09 / 05 / 2024

gsd holding geçici vergi beyannamesi

gsd holding geçici vergi beyannamesi

GSD Holding 2013 yılının ilk çeyreğine ait olan geçici vergi beyannamesini yayınladı...

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2020 yılı geçici vergi beyannamesi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 1 Ocak 2020 ila 31 Aralık 2020 dönemine ilişkin geçici vergi geyannamesi ekinde vergi dairesine sunuldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 3 aylık geçici vergi beyannamesi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 01.01.2020–31.03.2020 dönemine ait geçici vergi beyannamesi yayınlandı. Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenen beyanname İkitelli Vergi Dairesi'ne sunuldu. 

Özyurtlar Holding tüm projelerinde online satışa geçti! 

Özyurtlar Holding, geçici bir süreliğine satış ofislerinin faaliyetlerini sonlandırarak konutta online satış dönemini başlatmış oldu.

TAV Havalimanları 2017 geçici vergi beyannamesini yayınladı!

TAV Havalimanları Holding 1 Ocak 2017 - 31 Aralık 2017 dönemine ait geçici vergi beyannamesini yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul geçici vergi beyannamesini yayımladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 01.01.2015-30.06.2015 dönemini kapsayan geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine sundu.

Tekfen Holding geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Tekfen Holding A.Ş bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu 'na (KAP) yaptığı yazılı açıklamada Tekfen Holding geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Evora İstanbul Kısmi Geçici Kabul Tutanağı imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Evora İstanbul projesinde "Kısmi Geçici Kabul Tutanağı"nın 24.12.2014 tarihinde onaylandığını KAP 'a bildirdi. İşte şirketin açıklaması...

Evora İstanbul'un kısmi geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut GYO tarafından Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı.

Ankara Gölbaşı Belediyesi'nden geçici ustalık belgesi!

Gölbaşı Belediyesi yeni bir düzenleme ile vatandaşa bir kolaylık daha sunuyor. Belediye şantiye şefleri ve yetki belgeli ustalar hakkında yönetmelik hükümlerine istinaden geçici ustalık belgesi verecek...

Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı.

Emlak vergisi geçici muafiyeti!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm bina ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Ancak vergide, bazı geçici ve daimi muaflıklar bulunuyor. Peki, emlak vergisi geçici muafiyetleri nelerdir?

Arazi vergisi geçici muafiyetleri!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm arsa ve araziler için sahipleri tarafından vergi ödeniyor. Bazı arsa ve araziler vergiden geçici olarak muaf tutuluyor. Peki, arazi vergisi geçici muafiyetleri nelerdir?

Emlak Konut geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Emlak Konut geçici vergi beyannamesini yayınladı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut geçici vergi beyannamesini yayınladı.

gsd holding geçici vergi beyannamesi Haberi

gsd holding geçici vergi beyannamesi

GSD Holding 1 Ocak 2013 ile 31 Mart 2013 dönemine at olan ve Sermaye Piyasası Mevzuatı'na göre düzenlenmiş olan geçici vergi beyannamesini yayınladı.


Gelir tablosunu görüntülemek için