03 / 05 / 2024

grup sm şahin inşaat sanayi ve ticaret limited şirketi

grup sm şahin inşaat sanayi ve ticaret limited şirketi

Grup SM Şahin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 9 Ocak 2013 tarihinde, 240 bin TL sermaye ile, Mustafa Şahin, Sadık Şahin, Türkan Şahin ortaklığıyla kuruldu...

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yükselen Team Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yüksel Şahin tarafından kuruldu.

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydoğu Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Şahin, Selim Sultan Bektaş ve Şaban Kara ortaklığında kuruldu.

Beyler Grup Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyler Grup Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Diri tarafından kuruldu.

Ular Kule Vinç Grup Anonim Şirketi kuruldu!

Ular Kule Vinç Grup Anonim Şirketi bugün Pendik'te Ulaş Şahin ve Ahmet Düzgün ortaklığında kuruldu.

Sky Grup Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sky Grup Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Ubeydullah Sevdalı ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grup Şahinler Makina Kiralama Yedek Parça Revizyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Enes Şahin ve Mustafa Kemal Şahin ortaklığında kuruldu.

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Fh Grup Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Üretim Ve Pazarlama Anonim Şirketi Şişli'de Fatih Koştu ve Halil Şahin ortaklığında kuruldu.

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

Cmg Grup Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Cmg Grup Otomotiv Ekspertiz Hizmetleri  Limited Şirketi Bahçelivler’de  400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Özay, Vural Erol tarafından kuruldu.

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuna Grup Denizcilik Ve Su Altı Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli  ile Şahin Tuna tarafından kuruldu.

Kalya Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Kalya Grup Yapı Yatırım  Anonim Şirketi Beykoz’da 50  bin TL sermaye bedeli  ile İsa Ayhan Şahin tarafından kuruldu.

Asel Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asel Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Vuran ve Şahin Aslan ortaklığında kuruldu.

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ela Grup Yapı Anonim Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin ve Hüseyin Yavuz ortaklığında kuruldu.

grup sm şahin inşaat sanayi ve ticaret limited şirketi Haberi

grup sm şahin inşaat sanayi ve ticaret limited şirketi

240 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmakk ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi I Caddesi No: 4 /A adresinde faaliyete geçirildi. 9 Ocak 2013 tarihinde faaliyete geçen firma,  Mustafa Şahin, Sadık Şahin, Türkan Şahin ortaklığıyla...