28 / 04 / 2024

Grohe Euphoria Cube

Grohe Euphoria Cube

GROHE, çok farklı müşteri tercihlerine yönelik banyo deneyimini geliştirmek için yaratılan ilgi çekici minimalist tasarımlı Euphoria Cube ve Euphoria Cube+ serilerini pazara sunuyor.

TÜBİTAK’tan girişimcilere 450 bin TL hibe desteği! Son başvuru tarihi 29 Temmuz

Teknopark İstanbul kuluçka merkezi Cube Incubation, BİGG Cube Incubation Programı kapsamında yeşil dönüşüm fikri olan girişimci adaylarına başvuru çağrısı yaptı. 450 bin TL hibe desteği sağlanacak projeler için ön başvurular 29 Temmuz 2022 Cuma gününe kadar alınacak.

Euphoria İnşaat Mimarlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Euphoria İnşaat Mimarlık Ve Turizm Limited Şirketi Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli  ile Can Berke Fermanoğlu tarafından kuruldu.

Teknopark İstanbul Kuluçka Merkezi'ne İSTKA'dan destek!

Teknopark İstanbul'un kuluçka merkezi Cube Incubation'ın, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın (İSTKA) Kovid-19 ile Mücadele ve Dayanıklılık Programı kapsamında "Girişimcilik Ekosistemi Yenilenme Projesi: Rejenerasyon-20" ile destekleneceği açıklandı.

Euphoria Turizm Yatırım Şirketi kuruldu!

Euphoria Turizm Yatırım Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Gökdaş ve Eduard Kuceruk ortaklığıyla kuruldu.

Cube mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cube mimarlık Mühendislik Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu. 

GROHE’den Sense akıllı su sensörü!

Akıllı evler yaratmak için akıllı çözümler sunan GROHE’nin yeni ürünü Sense akıllı su sensörü, her hangi bir durumda ev sahibinin önlem almasını sağlıyor.

GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıtıldı!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

GROHE SmartControl yelpazesini genişletti!

Sezgisel bas-çevir butonlar ile mükemmel su kontrolü sunan GROHE SmartControl yelpazesi genişletildi

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisi!

Yurtbay Seramik'ten yeni cube serisinin asi çizgisi mekanınıza asil ve zarif bir dokunuş getirecek.

GROHE ile evinizdeki su baskınlarına karşı gardınızı alın!

GROHE, ev sahipleri tarafından genellikle hafife alınan ancak önemli hasarlara neden olabilen şebeke suyundan kaynaklı sıkıntıların önüne geçecek yeni teknolojileri GROHE Sense ve GROHE Sense Guard’ı tanıttı.

GROHE Blue Home yılın inovasyonu seçildi!

GROHE, modern evlerin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan su sistemi Blue Home ile tüketiciler tarafından “En İyinin İyisi Altın Ödülü”ne layık görüldü.

GROHE Sensia Arena akıllı klozet sistemi konut projelerine değer katıyor!

Uluslararası bir trend haline gelme yolunda hızla ilerleyen yenilikçi akıllı klozet sistemleri, optimum hijyen ve sağlık koşullarını sağlayan ileri teknolojileriyle dikkat çekiyor.

3. GROHE Live!Center Buluşmaları’nda konut projeleri konuşuldu!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle üçüncüsü düzenlenen GROHE Live!Center (GL!C) Buluşmaları’nda konut projelerinin en tanınmış 5 mimarlık ofisinin temsilcileri güncel projelerini paylaşıldı.

Grohe Euphoria Cube Haberi

Grohe Euphoria Cube


Euphoria Cube serisindeki yüksek kaliteli reçineden yapılma duşlar yine tam kare tasarımıyla en saf sadeliğin temsilcisi Eurocube batarya serisini mükemmel şekilde tamamlıyor. Daha özel seçenekler peşinde koşanlar ise Euphoria Cube+ duşlarının metalik dokusunu ilk görüşte beğenecekler. Bir sabit set, bir el duşu ve buna uygun bir duvar askısı bulunan bu duşlar keskin hatlı Allure Brilliant bataryalarıyla da ideal uyum sağlıyor. 


Su kullanımında fonksiyonel mükemmelliğin yanı sıra yenilikçi tasarıma, ileri teknolojilere ve en yüksek kalite düzeyine odaklanan GROHE’nin bütün duşlarında suyu duş başlığının her bir çıkış ucundan eşit şekilde püskürterek mükemmel su dağılımı sağlayan GROHE DreamSpray® teknolojisi bulunur. Duşun dış yüzey sıcaklığının seçilen su sıcaklığını aşmamasını sağlayan GROHE CoolTouch® teknolojisi de yanık riskini önleyerek güvenli kullanım rahatlığı sağlıyor. Duş keyfinden ödün...