21 / 05 / 2024

gsd raporları

gsd raporları

GSD Holding A.Ş. 25 Haziran 2015 tarihinde yapılan 2014 yılı ile ilgili Olağan Genel Kurulu'nca onaylanan Pay Geri Alım Programını Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2021 yılı için bağımsız denetim kuruluşunu seçti!

GSD Denizcilik Gayrimenkul, 2021 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün bağımsız denetim şirketi tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verdi.

GSD Denizcilik Gayrimenkul, KPMG Bağımsız Denetim Şirketiyle anlaştı!

GSD Denizilik Gayrimenkul'ün 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi için KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.'nin seçilmesine karar verildi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul KPMG Bağımsız Denetim ile anlaştı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeleri yürütmek üzere KPMG Bağımsız Denetim ile anlaştı...

GSD Denizcilik 2020 yılı için bağımsız denetim şirketini seçiyor!

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2020 yılı hesap dönemindeki finansal raporlarının denetlenmesi ile bu kanunlardaki ilgili düzenlemeleri yürütmek üzere KPMG Bağımsız Denetim ile anlaştı...

Özak GYO'dan 2014 revize değerleme raporları!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO 2014 yılı revize değerleme raporlarını yayınladı.

Özak GYO 2014 yılı revize değerleme raporlarını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO 2014 yılı revize değerleme raporlarını yayınladı.

Özak GYO revize değerleme raporlarını yayınladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre, Özak GYO revize değerleme raporlarını yayınladı.

Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak değerleme raporları yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak değerleme raporları yayınlandı.

Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt değerleme raporları yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Bursa ve Ibis Otel Esenyurt değerleme raporları yayınlandı.

Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon değerleme raporları yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel&Novotel Zeytinburnu ve Novotel Trabzon değerleme raporları yayınlandı.

Akfen GYO Ibis Otel Gaziantep-Ibis Otel Kayseri değerleme raporlarını yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Akfen GYO Ibis Otel Gaziantep-Ibis Otel Kayseri değerleme raporlarını yayınladı.

gsd raporları Haberi

gsd raporları

GSD Holding Açıklama; 


Şirketimiz Yönetim Kurulu'nca 29 Mayıs 2015 tarihli kararla hazırlanan ve Şirketimiz'in 25 Haziran 2015 tarihinde yapılan 2014 yılı ile ilgili Olağan Genel Kurulu'nca onaylanan GSD Holding A.Ş. Pay Geri Alım Programı kapsamında, 30 Haziran 2015 günü Borsa İstanbul Ulusal Pazarı'nda 2.200.000 TL nominal değerli sermayedeki oranı %0,88 olan (D) Grubu GSD Holding A.Ş. payı geri alımı Pay Geri Alım Programı'nda belirlenen 1,00 TL-2,25 TL fiyat aralığından, SPK'nın Geri Alınan Paylar Tebliği'nin (II-22.1) 15/1-c.bendindeki "ortaklık tarafından bir günde geri alımı yapılabilecek toplam pay miktarının, payların işlem gününden önceki 20 günlük işlem miktarı ortalamasının yüzde yirmi beşini geçemeyeceği" şeklindeki sınırlamaya uyulmak kaydıyla,...