15 / 05 / 2024

GS Workinton imza töreni

GS Workinton imza töreni

Galatasaray Spor Kulübü, Türkiye'nin ilk "Yaşayan Stat" projesini Workinton ile gerçekleştiriyor. GS Workinton imza töreni 8 Ağustos'ta gerçekleşecek.

GS Workinton imza töreni 8 Ağustos'ta!

Galatasaray Spor Kulübü, Türkiye'nin ilk "Yaşayan Stat" projesini Workinton ile gerçekleştiriyor. GS Workinton imza töreni 8 Ağustos'ta gerçekleşecek.

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi açıldı!

Workinton Ofis Kafe Hizmetleri Anonim Şirketi Gs Workinton Şubesi 31 Temmuz 2017 tarihinde açıldı. Şirket 652 milyar 236 bin TL sermaye bedeline sahip.

Bahçeşehir Göleti için imza kampanyası düzenlendi!

Satışı yargıya taşınan Bahçeşehir Göleti için imza kampanyası düzenlendi. Konuyla ilgili açıklama yapan Bahçeşehir Gölet Gönüllüleri "Anneler Günü'nde, Gölet Park ve Doğa Ana'ya Sahip çıkıyoruz etkinliğimizi başlattık ve devam edeceğiz" dedi.

Kalamış Sahili için başlatılan imza kampanyasına 56 bin kişi katıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış-Fenerbahçe Yat Limanı’nın imara açılması ile ilgili Change. Org’da başlattığı imza kampanyasına Kadıköylülerin desteği sürüyor. Kampanyaya şu ana kadar 56 bin kişi katıldı.

BADER'den Bahçeşehir Göleti için imza kampanyası!

Bahçeşehirliler Derneği (BADER) Bahçeşehir Göleti için imza kampanyası başlatıyor. BADER yaptığı açıklamada "Bahçeşehir Göleti'nin satılarak, kullanımının özel mülkiyete geçmesine, betonlaşmasına ve ticari alanlara dönüşmesine karşıyız" dedi.

Kalamış Sahili için başlatılan imza kampanyasına 30 bin kişi katıldı!

Kadıköy Belediyesi’nin Kalamış - Fenerbahçe Yat limanının imara açılması ile ilgili başlattığı imza kampanyası sürüyor. Change.org. Vasıtasıyla başlatılan imza kampanyasına 30 bin kişi katıldı.

AE Mimarlık 2 yılda 200 kentsel dönüşüme projesine imza attı!

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesine imza attığını dile getiren AE Mimarlığın sahibi mimar Ahmet Erkurtoğlu, "Para kazanmak için proje yapmak zorundayım. " dedi..

Tugay İnşaat Mudanya Güzelyalı'da yeni projelere imza atacak!

İnşaat sektörünün önde gelen firmaları arasında yer alan Tugay İnşaat, Güzelyalı ’da yeni projelere imza atmaya hazırlanıyor.

Kadıköy Belediyesi'nden Kalamış sahili için imza kampanyası!

Özelleştirme Yüksek Kurulu'nun 17 Mart 2015 tarihinde Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın yapılaşmasına izin veren yeni İmar Plan teklifine onay vermesine itiraz eden Kadıköy Belediyesi change.org'da bir imza kampanyası başlattı.

AE Mimarlık bu yıl 75 yeni projeye imza atacak!

2 yılda 200 kentsel dönüşüm projesine imza atarak bir rekora imza atan AE Mimarlık, 2015 yılı içerisinde 75 yeni projesini daha hayata geçiriyor. AE Mimarlık'ın yeni projelerini tanıtacağı basın toplantısı 28 Nisan 2015 Salı günü gerçekleşecek.

AE Mimarlık 2 yılda 200 projeye imza attı!

İstanbul'un önemli mimarlık ofislerinden biri olan AE Mimarlık, kentsel dönüşümün başlamasıyla birlikte parsel bazında 200 projeye imza attı. AE Mimarlık, önemli bir başarıya imza attı

Mevaport İnşaat 2015'de yeni projelere imza atacak!

Mevaport İnşaat, 2015 yılında da çok özel projelere imza atmaya hazırlanıyor. Firma, yapımı devam eden Çamdibi Paprat Konutları, Mevakent Konutları ve Mevaplaza iş merkezinin yanıvsıra Prestij Konutları- 1'in de temelini atacak..

Şeyh Edebali Cami'nin inşaat imza töreni gerçekleşti!

Adapazarı İlçesi Yenikent Bölgesi’nde temeli atılan 10 bin cemaat kapasiteli Şeyh Edebali Camisinin inşaat imza töreni gerçekleşti.

GS Workinton imza töreni Haberi

GS Workinton imza töreni

Galatasaray Spor Kulübü, Türkiye'nin ilk "Yaşayan Stat" projesini Workinton ile gerçekleştiriyor. 


Sarı - Kırmızı tutkunları, işyeri adreslerini Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu olarak gösterebilecek, yeşil zemine bakarak çalışabilecek ve toplantılarını burada gerçekleştirecek. 


GS Workinton imza töreni (yarın) 08 Ağustos 2017 Salı günü 10.00'da Türk Telekom Stadyumu'nda...