18 / 05 / 2024

GROHE Design Series semineri düzenlendimi

GROHE Design Series semineri düzenlendimi

İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve akademisyenlerin katıldığı seminerde öğrenciler, GROHE’nin dijital teknolojisi ile tanıştı

Ant Yapı Grohe Design seminerine katıldı!

3 Mart 2015 tarihinde düzenlenen Grohe Design Series seminerine İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve 10 akademisyenin katıldı.

GROHE Design Series semineri düzenlendi!

İstanbul’daki beş üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 50 öğrenci ve akademisyenlerin katıldığı seminerde öğrenciler, GROHE’nin dijital teknolojisi ile tanıştı

Arçelik Good Design'da 13 ödül aldı!

Arçelik açıklamasına göre, Chicago Athenaeum Mimari ve Tasarım Müzesi ve Metropolitan Arts Press Ltd. Müze'nin her yıl düzenlediği Good Design Ödülleri'nde ödül alan ürünler ve grafikler, Müze'nin Kalıcı Tasarım Koleksiyonuna dahil ediliyor.

Wıttmann Mozaik Design güvencesiyle Türkiye'de!

Dünya’nın en prestijli ve kaliteli mobilya tasarımlarını Türk kullanıcılarına sunan Mozaik Design, günümüz yaşam tarzını dikkate alarak 2014 Aralık itibariyle “Wittmann” markasını da müşteriyle buluşturmaya başladı.

Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı!

esign Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri, Ekonomi Bakanlığı, Türkiye İhracatçılar Meclisi ve Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu iş birliğiyle İstanbul'da gerçekleştirildi. Arçelik, Design Turkey'de 3 ödül aldı.

Grohe'den dev tasarruf harekâtı!

Alman Grohe, Türkiye'de dev bir tasarruf projesine imza atıyor. Türkiye ve Yunanistan'da eş zamanlı başlayacak projeyle 200 su tesisatçısına sertifika verilecek. Ustalar ev hanımlarına tasarrufu öğretecek

İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı!

İki Design Group Kurucu Ortağı Yüksek Mimar Murat Kader, Tanzanya'da yarattığı Safari City ile ödüllendirildi. "African Best Architecture Multiple Residence 2014" ile ödüllendirilerek, İki Design Group ödül sayısını 19'a çıkardı.

Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tornavida Design Danışmanlık Limited Şirketi, J. Michael Matties Phillips, Özlem Vural Phillips tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Aralık'ta Beyoğlu, Asmalı Mescid Mahallesi'nde kuruldu.

Fulden Dehneli Electrolux Design Lab 2014 yarışmasında dünya ikincisi oldu!

12 Kasım günü Electric Venue Paris’te gerçekleştirilen ödül töreninde, Türkiye’den yarışmaya katılan Fulden Dehneli ikincilik ödülünü kazandı.11. Design Lab yarışmasında bu yıl 43 ülkeden 1.700 başvuru yarıştı.

İkea, yeni koleksiyonundan özel ürünlerle İstanbul Design Week'te!

IKEA, yeni koleksiyonundan özel ürünlerle İstanbul Design Week'te yer alıyor. IKEA, bu yıl ilk defa konteynırlarda yapılan etkinlikte, 2015 trendlerinden İskandinav Geleneksel stilini yansıtan koleksiyondan seçili ürünlerini tanıtıyor.

Grohe Spa F-digital Deluxe artık Bluetooth özelliğine sahip!

Artık Bluetooth teknolojisi ile donatılan GROHE SPA® F - digital Deluxe koleksiyonu, günümüzün modern banyolarında en son teknolojiye sahip duş ve spa deneyimini de sunuyor.

İn Design Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İn Design Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Nilgün Salcan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Ekim 2014 tarihinde kuruldu.

Design Soul dijtal dergisi sonbaharın renklerini mobil dünyaya taşıyor!

Design Soul dijtal dergisi sonbaharın renklerini mobil dünyaya taşıyor. Renklerin yaşamımızdaki öneminin farklı ve keyifli bir dille aktarıldığı Design Soul’un yeni sayısı dopdolu içeriğiyle Sonbaharı karşılıyor.

GROHE Design Series semineri düzenlendimi Haberi

GROHE Design Series semineri düzenlendimi

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE, 3 Mart 2015 tarihinde İstanbul’daki 5 üniversitenin mimarlık, iç mimari, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 4. sınıf ve yüksek lisans öğrencilerine yönelik ‘GROHE Design Series Semineri’ düzenledi.


GROHE Live!Center İstanbul’da gerçekleşen, ‘Dijital Teknoloji: Geleceğin Trendleri-Teknoloji Evlerimizde’ konulu seminere, Bahçeşehir Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesinin, mimarlık, iç mimarlık, endüstriyel tasarım ve grafik tasarım bölümlerinde öğrenim gören 4. sınıf ve yüksek lisans olmak üzere 5 üniversiteden 50 öğrenci ve akademisyenlerin katıldı.


GROHE Design Series, ‘Dijital Teknoloji: Geleceğin Trendleri-Teknoloji Evlerimizde’ başlıklı seminere, GROHE Doğu Akdeniz, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Halkla İlişkiler ve Spa Direktörü Lina Varytimidou, GROHE Müşteri İlişkileri Müdürü Cenk Kurt, Ant Yapı...