05 / 05 / 2024

Grohe Design seminer tarihi

Grohe Design seminer tarihi

3 Mart 2015 tarihinde düzenlenen Grohe Design Series seminerine İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve 10 akademisyenin katıldı.

GROHE Live!Center semineri 29 Mart'ta!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları düzenleniyor. 29 Mart Salı günü ilk ayağı gerçekleşecek olan seminer serisinin teması ise “Su” olacak.

Ant Yapı Grohe Design seminerine katıldı!

3 Mart 2015 tarihinde düzenlenen Grohe Design Series seminerine İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve 10 akademisyenin katıldı.

GROHE Design Series semineri düzenlendi!

İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve akademisyenlerin katıldığı seminerde öğrenciler, GROHE’nin dijital teknolojisi ile tanıştı

SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri akıllı yaşam alanları için seminer verecek!

999 yılından itibaren otomasyon ve mühendislik sistemleri üzerine çözümler üreten SmartBSOtomasyon ve Mühendislik Sistemleri yurt genelinde akıllı yaşam alanları için seminer ve panel hazırlığı içinde.

Filli Boya A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü!

Filli Boya Design Soul digital dergisi, İtalya’da düzenlenen dünyadaki en prestijli tasarım ödüllerinden biri olan A’Design Award Yarışması'nda ödüle layık görüldü.Filli Boya Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Selda Uzun açıklama yaptı.

Gönye Proje Tasarım, A Design Award Competition’da iki ödül kazandı!

Gönye Proje Tasarım, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” ve Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire” çalışmasıyla iki ödüle layık görüldü.

İki Design Group Tanzanya'da uydukent kuracak!

Türkiye'nin, inşaat sektöründe küresel başarısı, mimarlıkta da yeni markalar çıkarıyor. İki Design Group ortağı Murat Kader, Tanzanya'ya TOKİ modeli ile 10 bin kişinin yaşayacağı bir safari şehri kuracak

Creativ Design Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Design Mimarlık Limited Şirketi, Taner Önder tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da Üsküdar Acıbadem Akasya Evleri Sitesi A Kule Blok'ta kuruldu.

K1 Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

K1 Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Şenol Kartal, Şaban Özdemir, Gürhan Ceviz tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Design Yapı Taahhüt Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Design Yapı Taahhüt Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Üçdoğan, Kerem Aydoğan, Cem Üçdoğan, Mahmut Sırrı Koç tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

GYODER Yeşil Binalar Seminer Programı 26 Haziran'da!

GYODER Yeşil Binalar Seminer Programı 26 Haziran 2014 tarihinde düzenleniyor. ERKE Green Academy'de düzenlenecek olan eğitimde Cemil Yaman; LEED Yeşil Bina Değerlendirme Sistemleri hakkında detaylı bilgiler aktaracak...

Grohe, İstanbul'da Live Center açacak!

Sıhhi tesisat sektöründe Avrupa'nın en büyük ve dünyanın önde gelen üreticilerinden olan GROHE, New York, Milano, Barselona, Singapur ve Mumbai gibi büyük metropollerden sonra en yeni Live!Center'ı için İstanbul'u seçti.

Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri'ne başvurular başladı!

urquality programı etkinliği olarak Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu (ETMK) işbirliğiyled üzenlenen "Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri"nin lansman toplantısı yapıldı...

Grohe Design seminer tarihi Haberi

Grohe Design seminer tarihi

3 Mart 2015 tarihinde düzenlenen Grohe Design Series seminerine İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve 10 akademisyenin katıldı. Dijital Teknoloji: Geleceğin Trendleri-Teknoloji Evlerimizde başlıklı seminere Ant Yapı Mimari Ofis Yöneticisi, Yüksek Mimar Hakan Saraç, Ant Yapı Mimari Ofis Yöneticisi Mimar Hülya Torunoğlu da öğrenciler için birer sunum yaparak katkıda bulundular.


Ant Yapı İnsan ve Yaşam...