. Ataşehir Emekevler kurası yarın yapılacak.

Emekevler Atapark Konutları 6 Temmuz'da teslim edilecek!

Ataşehir Belediye tarafından Atatürk Mahallesi Emekevler Bölgesinde yerinde kentsel dönüşüm projesine katılan gecekondu hak sahiplerine verilecek dairelerin anahtar teslim töreni 6 Temmuz'da yapılacak.

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekilişi bugün!

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekilişi bugün saat 10:00’da Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak.

Ataşehir Emekevler'de kura çekimi heyecanı!

Emekevler Atapark Konutları için kura çekilişi noter huzurunda bugün saat 10:00’da Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak.

Ataşehir Emekevler kurası yarın!

Ataşehir Belediyesi'nin, ''Yerinde Kentsel Dönüşüm'' projesi kapsamında hayata geçirdiği Emekevler'de 637 konut hak sahiplerine teslim edilecek. Ataşehir Emekevler kurası yarın yapılacak.

TOKİ Ataşehir Emekevler kura!

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekilişi 22 Eylül'de yapılacak. Projede toplamda 632 daire yer alıyor.

TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekilişi!

Toplamda 632 dairenin bulunduğu projede Ataköy Atatürk Mahallesi Emekevler Bölgesinde yükseliyor. TOKİ Ataşehir Emekevler kura çekilişi 22 Eylül'de yapılacak.

Ataşehir Emekevler kuraları 22 Eylül'de çekiliyor!

Emekevler Atapark Konutları Kura Çekilişi, Noter huzurunda 22 Eylül Perşembe günü saat 10:00’da Ataşehir Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak.

Grey Mühendislik Yapı Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grey Mühendislik Yapı Proje Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Emrah Harun Memiş ve Hüseyin Demir ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 25 Aralık'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Ataşehir Belediyesi'nden Emekevler Kentsel Dönüşüm Projesi açıklaması!

İstanbul Ataşehir Belediyesi, Emekevler Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son başvuru tarihinin 30 Haziran 2015 olduğunu açıkladı. Ataşehir Belediyesi tarafından kentsel dönüşümle ilgili yapılan yazılı açıklama şöyle :

Trendist Ataşehir'de penthouse dairelerin metrekareleri 6 bin 160 TL'den başlıyor!

K YAPI ve Solid Yapı'nın ortaklığını temsil eden Grey Yapı tarafından 1.5 yıl önce inşasına başlanan Trendist Alaşehir'de inşaat da satışlar da devam ediyor.

Kentsel dönüşüm bina değil ada bazlı olmalı!

Türkiye’de deprem riskini minimize etmek ve yoksulluğu ortadan kaldırmak için başlatılan kentsel dönüşüm rant amaçlı bina dönüşüm halini aldı. Konuyla ilgili Grey Yapı’nın Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Orman konuştu..

Trendist Ataşehir'de 28 penthouse daire satışta!

Grey Yapı tarafından Ataşehir’de 1.5 yıl önce inşaatına başlanan Trendist Ataşehir’in yüzde 78’i satıldı. İnşaatının yüzde 72’si tamamlanan projede 28 adet penthouse daire satışa çıktı. Projedeki ticari üniteler ise mayısta satılacak.

Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı!

Grey Yapı tarafından Ataşehir'de 1.5 yıl önce inşasına başlanan Trendist Ataşehir'in yüzde 78'i satıldı. İnşaatının yüzde 72'si tamamlanan projede 28 penthouse daire satışa çıktı.

grey yapı emekevler Haberi

grey yapı emekevler

Ataşehir Belediyesi’nin vatandaşları, yıllardır yaşadıkları yerlerden koparmadan ve mağdur etmeden, çağdaş konut sahibi yapacağı “Yerinde Kentsel Dönüşüm” projesi olarak hayata geçirilen Emekevler projesinde kura heyecanı başladı.


57 bin metrekare alan üzerinde bulunan Emekevler bölgesinde 410 hane yaşıyor. Dere kenarları ile birlikte bu rakam 637 haneye çıkıyor. Aynı bölgede Ataşehir Belediyesi’ne ait 110 bin metrekarelik park alanı da mevcut. 


18 ayda tamamlanacak olan Ataşehir Emekevler projesinde, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunuyor. 400 lüks konutun bulunacağı sitede açık ve kapalı otoparkların yanı sıra her türlü sosyal donatıya yer veriliyor.


Grey İnşaat imzası taşıyan Emekevler Atapark projesinde 637 daireden 410’u Emekevler sakinlerine kura ile teslim edilecek. 114 metrekarelik dairelerin bulunduğu bloklarda zemin ve giriş katlar kura dışında tutulacak.


Noter huzurunda dairesi belirlenecek olan...