05 / 05 / 2024

GÜBRETAŞ temettü dağıtımı

GÜBRETAŞ temettü dağıtımı

2013 yılını satış rekoruyla tamamlayan GÜBRETAŞ, ortaklarına temettü dağıtacak. Satışlarda yüzde 7,3’lük artışla yeni rekoruna ulaşan GÜBRETAŞ, 2013 yılını 2 milyar 265 milyon TL konsolide ciroyla tamamladı.

1952'de çimento dağıtımını Sanayi odası yapacak iddiası! 

1952 yılında Ankara Sümerbank Umum Müdürlüğü'nde Karabük'teki demir işlerinin görülmesi için toplantı yapılmış. Toplantıda çimento dağıtımı işi de görüşülmüş.

Öğretmenlere resmi yazı ile yemek dağıtım görevi geldi!

Batman'daki bir okulda maddi durumu yetersiz olan öğrencilere yemek dağıtımı için öğretmenlere resmi bir görevlendirme yapıldı. Öğretmenler bu konuda resmi bir yazı ile bilgilendirilerek yemek dağıtımında görev aldı. Artık öğretmenlerin bu öğrencilere yemek dağıtımı yapmaları bekleniyor.

Migros'tan temettü açıklaması geldi! Migros'ta hisse başına brüt 2.60 TL, net 2.34 TL kâr payı dağıtılacak! 

Migros'un 2022 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleştirildi. Toplantıda temettü dağıtımı ile ilgili de önemli bir karar verildi. Peki Migros ne kadar temettü dağıtacak? 

Çiftçilere müjde! Gübre dağıtımı başladı! Resmen açıklandı! Gübrenizi hemen alabileceksiniz!

Mera Islah Projesi kapsamında gübre dağıtımı başlarken, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yaptığı gübre dağıtımıyla tüm çiftçilerin yüzünü güldürdü.

EnerjiSA zirveyi bırakmıyor! Elektrik dağıtım yatırımlarında hala lider

Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği’nin (ELDER) hazırlamış olduğu 2021 Sektör Raporu’na göre; Toroslar EDAŞ 2021 yılında 1 milyar 486, 2 milyon Türk Liralık yatırım ile Türkiye’deki 21 elektrik dağıtım şirketi arasında en çok yatırım yapmış olan şirket oldu.

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Dağıtım Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi Maltepe’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gündede tarafından kuruldu.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan ilk yarıda 2.8 milyar TL'lik net satış!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO tarafından yayınlanan Geçici Vergi Beyannamesi'ndeki bilgilere göre; şirketin Haziran 2021 döneminde brüt satış rakamı 2 milyar 864 milyon 218 bin 831,33 TL oldu. 

Mehmet Ay'dan Çukurova Belediyesinin tapu dağıtım törenine tepki!

Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin kente hizmet etme amacı içerisinde olduklarını belirten Ak Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, belediye tarafından yapılacak tapu dağıtım töreninin son derece yanlış olduğunu söyledi. 

Yeşil GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yasal kayıtlara göre 36 milyon 700 bin 375 TL zarar oluştuğu için kar dağıtımı yapılmaması teklifinin Genel Kurul'a iletilmesine karar verildi...

Kiler GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Kiler GYO'nun TTK ve Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlarına göre dağıtılabilir dönem karı oluşmaması sebebiyle kar dağıtımı yapılmamasına karar verildi...

Pera GYO kar dağıtımı yapacak mı?

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı gerek Sermaye Piyasası Kurulu düzenlemelerine gerekse yasal düzenlemelere göre düzenlenen mali tabloları gereğince kar dağıtımı yapmayacağını duyurdu...

Trend GYO 2017 kar payı dağıtım tablosunu yayınladı!

Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre, Trend GYO 2017 kar payı dağıtım tablosunu yayınladı.

Türker Proje 2017 kar payı dağıtım bildirisini açıkladı!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Türker Proje 2017 kar payı dağıtım bildirisini açıkladı.

GÜBRETAŞ temettü dağıtımı Haberi

GÜBRETAŞ temettü dağıtımı


Son yıllardaki istikrarlı yükselişini sürdüren GÜBRETAŞ (Gübre Fabrikaları T.A.Ş.), 2013 yılsonu finansal sonuçlarını açıkladı. Bir önceki yıla göre %7,3’lük artışla toplam 1 milyon 667 bin ton satış gerçekleştirerek şirket tarihinin yeni satış rekoruna erişen GÜBRETAŞ, pazar payıyla sektördeki liderliğini güçlendirdi. Şirket ayrıca Yarımca Tesisleri’nde 507 bin ton üretimle yüzde 74’lük kapasite kullanım oranı sağladı.

2013 yılında 2 milyar 265 milyon 437 bin 409 TL konsolide ciroya ulaşan GÜBRETAŞ, faaliyetlerinden 94 milyon 713 bin 933 TL konsolide net kâr elde etti. Yönetim Kurulu, oluşan bu kârdan brüt 66,8 milyon TL’nin  (1 TL nominal değerli paya 0,20 TL)  ortaklara temettü olarak dağıtılmasının 62. Olağan Genel Kurul’un onayına sunulmasını kararlaştırdı.


GÜBRETAŞ Genel Müdürü Osman Balta, son senelerde her açıdan büyük bir başarı ivmesi yakaladıklarını...