28 / 04 / 2024

gs riva iptal mi

gs riva iptal mi

Emlak Konut, Galatasaray ile yollarını ayırıyor. Galatasaray Spor Kulübü imzalanan protokollere uymadığı için arsalara proje yapılmayacak...

Galatasaray'da gündem Riva ve Florya projesi!

Galatasaray’ın haftalık yönetim kurulu toplantısı dün akşam gerçekleştirildi. Gündemde Emlak Konut GYO'nun iptal ettiği Riva ve Florya projesindeki son durum vardı...

Galatasaray Florya ve Riva projeleri iptal mi?

Emlak Konut GYO, Galatasaray ile 2016'da imzalanan Riva ve Florya protokollerin feshi sürecine başlandığını açıkladı. Galatasaray tarafı, iki projenin ayrılarak Florya dahil edilmeden Riva projesi için yeni bir sözleşme talep ediyor...

Galatasaray Florya projesi geliştirilecek, Riva projesi revize edilecek!

GS Başkanı Cengiz, "Bakan ve Emlak Konut Genel Müdürü ile konuştuk. Biz 'Galatasaray'dan ekstra kuruş para çıkmayacak şekilde Florya'yı geliştirelim. Sadece Riva'yı revize edelim.' dedik. . Sözlü mutabakat sağladık.Bugün toplanacaktık ama divan toplantısı nedeniyle erteledik" dedi...

Ahmet Özdoğan: GS'nin elinde Riva da kalmadı Florya da!

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Ahmet Özdoğan yönetimi eleştirdi Eskiden Riva ve Florya sayesinde borçlara rağmen rahat olduklarını belirten Özdoğan, “Artık onlar da yok dedi.

Galatasaray Riva ihalesinde kim ne kazanacak?

Galatasaray‘ın Riva’da ihalesini kazanan Fema İnşaat ve KLV İnşaat İş Ortaklığı belirlenen sürede sözleşmeyi imzalamayınca ihale en yüksek ikinci teklifi veren Yılmaz İnşaat’a verildi. Bu karışıklık yüzünden 180 milyon lira kayba uğrayan GS ise sessizliğini koruyor.

Fema İnşaat-KLV İnşaat'tan GS Riva ihalesi açıklaması!

Fema İnşaat ve KLV İnşaat GS Riva ihalesinin el değiştirmesine ilişkin açıklama yaptı. İş ortaklığı: "İmar mevzuatındaki önemli değişiklikler nedeni ile ihale konusu iş yönünden, emsale esas inşaat alanında çok ciddi azalmalar meydana gelmiştir" dedi.

Florya ve Riva'nın satışı Galatasaray'ı kurtaracak mı?

Sarı-kırmızılı kulübün Divan sonrası oluşan ortak görüş şu: “Florya ve Riva’nın satışı da kulübü kurtarmayacak” GS Store’lardan santranca kadar tüm hesaplar ekside.

GS'nin Florya ve Riva arazileri ile ilgili protokol yakında imzalanacak!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Emlak Konut ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, Florya ve Riva arazileri ile ilgili protokolün önümüzdeki günlerde imzalanacağını söyledi.

GS hisselerini Riva, FB hisselerini ise Koç yükseltti!

Fenerbahçe'de Ali Koç'un dün akşam başkanlığa aday olacağına dair açıklamalar sonrası hisseler bugün yüzde 3'e yakın yükselirken, Galatasaray'ın Riva arazisi konusunda yaşanan olumlu gelişmeler ile hisseleri yüzde 16'ya yakın artış yaşadı.

GS'nin Riva ve Florya arazileri için en uygunu Emlak Konut!

Riva ve Florya için yarın yapılacak genel kurul öncesinde 6 kişilik komisyon çalışmalarını bitirdi. Komisyon "Arsaların geliştirilmesinde işbirliği yapmak için en uygun vasıflara sahip tek kurumun Emlak Konut GYO olacağı düşünülmektedir" dedi.

GS yönetimi, Ali Sami Yen Oteli ve Riva projelerini hayata geçirecek!

Son 3 sezon zararı şu an 106 milyon Euro olan Galatasaray'da yönetim; Ali Sami Yen Oteli, Riva projelerini hayata geçirmeyi planlıyor.

Hamitabat Çevrim Santrali ihalesi iptal edildi!

Yeni bir küresel kriz beklentisi, elektrik üretim özelleştirmelerini sekteye uğrattı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, 120 megawat gücündeki Hamitabat Çevrim Santrali özelleştirmesine sadece bir teklif gelince ihaleyi iptal etti

Erzurum'daki kayak kompleksi arızalandı, oyunlar iptal!

Erzurum'da 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları'na ev sahipliği yapan kayak tesisi 'arıza' verdi. 17-18 Eylül'de yapılması planlanan 'Kayakla Atlama Yaz Dünya Kupası' iptal edildi. Federasyon Asbaşkanı tepkili. Gençlik Spor İl Müdürlüğü ise 'arıza yok, b

gs riva iptal mi Haberi

gs riva iptal mi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Galatasaray Spor Kulübü ile yaptığı iş birliğini bitirme kararı aldı. Sabah'tan Seda Tabak'ın haberine göre; Emlak Konut GYO, Galatasaray yönetiminin Florya'daki yükümlülüklerini yerine getirmediğinden Riva ve Florya arazilerini kapsayan protokolü feshetmek için çalışmalara başladı.

Söz konusu arsaların, Galatasaray ile imzalanan protokollere göre en geç 2017 yılının Aralık ayında Emlak Konut'a teslim edilmesi gerekirken, G.Saray'ın kamp ve antrenman tesislerinin bulunduğu Florya arsası Emlak Konut'a bu güne kadar teslim edilmedi.

29 Haziran 2016 tarihinde yapılan anlaşma gereği Florya ve Beykoz Riva'da yer alan arsalara proje yapılması planlanıyordu.

Galatasaray 63 bin 230 metrekarelik arazide gerçekleştirilecek Florya projesinden taahhüt edilen 832 milyon 500 bin liranın yüzde 28,57'si (237 milyon 845 bin lira), Riva projesinden ise 952 milyon liranın yüzde 80'ini...