21 / 05 / 2024

Güçlü sosyal devlet vizyonu

Güçlü sosyal devlet vizyonu

Güçlü sosyal devlet vizyonu ile dar gelirli aileleri korumaya yönelik sosyal hizmetler için harekete geçildi. Alt gelir grubuna barınma desteği artarak, sosyal hizmet merkezi 320'ye çıkacak.

Sahil Güvenlik Komutanlığı devlet memuru alıyor! KPSS'den en az 60 puan alanlar şimdi bakın! 1 Kasım'da başlıyor! 

İçişleri Bakanlığı Sahil Güvenlik Komutanlığı, devlet memuru alımı yapılacağını duyurdu. Peki Sahil Güvenlik Komutanlığı hangi kadrolarda alım yapacak? İşte merak edilenler ve başvuru şartları...

Sosyal tesis için beton dökülen Nemrut Krater Gölü çevresindeki inşaat durduruldu!

Bitlis Valiliği yaptığı açıklamada Nemrut Krater Gölü çevresinde kurulması planlanan tesisle ilgili inşaat çalışmalarının durdurulduğunu duyurdu.

Amine Gülşe'den abisine 1 milyonluk ev!

Oyuncu Amine Gülşe'nin ağabeyi Şahan Gülşe, nişanlısı Stefanie Duarte ile evlendi.. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Amine Gülşe'nin, düğün hediye olarak ağabeyine 150 bin dolarlık (1 milyon TL'lik) ev aldığı belirtildi.

TOKİ'den Salda Gölü açıklaması! 

TOKİ yaptığı açıklamada, Salda Gölü'nde yapılaşma ve betonlaşma olduğuna ilişkin sosyal medyada yer verilen görüntülerin, göl ve çevresindeki çalışmalara ait olmadığını belirtti.

Emine Erdoğan: Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız!

Emine Erdoğan, Salda Gölü ziyaretinin ardından izlenimlerini sosyal medyadan paylaştı. Erdoğan, "Vatandaşlarımızın da işbirliği ile inşallah Salda Gölü'nü layıkıyla koruyacağız" dedi...

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Burdur ili, Yeşilova ilçesi, Salda Gölü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Salda Gölü Kayadibi Göleti'nin inşaatına durdurma kararı!

Burdur’un Yeşilova ilçesindeki Salda Gölü’nü besleyen su kaynakları üzerine Devlet Su İşleri’nin (DSİ) yaptığı Kayadibi Göleti'nde inşaat ile ilgili davada Isparta İdare Mahkemesi’nce ‘ret’ kararı verildi.

Salda Gölü Millet Bahçesi ihalesi 31 Temmuz'da!

Burdur ili, Yeşilova ilçesi, Salda Gölü Millet Bahçesi ile Millet Bahçesine Ait Sosyal Donatılar İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 31 Temmuz 2019 tarihinde saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Manisa Sarıgöl'e 400 dönümlük sosyal tesis!

Manisa Sarıgöl Belediyesi tarafından Manisa Orman İşletme Müdürlüğü'nden kiralanan 400 dönüm alana sosyal tesis yapılacağı açıklandı. 

Van Gürpınar Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Nevzat Akdoğan, Van'da yapımı devam eden Gürpınar Devlet Hastanesi'ndeki çalışmaları inceledi. Akdoğan, hastanenin yıl sonunda açılacağını söyledi.

Alt gelir grubuna barınma desteği artacak!

Güçlü sosyal devlet vizyonu ile dar gelirli aileleri korumaya yönelik sosyal hizmetler için harekete geçildi. Alt gelir grubuna barınma desteği artarak, sosyal hizmet merkezi 320'ye çıkacak.

Manisa Sarıgöl Gençlik Merkezi'nde son rötuşlar!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Sarıgöl’de hayata geçirdiği ve eğitimin yanı sıra sosyal faaliyetlerin de yer alacağı Gençlik Merkezi hizmete giriyor.

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun mecliste!

Gümüşhane Devlet Hastanesi inşaatının ihale süreci ve bitim tarihi meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, konuya ilişkin sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Güçlü sosyal devlet vizyonu Haberi

Güçlü sosyal devlet vizyonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu 'güçlü sosyal devlet vizyonu' ile dar gelirli aileleri korumaya yönelik sosyal hizmetler için adım atılıyor. Bu kapsamda dar gelirli vatandaşların ihtiyaçları tespit edilecek. Yaklaşık 1 milyon haneye ziyaret gerçekleşerek, sosyal hizmet merkezlerinin sayısı arttırılacak. Tüm illerde sosyal ve ekonomik destek hizmet modeli uygulanacak.

BELEDİYELERDEN SOSYAL DESTEK

Sabah Gazetesi'nden Hazal Ateş'in haberine göre, alt gelir grubuna barınmadan eğitime kadar her alanda destek artarılacak. Belediyeler sosyal konut projelerinde arsa temini başta olmak üzere her konuda sosyal destek sağlayacak. 

YENİ MERKEZLER KURULACAK

Sosyal hizmet merkezleri ülke genelinde yaygınlaştırılacak. Hizmet merkezi sayısı 320'ye çıkacak. 

4 MİLYON AİLEYE YARDIM 

Dar gelirli ailelerin ihtiyaçlarının belirlenmesi için 1 milyon haneye ziyeret gerçekleştirilecek. Alt gelir grubuna barınmada destek arttırılacak. Belediyeler arsa temini başta olmak üzere her konuda...