01 / 05 / 2024

grundig buzdolabı ne kadar

grundig buzdolabı ne kadar

Buzdolabı almak isteyenlerin en sık tercih ettiği marka olan Grundig buzdolapları ne kadar? İşte Grundig 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Grundig buzdolabı sadece 8.600 TL! Bu fiyata başka yerde yok! İşte 1 Ekim 202 fiyat listesi…

Grundig buzdolabı almak isteyenlere Migros’dan iyi haber geldi! Şimdi Migros Market, Grundig marka buzdolabında yüzde 4 indirim fırsatı sunuyor. Peki, Migros’da satılan Grundig buzdolabı ne kadar? İşte 1 Ekim 202 fiyat listesi…

Grundig buzdolabı alacaklara müjde! Migros’da indirimli fiyatıyla! İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Buzdolabı almak için indirim bekleyenlere Migros’dan müjde gibi haber geldi. Migros, Grundig marka buzdolabında indirime gitti. Peki, Grundig buzdolabı ne kadar? İşte 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Böyle fiyat görülmedi! Grundig GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesinin fiyatı görenleri şaşırttı!

Beyaz eşya sektörüne yönelik oldukça iddialı ürünler üreten Grundig, sınıfının en iyi ürünlerinden biri olacak bir bulaşık makinesiyle geri döndü. GDF 5104 5 programlı bulaşık makinesini üreten Grundig, ürüne ilişkin tüm detayları paylaşırken, ürünün fiyatıyla da herkesi şaşırttı.

Grundig GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

70 yılı aşkın bir geçmişe sahip olan Grundig, beyaz eşya sektöründe fark yaratmaya devam ediyor. Grundig, son olarak ürettiği ve son teknolojik özelliklerle donattığı GRND 6501 No-Frost çift kapılı buzdolabıyla büyük ses getirdi.

Çift soğutma sistemli Grundig GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Grundig, son teknolojik özelliklerle donattığı ve iki soğutma sisteminin bulunduğu GKND 5600 I No-Frost çift kapılı buzdolabını görücüye çıkardı. Buzdolabına ilişkin tün detayları ve teknik özellikleri de paylaşan Grundig’in bu ürünü en uygun nerede satış çıkardığı merak konusu oldu.

Grundig GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Grundig, merakla beklenen GRND 6501 No-Frost Çift Kapılı Buzdolabı’nı piyasaya sürdü. Son teknolojik ürünlerle donattığı buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaşan Grundig, aynı zamanda buzdolabının fiyatını da açıkladı.

Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı peşin fiyatına 6 taksit fırsatıyla Hepsiburada’da satışa çıktı!

Hepsiburada, buzdolabı almak isteyenler için Grundig GRNE 4302 No Frost Buzdolabı’nı peşin fiyatına 6 taksit ve alışveriş kredisi avantajlarıyla satışa çıkardı. Aynı zamanda, buzdolanın teknik özellikleri ve diğer detayları da paylaşıldı.

Grundig VCR 6230 Robot Süpürge fiyatı ne kadar oldu? İşte 5 Temmuz 2023 fiyat listesi

Son dönemin öne çıkan ev aletleri arasında yer alan akıllı robot süpürgelere ilgi gün geçtikçe artıyor. Peki Grundig VCR 6230 Robot Süpürge ne kadar, kaç TL? İşte 5 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı fiyatı güncellendi! İşte 1 Temmuz 2023 fiyat listesi

Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı ne kadar, kaç TL oldu? İşte Bosch Seri 6 Alttan Donduruculu Inox Xxl Buzdolabı 1 Temmuz 2023 fiyat listesi...

 Uğur Buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Uğur Buzdolabı yeni evinize yada eskisinin yerine çok teknolojik imkanlarla geliyor. Peki Uğur Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

 Samsung buzdolabı kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Samsung, gelişmiş soğutma teknolojilerini kullanarak yiyeceklerin daha uzun süre taze kalmasını sağlayan buzdolabı müşterilerini bekliyor. Peki Samsung buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Grundig Grne 4653 Buzdolabı, MediaMarkt’ta cazip fiyatla satışa çıktı!

MediaMarkt, Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nı 9 taksit imkânıyla satışa sundu. Grundig Grne 4653 Buzdolabı’nın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaşan Mediamarkt, ücretsiz kargo ve 7/24 müşteri desteği olduğunu da duyurdu.

Bosch KGN76VIF0N no frost buzdolabı ne kadar, özellikleri ne? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Gelişmiş teknoloji ve mükemmel tasarımın birleştiği Bosch KGN76VIF0N 526 Lt no frost buzdolabı, üstün özellikleriyle yiyeceklerin tazelik ve lezzetini uzun süre korur. Peki, Bosch KGN76VIF0N no frost buzdolabı kaç TL? İşte detaylar...

Teknosa’da Grundig buzdolabı alana tost makinesi hediye!

Türkiye’nin en büyük teknoloji mağazalarından Teknosa, buzdolabı almak isteyen müşterilerine güzel bir kampanya haberini duyurdu. Teknosa, Grundig buzdolabı alana Grundig tost makinesi hediye edeceğini paylaştı.

 Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Teknik özellikleri ile kullanıcıları hayran bırakan Bosch marka Buzdolabı en çok tercih edilenler arasında . Peki Bosch Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

grundig buzdolabı ne kadar Haberi

grundig buzdolabı ne kadar

Grundig buzdolaplarında bulunan dondurucu bölmede karlanma, buzlanma ve terleme olmaz. Defrost işlemi otomatik gerçekleşir.

Yeni nesil soğutma teknolojisi bulunan bu Grundig buzdolapları rafları arasındaki sıcaklık dalgalanmasını minimuma indirir, her rafında eş sıcaklıkta soğutma sağlar. Böylece gıdalarınız daha az nem kaybeder ve daha az kururken, daha uzun süre korunan gıda formu ve daha uzun süre tazelik sağlanır.

Sıfır derece sıcaklık bölmesi bulunan bu Grundig buzdolapları, kahvaltılık ve şarküteri ürünlerinizi dondurmadan minimum sıcaklıkta saklayarak en uzun süre tazeliklerini korumalarını sağlar. Ayrıca hassas gıdaların tazelikleri ve besin değerleri korunduğundan, 0 derece bölmesinde şarküteri ürünlerini, çözülecek etleri ve kahvaltılık ürünleri güvenle saklayabilirsiniz.

Peki, Grundig buzdolapları ne kadar? İşte Grundig buzdolabı fiyatları…

Grundig Gkne 5311 Buzdolabı: 10.999 TL

Ürün Kodu: 115081209

Enerji Sınıfı : E Ürün Rengi : Parmak İzi...