09 / 05 / 2024

GROHE Group satışları

GROHE Group satışları

Devamlı büyüme stratejisi geliştiren GROHE’nin büyüme stratejisi 2013 yılında da başarılı sonuçlar sergilemeye devam etti. GROHE Group 2013 yılını 1,45 milyar Euro tutarında satış ile tamamladı.

Eden Grove projesinin 2. etabı olan Lily House'un satışları başladı!

İngiltereli inşaat firması Berkeley Group tarafından inşa edilen “Eden Grove” projesinin ikinci etabı olan “Lily House”un satışları başladı.

Çinli emlak devi Evergrande düşük gayrimenkul satışları için uyardı!

Nakit darboğazında olan Çinli gayrimenkul geliştirme şirketi Evergrande Group, gayrimenkul satışlarının düşmesi sebebiyle çapraz temerrüte düşebileceği uyarısını yaptı. 

Konut satışları tam kapanmada hız kesmedi!

Gayrimenkul sektörü tam kapanma döneminde hız kesemedi. Özellikle yabancıya konut satışları online platformda arttı. Super Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökçiler, yaşanan yoğunluk karşısında mutlu olduklarını dile getirdi.

Sakarya Cadde 54'te ilk etap satışları tamamlandı!

YU Group Gayrimenkul Yatırım - Turkmall Gayrimenkul Yatırım ortaklığında inşa edilen Sakarya Cadde 54 projesi Sedirvan bölgesinde yükseliyor.  Sakarya Cadde 54 projesinde ilk etap satışları tamamlandı.

Nidya Tower'da ön satışlar başladı!

Güray Group tarafından hayata geçirilen Nidya Tower'da ön satışlar başladı. Nidya Tower Sheraton Otel projesinin 2019 yılı Aralık ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Royal Garden Yaka Park'ta ön satışlar başladı!

Kartal bölgesinin avantajlı konuma sahip olduğunu vurgulayan Royal Group Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Çehreli, “Hazırlık aşamasında olan Royal Garden Yakacık ve Royal Garden Yaka Park'ın ön satışlarında daha şimdiden büyük ilgiyle karşılaştık" dedi.

Kartal Royal Garden projesinde satışların yüzde 70’i tamamlandı!

Kartal'da Royal Group tarafından hayata geçirilen Royal Garden projesinde satışların yüzde 70’i tamamlandı...

Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Ege Yapı Kağıthane projesi konut, ofis ve dükkanlardan oluşuyor. Egeyapı Group imzası taşıyan Ege Yapı Kağıthane projesi 36 ay içerisinde teslim edilecek. Peki Ege Yapı Kağıthane satışları ne zaman?

Beyttürk İnşaat Yalova projesinde satışlar Mart 2017'de başlayacak!

Geçtiğimiz ay Suudi Kralı Selman Bin Abdülaziz ile birlikte gelen heyette yer alan Kimma Huizama Group, Beyttürk İnşaat ile ortaklık anlaşması imzaladı. Projenin satışları Mart 2017'de başlayacak.

Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı!

Toplamda 24 adet villanın yer aldığı Saykap Group Golden Park'ta satışlar tamamlandı. İzmir'de hayata geçirilen projede teslimler 2014 yılı Ağustos ayında gerçekleşti.

Vadişehir'de satışlar beklentinin üstünde!

Başakşehir'de inşa edilen Vadişehir projesinde satışlar devam ediyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve Intes Yapı ortaklığıyla hayata geçiriliyor.

Hak Residence Garden projesinin satışlarında son durum!

%75 'i satılan Hak Residence Garden Projesinde satışlar devam ediyor. Hak Group Construction imzası taşıyan Hak Residence Garden Projesi Antalya Alanya’da 4 bin 100 metrekare alan üzerinde 3 blok halinde yükseliyor.

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı!

Vadişehir Bahçeşehir satışları başladı; dairelerin metrekare birim fiyatları lansmana özel olarak 2 bin 850 TL'den başlıyor. Proje Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor.

GROHE Group satışları Haberi

GROHE Group satışları

GROHE’nin büyüme stratejisi 2013 yılında da başarılı sonuçlar sergilemeye devam etti. Ön sonuçlara göre, sürdürülebilir başarı hikayesine 2013 yılında da sürdüren GROHE Group S.à r.l., Grup satışlarını yüzde 3 artırarak 1,45 milyar Euro düzeyine yükseltti. Bir önceki yılın aynı döneminde 273 milyon Euro olan FAVÖK yüzde 5 artarak 286 milyon Euro oldu, marj ise yüzde 20’ye ulaştı. Mevcut likidite de 229 milyon Euro ile mükemmel bir düzeyde gerçekleşti.


Grubun dünya çapındaki büyümesi


2013 yılında, GROHE Group tüm bölge ve ürün kategorilerindeki satışlarını arttırdı. Avrupa, satışlarındaki yüzde 50’lik payı ile Grup için en önemli bölge olma özelliğini korurken bölgedeki sonuçlar yüzde 2 arttı ve  büyümenin yüzde 4,5’i ile satışların yüzde 15’i Almanya’da gerçekleşti. En büyük ikinci bölge ise, satışların yüzde 33’ünün gerçekleştiği...