08 / 05 / 2024

GROHE Group ürünleri

GROHE Group ürünleri

Devamlı büyüme stratejisi geliştiren GROHE’nin büyüme stratejisi 2013 yılında da başarılı sonuçlar sergilemeye devam etti. GROHE Group 2013 yılını 1,45 milyar Euro tutarında satış ile tamamladı.

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lida Group Mühendislik İnşaat Metal Kimya Otomotiv Lojistik Ve Orman Ürünleri Sanayi Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Öcal tarafından kuruldu.

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kay Group İnşaat Elektrik Ve Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile A S S M Alajımı ve A T Shaher Al-Asnag ortaklığında kuruldu.

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Gayda Group İnşaat Petrol Ürünleri Otomotiv Lojistik Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te  bin TL sermaye bedeli ile Gülken Subaşı tarafından kuruldu.

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aja Group İnşaat Mobilya Ve Temizlik Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Ahmet Ugan, Ali Osman Vural ve Jonas Hans C. Lehmann ortaklığında kuruldu.

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Araratlar Group Gayrimenkul İnşaat Metal Hırdavat Medikal Ürünleri Temizlik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Kubulay Peçen tarafından kuruldu.

Duman Group İnşaat Danışmanlık Tekstil Orman Ürünleri Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Duman Group İnşaat Danışmanlık Tekstil Orman Ürünleri Temizlik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited bugün Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Metin Kurt tarafından kuruldu. 

Ariston Thermo Group ürünleri 10 farklı ülkede sergiliyor!

Ariston Thermo Group, sektör profesyonellerine Türkiye pazarında satışa sunulan tüm ürünleri dünyanın 10 farklı ülkesindeki 23 fabrikasına düzenlediği teknik gezilerle tanıtıyor.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Melihşah İnşaat Yapı Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Merhali Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Eylül'de kuruldu.

Fast food restoranları Wone Lighting LED Aydınlatma ürünleri kullanıyor!

Dünyaca ünlü fastfood restorantları, aydınlatma ürünleri olarak Wone Lighting LED Aydınlatma ürünlerini kullanarak, hem enerji tasarrufu elde ediyor, hem de aydınlatma sorunlarını çözerek şık bir görüntüye kavuşuyor...

GROHE Group ürünleri Haberi

GROHE Group ürünleri

GROHE’nin büyüme stratejisi 2013 yılında da başarılı sonuçlar sergilemeye devam etti. Ön sonuçlara göre, sürdürülebilir başarı hikayesine 2013 yılında da sürdüren GROHE Group S.à r.l., Grup satışlarını yüzde 3 artırarak 1,45 milyar Euro düzeyine yükseltti. Bir önceki yılın aynı döneminde 273 milyon Euro olan FAVÖK yüzde 5 artarak 286 milyon Euro oldu, marj ise yüzde 20’ye ulaştı. Mevcut likidite de 229 milyon Euro ile mükemmel bir düzeyde gerçekleşti.


Grubun dünya çapındaki büyümesi


2013 yılında, GROHE Group tüm bölge ve ürün kategorilerindeki satışlarını arttırdı. Avrupa, satışlarındaki yüzde 50’lik payı ile Grup için en önemli bölge olma özelliğini korurken bölgedeki sonuçlar yüzde 2 arttı ve  büyümenin yüzde 4,5’i ile satışların yüzde 15’i Almanya’da gerçekleşti. En büyük ikinci bölge ise, satışların yüzde 33’ünün gerçekleştiği...