05 / 05 / 2024

güçsan yapı kuruldu

güçsan yapı kuruldu

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır öncülüğünde bir araya gelen 24 şirket ve müteahhit, Güçsan Yapı Anonim Şirketi'ni kurdu. İzmir inşaat sektöründe çok ortaklı dönem başlatıldı...

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi kuruldu!

Göçsan İnşaat Malzemeleri Metal Elektrik Malzemesi Makina Matbaa Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Soner Göç tarafından kuruldu.

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Betül Gül ve Sümeyye Gül ortaklığında kuruldu.

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güven Yıldız ve Resul Katıksız ortaklığında kuruldu.

Gökberk Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gökberk Yapı Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Aslan ve Berkant Aslan ortaklığında kuruldu.

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Gök Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Gök tarafından kuruldu.

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gülek Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Gülek ve Sedat Gülek ortaklığında kuruldu.

Gülkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülkar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Gül ve Salih Gül ortaklığında kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Gündeş Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Kimya Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Han tarafından kuruldu.

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Göl Yapı İnşaat Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurhan Çetin tarafından kuruldu.

güçsan yapı kuruldu Haberi

güçsan yapı kuruldu

İzmir'deki müteahhitlerin kentsel dönüşüm projelerinde öncü rol oynamak ve katma değerin kentte kalması yönündeki güçbirliği çabaları meyvelerini verdi. Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır öncülüğünde bir araya gelen 24 şirket ve müteahhit, GÜçsan Yapı A.Ş.'yi kurdu. Önceliklerinin İzmir'deki kentsel dönüşüm projeleri olacağını belirten Nasır, çok ortaklı şirketin aynı zamanda kentin cazibe merkezi olan bölgelerdeki inşaat ve yurt dışındaki büyük altyapı projelerinde de ortak hareket ederek katma değerin İzmir'de kalması yönünde çalışmalar yapacağını söyledi. 


Nasır sözlerine şöyle devam etti: 'Kaybedecek zaman yok' "İzmir'in kaybedecek zamanı yok. Kentsel dönüşüm, sosyal boyutlarıyla bütüncül bir yaİdaşunla ele alınacak büyük bir değişimi ifade ediyor. Biz İzmirli müteahhitler olarak üzerimize düşeni yaptık. İzmir'e dışarıdan gelmek isteyecek çok büyük inşaat şirketleri ve grupların varlığını da dikkate alarak,...